icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
4. máj 2017

@ikonica ten ruzovy vytok mi pripada ako uhniezdovanie, kiezby som mala pravdu...Velmi drzim palceky nadalej, nech mrcha nepride k Tebe tento rok uz vobec, az po porode 😉...Prajem krasny den 😘

luta13
4. máj 2017

@mdanka Ty ako mamina, drobcek pekne rastie? Kedy mas najblizsiu kontrolu? Ako sa citis, mavas nevolnosti, ci aj vracias? Napis trosku, co nove, nech vieme ako pokracujete...Pripadne hod foto bruska, ak je uz daco vidiet 😉 ...Prajem Ti pekny den a pohladkaj brusenko za mna 😘

ikonica
4. máj 2017

@luta13 ja neviem.... Uhniezdovanie byva tak 5-10 dni po oplodneni.. Sice ono sa tam uhniezdiezduje aj potom... Neviem, len dufam ze sa tam nedeje nieco zle... Pri prvom tehu som v takom case cyklu mala aspom ducha... Uvidime, nejadzem flintu do zita, len ma to trochu rozrusilo to nestandardne spinenie... Dnes sa to este neobjavilo... Ms prist do zajtra... Potom uz to budem povazovat za meskanie...

ikonica
4. máj 2017

Boze zas same preklepy.. Strasne male pismenka su na mobilnej klavesnici...

luta13
4. máj 2017

@lela123 Si dalsia z ktorej mam neskutocnu radost...Tiez si jedna zo stalic "Ducharcenia" a dalsia z cakateliek na svoj zazrak vysnivany...Dobre si sa modlila a ozaj fajn, ze si si dala pokoj od prace, urcite Ti aj to pomohlo a telo a mysel sa Ti zregenerovali a boli pripravene na prijatie babätka do Tvojho lona...Tesim sa z testiku, su krasne //, verim, ze v sobotu budu este krajsie // a v pondelok uz ani nehovorim - to budu kolaje okolo sveta...Prajem Ti zdrave a bezproblemove tehulkovanie a uzivaj si vsetko...Verim, ze nas budes o celom tehu priebezne informovat 😉...Prajem Ti krasny den 🤰😀😘

luta13
4. máj 2017

@ikonica kasli na preklepy, viem to precitat a ani som si preklepy nevsimla, tak som "zrala" Tvoje slova 😉...No budem cakat s Tebou a verit do poslednej sekundy, ze sa // objavia...Zasluzene by si uz mala teraz Ty tehulkovat a verim, ze aj budes 😉

laauraa
4. máj 2017

@luta13 ahoj skusila som dnes rano testik iny ci nebol vcera chybny kupila som dr max a takto to vyzera myslis ze je to ok ? Trosku citim podbrusko

archanjel007
4. máj 2017

Prajem vam krasne ranko karmela tesim sa stebou;)blahozelam hehr krasny pocit

lela123
4. máj 2017

@luta13 ďakujem pekne 😘😘❤

nikuskaniki
4. máj 2017

@ikonica Hej no :D Pôvodný termín som mala 21.12. podľa ms ale podľa včerajšieho ultrazvuku až 23.12. 🙂 Ono sa to ešte aj tam bude meniť 🙂

nikuskaniki
4. máj 2017

@luta13 Je to naozaj zázrak, vidieť ako sa to rýchlo mení 🙂 Veď pred dvoma týždňami som sem pridávala len malinkatú bodečku 🙂 Veľmi sa teším na všetko, čo príde 🙂 😍

nikuskaniki
4. máj 2017

@luta13 Pekný záber 🙂

nikuskaniki
4. máj 2017

@karmela Určite sa budeme dnes tešiť s tebou 🙂 :-* Hej, sa mi ten termín posunul, tiež som bola prekvapená včera :D 🙂 Ale tak ono sa to ešte môže posunúť 🙂

nikuskaniki
4. máj 2017

@lela123 Krásny dúšik 🙂 Takého istého som si aj ja našla na prvom teste 13dpo 🙂 Držím palce nech silnie :-*

barborapavlikova
4. máj 2017

@karmela 😍 jeeej,super moja.tesim sa S tebou.mame partacika spolu S nikuskaniki. Veľmi sa teším dievčatá že je všetko V poriadku 😘

nikuskaniki
4. máj 2017

@karmela Veľmi sa teším s tebou :-*

luta13
4. máj 2017

@laauraa rysuje sa Ti tam druha ciarka- je jasno vidiet, ze je hruba ako byt ma...Testuj zas za 2 dni...Tento test co si kupila je podla mna jeden z najlepsich a pekne ukazuje //...Drzim Ti palceky nadalej a nemaj strach...ver, ze ciarky budu silniet ako maju 😘

miriamn76
4. máj 2017

@karmela jej fazulka nasa krasna😘tak nech tak pekne rastiete sj nadalej😍😘

luta13
4. máj 2017

@nikuskaniki aj Tvoj zaber je neskutocne pekny a drobciatko na nom este zlatsie 😉...Veru tes sa na vsetko, je to o to krajsie, ze to zazivas prvykrat a najkrajsie budu prve kopanceky, na tie si sice este pockas, no cas leti velmi rychlo, takze coskoro aj to bude...Prajem vam krasny den 😘🌞🌷

