icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

julinka55
7. aug 2014

@reva6 ahoj no vidím tam dušika ... no ja som zase nikdy nemala kramy bez bolesti a teraz žiadna bolesť len ma picha v podbrušku na pravej strane a bolia ma kríže sem tam mi to vystreľuje do pravej nohy ta bolesť

reva6
7. aug 2014

@reva6 dufam ze daco vidite ja to vidim a dake ruzove ale neviem asi mi sibe a ..... asi si teraz myslite baby ,, jaj tato hlupa , ved test bol robeny vcera,,----- :D ale ... fakt takyto (ak je to ) kanalik ... som este nikdy nemala tak mi povedzte co to ma byt??? :D ps: nemam cystu .... :D
jaaaaj a este je to gravitest 10... som ho prvy krat skusila....... tak neviem .. mozno robi takychto duchov .. :D :D

reva6
7. aug 2014

@julinka55 no ved ..... ja zasa som mala normalne len ta ruzova krv sa mi nezdala a teraz ma boli brucho dost ... no uz par dni ako som pisla hore..... ja fakt nechapem... :D
teoreticky ty byt mozes .... kludne opakuj test o 2 dni .. no ja ..?? :D skor tomu neverim som len prekvapena z toho testu a bolesti brucha a .. :D

julinka55
7. aug 2014

@reva6 joj si zlata riadne by som si priala aby to vyšlo ... zajtra ráno si skúsim spraviť test ale neviem neviem myslím keby že som tak už by bola čiarka silná

reva6
7. aug 2014

@julinka55 no ze ...... aj ja by som teda mala mat uz silnu ak by som mala aj kramy pocas tehu... ..... ach ..... na narvy toto ... 🙂

reva6
7. aug 2014

@julinka55 pockaj dam ti sem aj teraz co som si robila....

julinka55
7. aug 2014

@reva6 no ukaž
🙂

reva6
7. aug 2014

@julinka55 hned ... :D

reva6
7. aug 2014

@julinka55 joooj :D

reva6
7. aug 2014
reva6
7. aug 2014

@reva6 ale neviem ci daco vidis .. :D

julinka55
7. aug 2014

@reva6 slabunko vidno ja sa už neviem dočkať rána čo testnem aj ja 🙂

reva6
7. aug 2014

potom daj foto ale tebe vidno lepsie ....@julinka55

julinka55
7. aug 2014

jasne ráno spravím dám hneď vedieť

natalyas
7. aug 2014

Ahojte. Chcem sa opytat ci ma niekto takuto skusenost
. Som 25 DC ..nedockavo som robila test, ale 25kovy a vysiel takto. Po zaschnuti sa ukazala slaba ale priesvitna/ seda ciarka. Viem ze to bolo skoro na testovanie, ale zvedavost mi nedala.

janaochi
8. aug 2014

@natalyas je to tam. 🙂 To je test z tesca, ten IntiMed HCG test, poznám ho, ja som tak tiež mala. Zajtra urob ďalší, ale skús 10-tkový. A blahoželám potichúčky. 😉

natalyas
8. aug 2014

@janaochi vazne? Uuuu to by bolo super 🙂 ale este sa neradujem.. pockame 🙂 Myslela som ze seda ciarka sa nepocita 🙂

piacere
8. aug 2014

@natalyas hm. ak je šedá, tak teda neviem, či to nie je len kanálik....

janaochi
8. aug 2014

@natalyas zo začiatku je tá čiarka akoby bez farby, akoby len zo spodu presvitala. Ale stavím sa, že je to tam. Som zvedavá zajtra. 😉

natalyas
8. aug 2014

@piacere ved to aj mna napadlo, ze ci to len nejak nezoxidovalo alebo len silno pretlaceny kanalik....

