icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborapavlikova
3. máj 2017

@nikuskaniki super teším sa S tebou 😘

bembaa
3. máj 2017

Baby teraz som dosla domov zo skoly,tak hlásim,ze je tam vážne slabá druhá ruzova,pre istotu ten isty pluskový clearblue aj tam slabé plusko,tak sa už len pomodlím,aby to vyslo a udrzalo sa v utorok som mala byt hospitalizová,uvažovali o hyserektomii kedze uz mam dve deti,vek budem mat 39 a bohuzial mám myomi,koli tomu som asi vo vacsom strese a tie testy ,teraz vsak neviem ci to nechat az na utorok alebo zajst v piatok ku mojmu gyndosovi,termin menzesu bohuzial neviem kedze menzes mi skace ako chce,ale ratam kolo 8,9 kedze krvacam nepravidelne

bembaa
3. máj 2017

@trblietava skus urobit clearblue easy mozno budeš spokojná

luta13
3. máj 2017

@niky1141997 no tak vidis, predsalen nie si tehulka, no mali by ste uvazovat nad nejakou ochranou, kedze na dalsie tehu sa este necitis - ja beriem cely zivot HAK a som spokojna zatial - neskor to vyriesim mozno sterilkou - este chcem 1 babätko, aj ked mm nie, ale verim, ze ho este spracujem, uvidim, co nam zivot prinesie 😉...Drzim palceky, nech Ta bolestiva MS co najskor prejde a nech si zas v pohode...No uzivaj drobceka...Prajem Ti krasny den a dakujem Ti za info 😘

bembaa
3. máj 2017

Dnesny test nieje ranný moc,a v skole som pila mineralku,ciarka vysla slabsia,alw limite

luta13
3. máj 2017

@bembaa cakam na testy teraz - hod sem vsetky doradu ako isli, ak teda mozes 😉 ...No ja by som zbehla k Dr. asi uz v piatok radsej, nech mas srdiecko a dusicku na mieste...No je to na Tebe...Verim, ze si tehulka, testy mas krasne podla mna...A co ked mas 39 rokov?...Vek nehra velku rolu, kym je zena zdrava a plodna, nie je coho sa bat si myslim...Treba len pozitivne myslenie a vsetko pojde lahsie 😉

bembaa
3. máj 2017

Inak všetkým sa chcem pekne podakovat za podporu Dakujem

luta13
3. máj 2017

@lela123 vidim // a gratulujem...Verim, ze toto silno ocakavane tehotenstvo bude prebiehat v zdravi a ze si uspesne vynosis svoje vytuzene babätko az do porodu...Tesim sa na piatkovy testik, kde // budu ovela vyraznejsie...Myslim na Teba...Boh s vami obomi! 🙏😘

luta13
3. máj 2017

@kotatko12345 Vitaj spät 😘

luta13
3. máj 2017

@bembaa vrchny je vcerajsi ranny a spodny dnesny denny, ci zle som pochopila? 😕

lela123
3. máj 2017

@luta13 ďakujem 😘stále to beriem s rezervou, kadečo tu vyšlo a potom sklamanie. Tak som zvedavá, ale tešili by sme sa s mužom veľmi 🙏

luta13
3. máj 2017

@butterfly333 kotatko je dnes 8+2 (takze 9tt.), len ma asi v profile zle zadany datum poslednej MS si myslim 😉...Uz som jej pisala IP, nech si to nejako upravi tam ...Prajem Ti krasny den 😘🌷🌞

bembaa
3. máj 2017

@luta13 ano,ale dnes som viac pila myslim,ze preto je ciarka slabsia teda plusko

butterfly333
3. máj 2017

@luta13 ved som si aj myslela lebo sme si pisali minule a bola 7+2 takže je teraz 9tt. 😉

luta13
3. máj 2017

@lela123 skus Lady max testik v piatok, alebo cez vikend...Budu palice ako pre slepych 😉 a my ich uvidime siroko-daleko 😉

bembaa
3. máj 2017

@luta13 v navode pisu,ze aj ked je plusko slabsie,tak sa to pocita,tak budem radsej tomu verit,ako sa stale stresovat

