Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava mne sa zda ze to vyslo.drzim palceky 😙
@archanjel007
@matka295 kočky moje ďakujem veľmi pekne som taká neskutočne šťastná
@kotatko12345 veru teším sa kedy už bude s nami. Len aby sa nám ešte niečo nepokazilo
@cvikla12 urcite nie..vsetko bude ok!!!musis mysliet pozitivne a verit že bude všetko ok az
@cvikla12 pokial uzlicek nebudes mat pri sebe 😍😍😍😍
@kotatko12345 ja verím a aj budem len sa človek nevie zbaviť pochýb
@trblietava je tam niečo no tymto testom ja neverím mne vždy duchovali. Držim palce aby pekne zosilneli.
Dakujem vam 😘 dufam ms nepride asi spravim dalsi testik o 2 dni alebo zajtra rano 🙂
@trblietava nooo vyzerá to nádejne 😉,žeby predsa?
Zajtra budem 10DPO myslite zeby som mala skusit test alebo este pockat? 🙂
@juju7 tak niekedy ukaze dušika už na 9dpo
@trblietava aj mne sa tam čosi zdá, držím palce, nech silnie 🙂
@kotatko12345 vazne? No tak asi skusim len trosku mam z toho boja 🙂
@juju7 ale kup si Lady max v lekarni DR.MAX tie su asi najlepsie... 😉
@trblietava no a je to tu isto budem gratulovat,tesim sa
Tu sa fakt roztrhlo vrece😀, super držím nám všetkým palce. Aj tým, čo si už čiarky našli aj tým, čo túžia 🙏❤🤰
@jjuulliisskkaa ja tam niečo vidím ale neviem čo to je 🤔 skús ešte test o dva-tri dni, ak t naozaj niečo je tak sa ukáže lepšie 😉 držím palce
@jjuulliisskkaa ja tam vidim dušika slabuckeho....ale skus o 2 dni
@jjuulliisskkaa pozri po uprave.nieco tam je 😉
@jjuulliisskkaa ..
@matka295
@kotatko12345 dakujem vam ❤️ Neviem ci to nebude kanalik, mozno skusim rano radsej
@jjuulliisskkaa ako pozerám, tak pozerám, ja tam žiaľ nič nevidím... možno som slepá 😝 no ale určite by som radšej ráno testla, držím palce 🙂
@adria88 dakujem, skusim urcite🙂
Raz tam nieco vidim, potom si poviem ze sa mi to len zda

@cvikla12 jeeej super tesim sa s tebou verila som ze babenko bude zdravucke.takze uz len pockat pokial ho nebudes mat pri sebe a mojkat ho nonstop..😍😍😍😍😍