Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 Ďakujem 😍 Dnes idem na kontrolu, tak už by mohlo aj ❤️ biť 😊 Ten modrý je rapiclear 😊
@nikuskaniki presne to na porazenie 😂 pekne ti ciarocky vyskocili 😍 co to za testiky? 1.pepino?
@judit_ka tak urcite si tehulka 😉
@judit_ka tu je sono ked som bola naposledy u dr..to som zevraj bola 6tt+5 ale srdiecko este nebilo.😯
@trblietava prvý pepino a druhý Rapiclear 😊
@nikuskaniki a kolko si dpo?
@kotatko12345 jeej 😍😍😍 to je krasa 🙂 vela zdravicka prajem 🙂
@judit_ka dakujem a teraz co pojdem uz by malo byt aj srdiecko 💓
@ikonica Teraz končím 7tt ale prvý test bol robený 13dpo večer a druhý 14dpo ráno 😊
@mokilko mne byva zle iba ked som hladna 😰
@kotatko12345 ja som bola 6 plus 4 a uz nam krasne bilo srdiecko
@mokilko lebo to bude brona preto tie nevolnosri
@archanjel007 tak teraz uz aj nam bude bit ked dojdem buduci tyzden k dr
@kotatko12345 drzim palce aby bolo vsetko ok prajem ti to
@karmela prišiel muž z roboty, ukázala som mu ten test. Chudák hľadel ako puk, ešte v živote nevidel takýto test. Len, keď sú tam jasné čiarky. Ale povedal, že slabé vidí, ale, že to je ešte nič, samozrejme to berie s rezervou, aj ja. Vraví, veď to daj na kokonik, čo ti povedia 😀reku už sa stalo 🙂
@happymia Neboj, neosprostievas, to Ti len hormoniky "zatemnuju mysel", po porode sa to vrati do normalu, ak Ti medzitym "mlieko neudrie do hlavy" 😂😂😂...No hod nam sem fotecku Tvoju aj s brusenkom peknym gulatuckym 🤰 ...Si taka tajuplna anonymka, ani fotku nemas v profile 😵 ...Clovek nevie, ako taka stastna Happymia vyzera naozaj 😉
@karmela
@barborapavlikova
Bije nám ❤️😍
@sofija18 Budes mi tu chybat vcielka usilovna snaziva 🐝 ...No chapem Tvoje rozhodutie a myslim, ze dobre robis, lebo takto dlho sa tu trapit a bojovat musi byt o drzku!...Verim, ze Tvoja dohoda, ktoru mas s muzickom je tykajuca sa umeleho oplodnenia z vasich rybiciek a verim, ze coskoro sem das krasny pozitivny testik a budes si uzivat cele tehotenstvo a vynosis si svoje vytuzene babätko...Boh s vami obomi, Tebe nech pozehna do lona Anjela z Neba, po ktorom tak silno tuzi Tvoje srdiecko 👶 ...Prajem Ti to uprimne! 😘🙏🤰❤
@happymia ze "vorvan"! skapem z Teba 😂 ...Si krasna a brusenko mas este krajsie...No mne mm hovoril ku koncu oboch tehu, ze som ako "balon", no tak som si na tento privlastok zvykla...Teraz mam +8kg navyse a citim sa ako balon, aj ked tehulka nie som...No este raz uzivaj vsetko a pekne sa len gulaj do konca s brusenkom...Potom nam sem hodis fotecku seba a drobceka v naruci - ta byva vzdy najkrajsia - prva porodna 😉
@luta13 Ahoj...už piaty deň mam MS.😏 ide ma uz poraziť z toho.Takú silnú som ešte nemala😏čo už no.Zvládnem to 😊😁😁

@trblietava Keď s tým raz začneš, tak už niet úniku 😂