luta13
3. máj 2017

@butterfly333 ja som s nou pisala minulu stredu, ked isla od Dr. a vtedy bola 7tt+2, takze dnes je 8tt+2 🙂

luta13
3. máj 2017

@bembaa mozno je aj z toho slabsie, ze rano mas mozno silnejsie Hcg, takze rano Ti testik asi aj preto ukazal lepsie +...Jednoznacne Ti silno drzim palceky, nech // tmavnu...Budes skusat este aj palickovy testik za zopar dni?...Skus Lady max potom 🙂

happymia
3. máj 2017

@miriamn76 jeeej kraaasne brusinko 😘tak dievcatko??🎀
Moje ale mne vybehlo ku koncu 6mesiaca a teraz uz mam dost ,ale je to to najkrajsie obdobie zo vsetkym co ktomu patri 🙏🏻

bembaa
3. máj 2017

@luta13 ja uz radsej navstivim lekara co povie on ,len nevoem co to vydrzim,ale tak pn mi moze zobrat krv pre istotu

happymia
3. máj 2017

@luta13 haha noooooo a co by som si tak pekne nepovedala aj polovicka ma tak vola pod ty moja vorvaň ved to je tak mile vsetko ztym spojene 🤣🙏🏻🙈🤷🏼‍♀️🤰🏼❤️
Jaaj tak aj mne ostane navyse ale nevadi dame snad dole a zatial 10kg
Uvidime kde porastieme 🤗

luta13
3. máj 2017

@matilia fotecka krasna...Osobny moj nazor je, ze ziadne testy si nedavaj robit...Ked je babätko v poriadku a Dr.nema podozrenie na nejake vyvojove vady, ci Downika, tak neriesila by som nic...Naco zbytocne stresovat?...Priatel musi verit vyjadreniu Dr. a ked doteraz nebol s Tebou na kontrole, tak ho najblizsie zober so sebou, nech to Dr.povie pre nim, ze vsetko sa vyvia tak, ako ma...A nech je spokojny s jej (jeho) odpovedou 😉...Negativnu stranku Tvojej otazky rozoberat nebudem, treba mysliet pozitivne...Takze ak je drobcek o.k. a vyvija sa zdravo, testy neries...Ja som cakala druheho syna vo svojich 35.rokoch a testy mi nerobili ziadne, pretoze tu boli dobrovolne a individualne platene...Kedze dieta bolo o.k., testy boli zbytocne, robit sme ich nedavali...Mam zdraveho syna, ma nohy, ruky, a zije...Pocas tehulkovania sme nemali ziadne vykyvy, ani sonom badatelne odlisnosti, ktore by viedli k nazoru, ze dietatko bude mat nejake postihnutia...Ver babätku a hlavne Bohu na Nebi...Krasne tehulkovnie Ti prajem z celeho ❤ a uzivaj vsetko 🙂...Krasny zvysok dna a pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

luta13
3. máj 2017

@bembaa kedy ides k Dr. pojdes v ten piatok?

butterfly333
3. máj 2017

@luta13 aj ja som.snou vtedy pisala.

matka295
3. máj 2017

@nikuskaniki jej super tak držím palce a daj nám vedieť ako si dopadla ja verím že najlepšie ako môžeš ❤️😍 že srdiečko bije fazulke ❤️

karmela
3. máj 2017

@nikuskaniki jeeeej hurá moja a fotecka.? Veľmi sa teším s vami 😘

karmela
3. máj 2017

@happymia
@miriamn76 krásne maminky s bruškami..😘

luta13
3. máj 2017

@prskavka2223 Drzim Ti palceky, nech MS uz nepride a nech nam sem pridas krasne a silnejuce //...Boh Ta zehnaj!...Bolest ako na MS byva aj na zaciatku tehu, ked sa roztahuje maternica 😉...No mas nejake pocity, ako pises, mozno budu spravne a si ozaj tehu 🙏...Daj vediet potom, ako si dopadla 😘

karmela
3. máj 2017

@ria294 zlatko bude týždeň od vcielky však? Do 14 dni by mala dôjsť ty kokso a nemáš pocity že si tehuľka moja?

trblietava
3. máj 2017

😘 @matka295 a vy uz snazilkujete? Po operacii?