Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborapavlikova Ďakujem 🙂 :-*
❤ bije 😍
@karmela Ďakujem 😘 Zajtra si na rade ty 🙂 :-*
@jjuulliisskkaa Ani ju nečakaj 🙂
@luta13 Ďakujem zlatíčko :-* Veľmi som sa potešila keď doktor len pozrel a hneď hovorí, že ako krásne už bije ❤
@nikuskaniki hej pozeram ze maly sa narodi skoro v ten den ako Jeszis..,
@nikuskaniki teda male... nie som vestica, neviem co to bude 🙂
@karmela zlatíčko ani náhodou žiadne priznaky, len tak máličko som aj dnes špinila. Stále si myslím, že s tými mojimi hormonami to nejako nie je tento mesiac v poriadku 🙄 Nič si nezamýšľam , citim že tehu nie som aj , keď sme sa tento mesiac snažili až až 🙊🙊 Možno je to psychika, lebo by som mala ist tento cyklus do soft stimulky 😉
@karmela drzim zajtra palceky vsetko dopadne skvele🙂
@nikuskaniki jej,malinke krásne 🙂
@prskavka2223 to, ze si prisla o babätko mi je velmi luto...No hlavu hore, teraz Ta caka zdrave babätko a tehulkovanie az do porodu len a len s usmevom na tvari 😉...Myslim na Teba a dufam, ze ked MS nedorazi, budes testovat a hodis nam sem // na gratulku 😉
@nikuskaniki to je krasna fotka a malicky zazrak na nej...Aj je super vidiet placentu...Velmi vydareny zaber celkovo...No dalsia fotka uz bude o dost väcsia a viditelnejsie aj drobciatko 🙂...Tesim sa neskutocne, ze sa Ti splnil sen , je vidiet, ako sa tesis a ze babätko bolo silno vytuzene 😉 😘
@nikuskaniki ja mam podobnu fotku - tiez je vidiet malicke babätko a placentu (akoby kruzok dole pod babätkom - to je placenta), no Ty si 6tt.+4, ja som bola vtedy az 8tt.+1...Kuk foto 😇
@karmela Moja mila, prajem Ti najkrajsi den v zivote - po dlllhej dobe...Zasluzila si si po tolkom trapeni uz konecne byt pozehnana! 🙏...Vychutnaj si zajtra svoju prvu kontrolu naplno a s usmevom na tvari...Vsetky tu myslime na Teba a Tvojho malickeho anjelika v brusenku 😇👶😘...A bude to chlapcek!!!...To teraz ja hovorim a budem mu tak hovorit cele tehulkovanie - je to maly princ a hotovo! 🙏👶 ...Dobru nocku vam, ja uz zaspavam tu posediacky, musim ist spat. 🌜😴

@nikuskaniki jeeeej nádherne babatko mojko..Dúfam že aj my dopadneme napodobne 😉áno dnes sme na rade a už sa budím či nezaspim 😝Tak pekne tehulkujte mojko a vážne zatiaľ máš termín 23.12. Budeme si písať s pôrodnice 😝
@luta13
@matka295
@archanjel007
@ria294
@nikuskaniki baby ďakujem Vám veľmi pekne že všetky na nás myslite ani neviete ako to človeka podporí a pomôže všetko lepšie zvládnuť..ešte som paru nickov vynechala ďakujem ešte raz..😘😘idem ešte skúsiť pospať lebo to je skoro na kávu a čakať 😂 U nás leje búrka hrmí..
Dobre ranko babulky tak už popijam kávičku idem sa dať do poriadku a potom podám správy..no ale priznávam cítim takú vnútornú nervozitu aj radosť..No ostatne babulky zatiaĺ pridavajte pozitívne tehu testiky..@ikonica ty máš skúsiť testik..@ria294 no neviem fakt ale myslím si že sa z toho vykľuje tehu 😘
@luta13 dakujem.. dnesny ranny test biely.. ms ale este nemeska.. len ma matie ten ruzovy vytok pri utierzni na wc... inokedy sa neobjavuje... bol posledne dva dni malicko... uvidime ako dnes.... cudne to je pred ms som to nikdy nemala.... uvidime... objednala som z ebayu poriadnu varku testov aj ovu aj tehu, tak budem dalej testovat ;)
@olylili no samozrejme, že som nevydržala, musela som zistiť, či to je teda, alebo nieje haluz. Celú noc som sa budila o štvrtej som to vzdala a urobila test. Top test, bola som si včera kúpiť. Jediný, čo tu mali. A zdá sa, že to haluz nieje, srdce mi bije ako zvon. 🙂A samozrejme som 😲už nezaspala. Už budem najskôr v sobotu testovať 😉

@luta13 tak som si to zmemila 😉