Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 ked som bola v 2.mesiaci tehulka, tak moj Misko mi povedal, ze to bude chlapcek, lebo ze on velmi chce mat bratceka!!!...Ja som tak tuzila po dievcatku, ze som si povedala, ze to bude dievcatko a aj som to tak malemu povedala, ze bude mat sestricku a ze ja citim, ze to je dievcatko - verila som tomu a ine som si ani len nepripustila...No nakoniec sme do bruska hovorili Lilianka a potom sa nam z Lilianky stal Sebastianko behom zopar minut (na 3D sone)...Takze moje prve dieta dobre tipovalo, ze bude mat bratceka 😉...Milujeme ho, no moja tuzba po dievcatku je stale velmi silna 😉
@luta13 hej hej hned hodim, MS ma prist zajtra tak som zvedava velmi, zatial je to tak 50:50 citim sa stale rovnako, chvilkami ze uz uz pride MS a chvilkami ma zvlastne picha v podbrusku 🙂, prsia ma nebolia vobec tak neviem ale neboleli ma ani pri prvom (neuspesnom) zadareni.
Budem dúfať už iba
Len ja nikdy netrafím prvý ranný moč:(
@luta13 pri malej sme stale rozpravali ze to je dievcatko a bolo.a teraz no uvidime...ale moj MM uz vybral aj meno 😂😂😂 BIANKA
@kotatko12345 Ty uz si opat tehotna???????? Po x tvojich tehotenstvach ktore sa skoncili (skor ako sa zacali) po x potratoch a x chceni od toho ze manzel nechce zrazu chce potom opat nechce a doslova vymyslani si.... Bavi ta to este? Alebo sa bavis na zenach ktore skutocne bojuju za tehotenstvo ci uz po zdrav.stranke alebo financnej alebo aj inej? Ved moja ty si tehotna kazdy mesiac pripadne kazdy druhy. Zeny ta asi nepoznaju co ti gratuluju ale ked sa clovek pozrie na tvoju komunikaciu na temu tehotenstvo, uz by si musela byt tehotna tak 5x a vzdy sa to skoncilo potratom. Niekedy si ani nesla k lekarke,inokedy si pojedla lieky od magnezia cez neviem co a krvacanie zrazu zmizlo.... Mne sa tak zda ze ty nepatris na modreho kona ale do liecebne
Nechcem ta urazit,viem ze tuzba po babatku niekedy je velka ale pre Boha ved sa kontroluj! Si zena,matka 1 dietatka a ten borok ma doma stale toto?????? Co vidim v temach odpoved kotatko12345 viem ze isto budes tehotna. Minuly mesiac,tento mesiac, co som citala nespominam presne datumy ale minuly rok tak 3x a stale dokola. Ty si normalne chudak zena!
@marlenka222 prosim ta ukludni sa.nikto nieje zvedavi na tvoj nazor.dakujem skoncila som.Pekny den prajem
Ahojte tak mrcha zatial nedorazila ale ved este ma cas 😂 som 14dpo
@bembaa no ja vidim aj na tomto 🙏 neides k dr na krv?
Babulky veľmi pekne Vám ďakujem ja som taká šťastná stále pozerám na to naše druhé mimčo na fotke..a teším sa už ako zareaguje mala keď príde zo školy lebo už ráno mi držala palce že dúfa že bude väčšie a bude isto babatko😍 Všetkým čakateľkami prajem nech ste čím skôr tehulky úspešne a tehulkam nech je všetko bez problémov mám vás všetky rada dievčatá 😘
@kotatko12345 moja na rozdiel od teba kludna som 😉 nevypisujem ze som tehotna ked tehotna nie som 😘 aj ja tebe prajem vsetko dobre.
@trblietava urcite ani nedoraziii😉
@marlenka222 dakujem 😉
@laauraa ja tiez vidim 😉 ms uz meska?
@kotatko12345 kedy mame cakat dalsi prispevok do temy? So slovami potratila som? Zeny nesmierne si vazim kazdu matku zenu ktora tuzi mat v dnesnej dobe dietatko,ktora ho ma, ale v twjto teme sa kotatko zapojila milion krat a vzdy to skonci tym ze sa istu dobu odmlci a potom opat napise ze je tehotna. Jednoznacne klame stale dokola. Nezosmiesnujem zenu ktora tuzi byt matkou ale zenu ktora stale klame
@trblietava a netestovala si moja?
@karmela tak ona je urcite tehulka 😉
@karmela nie netestovala som od toho 11dc 😅 ale dnes ma to taha ze spravit testik 😀
@trblietava no a zlatko prečo si ešte nespravila?
@karmela lebo raz tam nieco bolo raz nebolo tak som si povedala pockam ci pride 😉 ale teraz mozem spravit len ten mamatest lebo tu nemaju iny v lekarni..a este ani ovu testy nemam pozitivne tak mozno by to bolo aj zbytocne robit tehu
@trblietava hmmm zlatko moje no nechcem ťa prehovárať ale ja už by som šantila s testami hoci som mala ovu negat..ale to som ja
@karmela haha 😀 no to si viem predstavit 😉 tak si spravim aj tak ma uz prsty svrbia nech viem na com som 🙂 ked som musi tam byt aspon dusik pekny ked nie pockam mrchanu 😝
@trblietava no a nezabudni poslať foto držím palčeky
@karmela poslem ale az tak o 2 hodky spravim lebo mi netreba na wc 😀 testik uz kupeny 🙏
@karmela a dakujem ❤

@kotatko12345 nech je teda tak!...Boh zehnaj Ti dievcatko, snad Ta vyslysi a bude tak, ako si praje Tvoje srdce 😉