@janaochi vyskusam druhy a uvidim 🙂 je pravda, ze testov som spravila uz dost a ziaden mi to este neurobil... ale nechcem sa radsej tesit vopred... napisem 🙂

moncita87
8. aug 2014

ahojte dievcence, som tu nova, chcem poznat vas nazor na toto : naposledy som mala menstruaciu so zaciatkom 5.jula. antikoncepciu neberiem uz rok, s partnerom ideme vzdy na ostro, s tym, ze ak sa podari, budeme sa tesit, ak nie tak nevadi. cochvila budem mat 27 rokov. kedze mi to meskalo, spravila som si testy, prilozim vam aj foto, na vsetkych mi po chvilke ukazalo, ze som tehotna, zo zaciatku ukazovalo az po dlhsej dobe, dnes som sa testovala, a ukazalo mi do 2 minut. jedna je silnejsia, druha je slabsia. dnes som ale bola u gynekologa, ten tam nic nevidel, povedal, ze asi to je hormonalna porucha, a ze vysledok z krvi sa dozvieme az v pondelok. 😒 . som z toho uz uplne na nervy, ze neviem, co so mnou vlastne je 😒 na vysetrenia na stitnu zlazu chodim pravidelne, pretoze moja mamka aj babka s nou mali problemy, ale ja to mam OK. citim sa ako pred kramami, boli ma v podbrusku, a som straaaaaaasne naladova 😅 preto sa chcem spytat na vas nazor, co si o tom myslite ? pridavam aj foto testov, zdola je najstarsi zo stredy, celkom hore je dnesny ranny... moze doktor to zatial nevidiet ? alebo to moze byt fakt hormonalna porucha ? dakujem za vase odpovede.. 😝

eva278
8. aug 2014

@moncita87 hormonálna porucha? to mi príde zvláštne vyjadrenie, ale ja nie som doktor 🙂 ešte je príliš zavčasu, aby niečo videl, mne kázal prísť doktor až v 5 týždni na sono, aby niečo bolo vidieť.. neviem aký mávaš cyklus, ale ak dobre rátam, teraz by si bola nejako v 3 tt. takže neboj, nabudúce už bude vidieť 🙂 Podľa tých testov si tehotná, gratulujem 🙂 tak už vydrž do toho pondelka, z krvi to bude jasné, držím palce.

misa1707
8. aug 2014

@moncita87 podla mna si tehotna len je este skoro aby bolo nieco vidiet ja ma tiež pozitivne testy poslednu mrchu som mala 12.7 mávam 25 dnove cykly ciže mi meska už treti den a volala som dnes k doktorovi a sestricka povedala že kým nemam problemy nech prídem až zaciatkom septembra takže je naozaj este skoro..ale ked si chces byt ista kup si digitest nemusis analyzovat ciarky ci je to duch alebo ci tmavne ten ti ukaze presne aj v ktorom týždni si a budes kludnejsia

moncita87
8. aug 2014

@eva278 @misa1707 dakujem za odpovede.. ja mavam cykly dokonca len 22 - 23 dnove odkedy som vysadila antiku, takze marne cakam na menstruaciu uz tyzden a pol 🙂 mne to ten doktor tak povedal ako hotovu vec, nic nevidno, tak to bude asi hormalna porucha, ale je pravda, ze injekciu na vyvolanie mi nedal, a uz raz pred rokmi mi takto meskali kramy tyzden a vtedy mi ju ihned pichol a kramy prisli 🙂 kupim si ten digitest, uvidim co ukaze a budem cakat do dalekeeeho pondelka 🙂

moncita87
8. aug 2014

tak som si kupila digitalny - clearblue - vysledok - je pozitivny - 1-2 tyzdne, ukazuje mi to dost jasne 🙂 tak teda uz len cakat do pondelku 🙂

reva6
8. aug 2014

no baby..... akoze ... bud sa stal daky zazrak alebo su to tak hlupe testy ze az ....!!

julinka55
8. aug 2014

@reva6 ahoj tak robila som si a úplne slabunká myslím že z toho isto nič nebude :( a čo ty ?

reva6
8. aug 2014

@julinka55 no hej vidim to tam aj tebe take tessty mam aj ja az na to ze ja som po menstruacii ... kuknu hore....

julinka55
8. aug 2014

@reva6 ja som tak isto po menstruacii

reva6
8. aug 2014

@julinka55 jaj hej ... no a teraz som kupila inu znacku a nejak to vyzera..... ze nic.... to len ten ta znacka bola taka .... ehmm :D