Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@reva6 dufam ze daco vidite ja to vidim a dake ruzove ale neviem asi mi sibe a ..... asi si teraz myslite baby ,, jaj tato hlupa , ved test bol robeny vcera,,----- :D ale ... fakt takyto (ak je to ) kanalik ... som este nikdy nemala tak mi povedzte co to ma byt??? :D ps: nemam cystu .... :D
jaaaaj a este je to gravitest 10... som ho prvy krat skusila....... tak neviem .. mozno robi takychto duchov .. :D :D
@julinka55 no ved ..... ja zasa som mala normalne len ta ruzova krv sa mi nezdala a teraz ma boli brucho dost ... no uz par dni ako som pisla hore..... ja fakt nechapem... :D
teoreticky ty byt mozes .... kludne opakuj test o 2 dni .. no ja ..?? :D skor tomu neverim som len prekvapena z toho testu a bolesti brucha a .. :D
jasne ráno spravím dám hneď vedieť
ahojte dievcence, som tu nova, chcem poznat vas nazor na toto : naposledy som mala menstruaciu so zaciatkom 5.jula. antikoncepciu neberiem uz rok, s partnerom ideme vzdy na ostro, s tym, ze ak sa podari, budeme sa tesit, ak nie tak nevadi. cochvila budem mat 27 rokov. kedze mi to meskalo, spravila som si testy, prilozim vam aj foto, na vsetkych mi po chvilke ukazalo, ze som tehotna, zo zaciatku ukazovalo az po dlhsej dobe, dnes som sa testovala, a ukazalo mi do 2 minut. jedna je silnejsia, druha je slabsia. dnes som ale bola u gynekologa, ten tam nic nevidel, povedal, ze asi to je hormonalna porucha, a ze vysledok z krvi sa dozvieme az v pondelok. 😒 . som z toho uz uplne na nervy, ze neviem, co so mnou vlastne je 😒 na vysetrenia na stitnu zlazu chodim pravidelne, pretoze moja mamka aj babka s nou mali problemy, ale ja to mam OK. citim sa ako pred kramami, boli ma v podbrusku, a som straaaaaaasne naladova 😅 preto sa chcem spytat na vas nazor, co si o tom myslite ? pridavam aj foto testov, zdola je najstarsi zo stredy, celkom hore je dnesny ranny... moze doktor to zatial nevidiet ? alebo to moze byt fakt hormonalna porucha ? dakujem za vase odpovede.. 😝
@moncita87 hormonálna porucha? to mi príde zvláštne vyjadrenie, ale ja nie som doktor 🙂 ešte je príliš zavčasu, aby niečo videl, mne kázal prísť doktor až v 5 týždni na sono, aby niečo bolo vidieť.. neviem aký mávaš cyklus, ale ak dobre rátam, teraz by si bola nejako v 3 tt. takže neboj, nabudúce už bude vidieť 🙂 Podľa tých testov si tehotná, gratulujem 🙂 tak už vydrž do toho pondelka, z krvi to bude jasné, držím palce.
@moncita87 podla mna si tehotna len je este skoro aby bolo nieco vidiet ja ma tiež pozitivne testy poslednu mrchu som mala 12.7 mávam 25 dnove cykly ciže mi meska už treti den a volala som dnes k doktorovi a sestricka povedala že kým nemam problemy nech prídem až zaciatkom septembra takže je naozaj este skoro..ale ked si chces byt ista kup si digitest nemusis analyzovat ciarky ci je to duch alebo ci tmavne ten ti ukaze presne aj v ktorom týždni si a budes kludnejsia
@eva278 @misa1707 dakujem za odpovede.. ja mavam cykly dokonca len 22 - 23 dnove odkedy som vysadila antiku, takze marne cakam na menstruaciu uz tyzden a pol 🙂 mne to ten doktor tak povedal ako hotovu vec, nic nevidno, tak to bude asi hormalna porucha, ale je pravda, ze injekciu na vyvolanie mi nedal, a uz raz pred rokmi mi takto meskali kramy tyzden a vtedy mi ju ihned pichol a kramy prisli 🙂 kupim si ten digitest, uvidim co ukaze a budem cakat do dalekeeeho pondelka 🙂
tak som si kupila digitalny - clearblue - vysledok - je pozitivny - 1-2 tyzdne, ukazuje mi to dost jasne 🙂 tak teda uz len cakat do pondelku 🙂

@reva6 ahoj no vidím tam dušika ... no ja som zase nikdy nemala kramy bez bolesti a teraz žiadna bolesť len ma picha v podbrušku na pravej strane a bolia ma kríže sem tam mi to vystreľuje do pravej nohy ta bolesť