luta13
4. máj 2017

@miriamn76 Prave som dovolala s Karmelou a zhodnotila som, ze sa zacalo sypat vrece s tehulkami tu na DUCHOVI, no su to aj tie zienky, ktore sa tu dlho snazia (samozrejme, ze je tu aj vela novych zienok, mladych dievcat atd...)...TY si to vsetko odstartovala, Ty si bola prva myslim z vas a pekne sa to sype dalej - karmela, lela123 atd...Verim, ze uz len dobre to tu bude a ziadne babätka anjeliky odisle do Nebicka tu nebudu...Len a len zdrave tehulkovania a na konci zdrave a krasne ruzovucke, vonavucke babätka a stastne usmiate mamicky!!!...Miriam prajem vam krasny den a pohladkaj za mna svoju princeznicku v brusenku - myslim a tipujem dievcatko, kedze brusko na fotke mas aj do bokov sirsie 😉...Kiezby som mala pravdu, prajem Ti to, ked si to zelas 😘

lela123
4. máj 2017

@nikuskaniki ďakujem 🙂

mdanka
4. máj 2017

@luta13 Ahoj moja. Zatial pekne rastiemie 🙂 dalsiu kontrolu mam az 17.5 to uz budem v 16tyzdni, uz odpocitavam dni juuuj aby to uz bolo uz odpocitavam dni 🙂 asi ma budu cakat tie tripple testy,mam trosku strach pred nimi . .ked som bola na kontrole tak mi dr povedala ze to vyzera na chlapceka podla nejakeho vybezku,ale podla mna to je este skoro aby nieco videla , vtedy som bola 10tyzden a 5den a brusko?? Urcite podla mna uz vykuka no odfotim a ukazem 🙂 ..zatial som este ani raz nevracala, ale nevolnosti mavam, jeden den mi je super na druhy uz horsie ale ja s tym pocitam 🙂 tak dufam ze vsetko bude v poriadku az do stastneho konca 🙂

lela123
4. máj 2017

@laauraa aj ja vidím druhu čiarku 🙂

miriamn76
4. máj 2017

@luta13 veru moja tento rok bude pre mnohe snazilky uspesny☺. Kazdej jednej prajem krasne zdrave babenka. Moj by si velmi prial dievcatko inak ako o malinkej ani nevravi😀no uz aj on povedal ze je jedno co to bude len nech to je zive a zdrave☺. Stale nieco je bud zle vysledky alebo to spinnenie ako mam aj teraz a brusko boli no dufam ze stastne dojdeme az do konca ked sme tolko na malinke cakali. Dakujem moja pohladkam drobca😘

luta13
4. máj 2017

@laauraa akej farby vidis Ty ciarku nazivo - je doruzova?...Daj mi vediet potom 😉...Takto to vidim ja 🙂...Silno verim, ze bude tmavnut...Ak mas tychto testov viac, testuj zas tymto istym ale az za 2 dni, uvidis rozdiel 😉

luta13
4. máj 2017

@miriamn76 princeznicka to bude...Boh nech vas vyslysi a pozehna to, po com tuzite obaja ❤

sticker
kotatko12345
4. máj 2017

@laauraa krasny testik..verim ze bude tmavnut testik

miriamn76
4. máj 2017

@luta13 aj moj 3 rocny vnuk mi teraz povedal ze mam v brusku dievcatko😀

kotatko12345
4. máj 2017

@luta13 ja by som tiez velmi.chcela dievcatko 👧

luta13
4. máj 2017

@mdanka super, som rada, ze krasne rastiete...Ano podla vybezku sa da zistit pohlavie, no ja verim uz len 3D utz., pretoze pri mojom druhom tehu som cakala podla slov Dr.dievcatko a az pri konci 6.mesiaca sa nam zjavil pipik, ja som tomu neverila, ale 3D nam to potvrdil a krasne ukazal...Takze odvtedy verim len tomu, co vidim na vlastne oci - kuk potom moj album, tam je to vsetko popisane - kludne si prelistuj cely moj druhy album 😉...A o tom vybezku si daco vygoogli, je to tak, je tam urcity uhol merania a podla toho uhla sa da urcit, ci to bude dievcatko, ci chlapcek, no ako pisem, ja by som sa na to nespoliehala na 100%...Tak uzivaj tehulkovanie, snad Ti nevolnosti prejdu coskoro a budes si uz len uzivat krasne chvile so svojim rastucim drobcekom...Cakaju Ta prve pohyby, to je najkrajsie obdobie, uvidis sama...No pohladkaj za mna brusenko a prajem Ti krasny den...Tripple testy by som si ja osobne nedala dobrovolne asi urobit, len ak by bolo podozrenie na postihnutie a boli by vidiet na sone nejake vyrazne odychylky v raste atd...Tak zatial sa majte krasne 😘🌷