icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 ten digitalny sa da pouzit aj viac krat ci to si ich mala tolko 🙂

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana ja som bola maniak do testovania. Robila som ráno a naobed 🙂 denne 🙂 až do mrchy 🙂 a potom už len ráno či náhodou neslabne 🙂 keď nebudú mat tie testy skús aspoň mamatest, len nie kazetovým rapiclear... Viaceré testy mi ukazovali peknú druhu / a rapiclear ducha...

6699333
5. aug 2014

@emmina1978 nemala,som sa ako dostat k druhemu testu pretoze mam dieta a priatel chodi do prace tak ani neviem ci silnela chcela som ist zajtra k zenskej je mi to luto

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 aha tak taky mam aj ja a neukazal nic pojdem skusit ten pepino a asi si tam tu / vypalim aj ocami len nech tam je 😀😀

emmina1978
5. aug 2014

@6699333 moja neboj.... Ešte otehotnieš 🙂 ja som vtedy plakala tri dni v kuse, asi to tak malo byť. Išla som k dr a na sone nebolo už nič vidieť :( potom som otehotnela o dva mesiace..🙂 uvidíš, bude dobre. Len si poplač ak to tak cítiš :(

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana máš rapicleR kazetový? To sú mrcha testy ;) strašne držím palčeky 🙂

bandikovajana
5. aug 2014

@emmina1978 ano presne ten mam :D no este musim vymyslit po co idem do toho tesca lebo sme u babiny a ona v dedine nic nema. A urcite sa bude vypytovat . A ten digital ked niesom ukaze co? 0 error alebo nieco take?

emmina1978
5. aug 2014

@bandikovajana tuším by malo ukázať mínus... Mne ešte mínus neukázal. Pri dvoch deťoch len + ko. Babinke sa vyhovor že ideš kúpiť prekvapko a dones jej trebárs zákusky 🙂

6699333
6. aug 2014

Baby vecer som pisala ze krvacam no uz sa nic nedeje bol to len taky vytok mam ist s tym k doktorke ale co ak po ceste dostanem menzes co jej poviem prosim poradte rychlo dakujem

86zuzka
6. aug 2014

@karmela ahoj, no tak zatial som nedostala...dnes je to 26den... Pred vcerom sme mali pekny vecer a co sa mi stalo je, ze som mala po ´´tom´´ uplne slabulinky ruzovkasty vytok. Trosku bolo aj vcera ale intimka bola po celom dni cista, len na papiery sa mi objavil. Test som si zatial nerobila,neviem ci nieje priskoro. Co myslite baby???Prsia mam velmi citlive, bolia aj v podprsenke aj bez nej. ☹

lucinka0503
6. aug 2014

@86zuzka No možno by už malo byť niečo vidieť.Vyskúšaj a uvidíš.😉

jk77
6. aug 2014

@6699333 urob si este test... no aj tak by som sla...ved ta skontroluje a budes mat pokoj na dusi, ze si nic nezanedbala. To si mala iba raz toho ducha, ci si si este robila testy??? Lebo duchov som ja mala v zivote habadej...

nyky23
6. aug 2014

@6699333 je mi to ľúto... Ale buď rada že si to aspoň dostala.. Ja furt nic A dal mi zas vyvolavacku.. Aspoň máš cyklus ako taký..

nyky23
6. aug 2014

@nyky23 teraz čítam že máš ešte šancu tak držím palce. Keď ti to prestalo šanca tu ešte je..

6699333
6. aug 2014

@nyky23 no ja som mala len taky vytok zajtra behnem k doktorke

6699333
6. aug 2014

@jk77 na dvoch sa mi objavili duchovia zajtra pojdem k dr.pre istotu

ebi52
6. aug 2014

@dovea 🙂 a hcg nemerali?

bandikovajana
6. aug 2014

@emmina1978 no tak som kupila pepino a nic ziadna ciarka ☹ mrcha nikde ani ciarka nikde tak ja neviem som zmatena ale ja som vysadila antykoncepciu tak mozno to je preto len neviem preco tie priznaky

dovea
6. aug 2014

@ebi52 merali dnes boli výsledky, mam 3500, som 5tt+1, no stale spinim...😔 gestacny vacok so zltkovym zretelnym je tam kde ma byt..beriem lieky a ležim, velmi sa bojim...

ebi52
6. aug 2014

@dovea neboooj 🙂 hcg mas super, velmi ti drzim prsty, mysli silno pozitivne, jevydany prisny zakaz mysliet na zle veci 🙂

ebi52
6. aug 2014

@dovea a baby maju niekedy prve mesiace aj menatruaciu normalne apritom je vsetko ok 🙂

dovea
6. aug 2014

@ebi52 no hej len to byva v čase predpokladanej Ms a ja som v inej dobe ... O tyzden idem zas na
Sono, dovtedy lezat lezat lezat a veriť

ebi52
6. aug 2014

@dovea tak lez a mysli pozitivne 🙂

piacere
7. aug 2014

@dovea neboj sa, ja som pri druhom špinila v kuse celý prvý trimester... Držím palce.

ebi52
7. aug 2014

baby toto je z dnesneho rana 🙂

dovea
7. aug 2014

@piacere a ležala si cely cas?

piacere
7. aug 2014

@dovea nie, lebo mne podľa sona tvrdili, že nevidia nič, z čoho by som mala špiniť, akurát, že mám ranku na kŕčku maternice, tak možno z tej.... Až v 20tt, keď som začala mať problémy, zistili, že už v prvom trimestri bolo špinenie spôsobené placentou, ktorá sa mi vytvorila cez vnútornú bránku kŕčka.

julinka55
7. aug 2014

Dobrý myslite že môžem byt fakt tehotná? menštruácia mi meškala 2 tyzdne potom prišla jeden deň silná a potom len špinenie menštruácia je bez bolesti ....a je mi už tri dni zle nemám chuť do jedla dnes som si robila test a je tam slabá druha čiarka .. môžem byt tehotná aj napriek tej menštruácii?

6699333
7. aug 2014

Takze na teste som mala ducha vynechanie menstruacie bolst v podbrusku bolest prs utorok vecer krvavy vytok ktory bol minimalny a dnes idem k dr. A ona mi zahlasi ze tehotna niesom ale ze mam cystu to bolo sklamanie ale nechapem ten test

reva6
7. aug 2014

@julinka55 joj moja... toto riesim aj ja akurat .....len ja som mala kramy ale ... nepacilo sa mi ze 4 dni som nemala starau ale ciru ruzovu krv ... nechapa som ...len spinenie na papieri par kvapiek... skoncilo to vcera..... ale boli ma brucho uz 3 den akoby som mala dostat kramy... vcera som robila test nejak vyzeral negativne .... tak som ho odlozila a teraz neviem co ma napadlo asi preto ze ma boli zas to brucho .. som kukla ten test a ehe ... no ale ... po odcitani vraj .. no ved vies.. no len po odcitani som niky taketo ciarky duchov tiene nic nemala .. nechapem..... :D