Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 tak toto máš realitu gratulujem ja som ešte slabší mala tento test a tehu som ☺
@bluebell0412 ďakujem 🙂
Babulky už sedím v čakárni došla som trochu skôr a to som šla peši ranná rozcvička 😂Ďakujem
@karmela drzim palceky a urcite bude krasne bit srdiecko.ako inak 💜
Baby ja už pijem kávičku ☕️ kto sa pridá? 😉
@kotatko12345 Ahoj, som veľmi rada že sa ti darí 😊
@matka295 dakujem....a tebe je ako??
@luta13 @miriamn76 @happymia @sofija18 @nikuskaniky @barboravalikova dúfam že som neskomolila nicky a ostatne babulky moje zlate srdiečko nám krásne bije aj sme podrastli všetko je v poriadku a verím že a bude sme v 7tt som veľmi happy 😍
@kotatko12345 cítim sa dobre ešte dom PN po laparke a čakám na 🤣 potom bude stimulácia hormónmi.
@karmela slzy mi tecu, zle sa mi pise, no som taka stastna s Tebou, nevies si predstavit ani ako - keby som byvala pri Tebe, idem tam rano s Tebou a hned Ta vystiskam od radosti...Prezila si velmi tazke obdobie v svojom zivote a Boh Ta takto odmenil...Krasna malicka fazulka v Tebe bude rast, roztahovat rucky, nozky a casom sa aj usmievat na Teba na sone...Je to Tvoj vymodleny anjelik a ver, ze cele tehulkovanie budes mat v zdravi a bez komplikacii 😇 ...Na ine ani len nepomysli, nepripustaj si nic, lebo nic negativne v Tvojom zivote uz nikdy nebude - nastal cas, byt len a len stastnou a spokojnou tehulkou...Aspon takto Ti to prajem ja a Ty si to nikdy nepripusti, zeby daco malo byt ine, ako len dobre - ci zu v tehulkovani, alebo celkovo v zivote 😉...Prajem Ti usmiaty den...Pohladkaj za mna malickeho princa v brusenku 🤰👶😘
@karmela perfektne a tak šťastne az do konca ☺

@lela123 no krasa a uz je to iste☺prajem krasne tehulkovanie bez problemov😘