icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
3. máj 2017

@bembaa no vidis je to tam 😘 uz len nech ste v poriadku a dr to potvrdi 😉

happymia
3. máj 2017

@karmela a ty uz mas kde tu nejake maminka?😍

karmela
3. máj 2017

@bembaa skús urobiť 10 test citlivosť tieto niektorým babám ukázalo slabé plusko a 10 nič..ale verím že to nebude tvoj prípad s si tehuľka 😉

karmela
3. máj 2017

@happymia áno pokladik ja mám tehu tuko bruško už len ho zakryvam ešte volnejsimi tričkami 😘

matka295
3. máj 2017

@trblietava ešte nie moja o štyri dni by mala dôjsť mrchaňa. Potom mám ísť ku gynde a po ms hneď začne stimulovať. No inak snažíme ale nesnažíme v tomto cykle 😉 ani neviem ako mi to rýchlo ubehlo o chvíľu je tu mrcha 😂 bolo toho veľmi veľa v tomto cykle asi preto som bola taká zmätená v ňom 😁

matka295
3. máj 2017

@luta13 a ty sa máš ako ty strážny anjel nás všetkých snažiliek? 😇❤️

renimac
3. máj 2017

@mokilko čo toľké zúfalstvo? Niekto aj celé tehu. Napr. ja 😁.

miriamn76
3. máj 2017

@happymia este nevieme co to bude no volame ju malinka a mozno bude malinka s gulkami😀

karmela
3. máj 2017

@mokilko moja ty ich máš stále! Ja iba dnes som mala ráno a poobede

bembaa
3. máj 2017

@karmela ved opomeniem to doktorovi,testy vezmem a nevh pozrú,alebo urobia krvne testy

luta13
3. máj 2017

@suesue1983 Gratulujem k Misenkovi, je nadherny chlapcek...Som rada, ze ste v zdravucki a ze vsetko bezi tak, ako ma 😉 ...Pohladkaj za mna brusenko a uzivaj kopanceky 🤰👶😘

prskavka2223
3. máj 2017

@luta13 duufam,stale sa kontrolujem ci prisla MS alebo nie 🙂...velmi si to zelam,ale netreba asi tlacit na pilu moc. Uvidime za 3 dni 🙂...pichanie v podbrusku mam stale ale aj mierne bolesti ako ked ma prist MS. Pijem ten cajik od pani bylinkarky a uvidime ci je zazracny 🙂

luta13
3. máj 2017

@matka295 ja sa mam neutralne, vcelku fajn...Akurat sa doliecujem zo soplov a kaslu, stale zo mna idu hlieny, no len z jednej nosnej dierky...Nemala som ziadne teploty, tak to bolo take prechodne len...Inak nic nove...Citam ako diva vsetko, je tu vela nadejnych tehuliek a velmi ma to tesi!!!...Uz len zopar mi ich chyba, aby som bola spokojna s tym, ze aj tie dlho cakajuce si nasli konecne svoje vytuzene //...Ty patris medzi ne...Potom je tu este ejuska, sofija, ikonica, alilka, butterfly, kudusko atd...Je vas tu este veeela, ktore ste tu "stalice", no verim, ze vsetkym sa postupne a co najskor splni snicek 😘🙏😇...Boh vas zehnaj vsetky!

jjuulliisskkaa
3. máj 2017

@nikuskaniki ja som dnes 11dpo 🙂 mrska by mala prist piatok/sobotu, to bude napatie 😂🙈

karmela
3. máj 2017

@luta13 ty naše zlatíčko skoro sa uzdrav mojko ja tiež idem piť už druhu flašku stodal lebo ten kasel je svina v noci mi nedá spat.Ale bude dobre..

laauraa
3. máj 2017

@luta13 ahooj som nevydrzala ms stale nikde teraz robeny testik nazivo pekne vidno druhu ak vidis aj ty drz palcee prosiim nikdy som taku ciarku nemala 🙏
Prepac ze az tolko fotky ale neviem na ktorej lepsie vidno 😂

luta13
3. máj 2017

@nikuskaniki Gratulujem k bijucemu ❤, tesim sa s Tebou, ze si sa dnes dockala toho, kedze si stale nevedela, ci uz srdiecko bude, ci nie pocut...Uzivaj vsetko, je to super 🤰😘

matka295
3. máj 2017

@luta13 ďakujeme ti draha. No tak sa pekne dolieč. Mňa tiež veľmi bolelo hrdlo minulý týždeň ale príčinou bola narkóza, našťastie ma to prešlo cítim sa dobre len občas ešte cítim akoby hrču v hrdle. Teraz keď všetko kvitne mám aj ja problém s hlienmi, mám alergickú nádchu a potom mi to prechádza do sinusitidy to mám pravidelne v jari a na jeseň tak sa snažím tomu vyhnúť silou mocou. A verím že už tu nebudem dlho stálicou 😂 nieže by mi tu nebolo dobré s kočkami ale už by mohli byť // 😘

luta13
3. máj 2017

@laauraa na tej prvej zvrchu (testik v tieni foteny) je ju najlepsie vidiet...Je sice slabucka zatial, no je ruzova a verim, ze bude silniet...Testuj zas za 2 dni tymto istym testom a nezabudni hodit fotecku 😘

luta13
3. máj 2017

@karmela jasne, ze bude lepsie 😉...idem krmit deti, je cas vecere 🍕🥗🙉

matka295
3. máj 2017

@laauraa aj ja vidím a veľmi silno držím palce 🙏

karmela
3. máj 2017

@matka295 budeš aj tu aj termínovej skupinke 😉 Verím že onedlho 😘

laauraa
3. máj 2017

@luta13
@matka295 dakujeem babyy mojee zlatee v piatok ma priatel narodkyy boze keby to vyslo ach 🙏

luta13
3. máj 2017

@prskavka2223 aj ja som sa stale chodila kontrolovat pri druhom tehu, ci som nedostala MS, lebo podbrusko bolelo ako na MS, a vytok sem-tam silnejsie zo mna vytiekol (myslela som, ze je to krv a zacinajuca MS), tak som myslela, ze je to uz tu, no nakoniec MS vobec neprisla - miesto nej na teste //...Dufam, ze to je aj Tvoj pripad 🙏😘

karmela
3. máj 2017

@laauraa niečo tam vidím tak nech pekne silnie držím palce

karmela
3. máj 2017

@luta13 u nás už je po večeri o chvíľku hajde spat a ráno skoro vstávať..Pozdrav chlapcov 😘

prskavka2223
3. máj 2017

@luta13 ako aj ja mam momentalne nejaky biely vytok ako bielko...raz ma boli ako pred MS na pravej strane raz na druhej no uvidim. Nechcem si nic namyslat,ale to sa neda ak je to najvacsi sen v zivote co mam 🙂...uz vela sa snazime o jedno sme prisli co bola pre mna rana ako svet,dodnes ked to pisem sa mi tlacia slzy do oci...co som si vyplakala vtedy potoky slz,ale dufam na dalsi zazrak vo mne ❤

matka295
3. máj 2017

@karmela ďakujem mojko 😘

kotatko12345
3. máj 2017

@luta13 dakujem moja 😙😙😙

kotatko12345
3. máj 2017

@archanjel007 dakujem pekne.samozrejme aj ja ti prajem spokojne tehulkovanie..😙