Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 dakujem pekne moja.😙😙😙😙😙😙😙
@milasik10 Ja som tiež úplne chudá, mám ploché brucho tak tiež čakám a som zvedavá kedy začne rásť 😂 Lebo niektorí hovoria že štíhlym ženám vykukne hneď a niektorí, že až tak v 4-5 mesiaci 😊😃
@nikuskaniki tak moja kamoska bola ultra stihla,brucho doska,nohy palicky... a az do 6.mesiaca ak si dala mikinu na nej nebolo vooobec nic vidiet... potom sa brusko ukazalo ale bolo to take decentne brusenko, vyzerala len ako keby zjedla hrniec pirohov a nie ako keby mala ist rodit... a po porode par mesiacov a vyzerala tak ako predtym...
@laauraa Určite bude silnieť 😊😍
@sinqopa Niečo slabučké tam je 😊
@milasik10 Ja mám kamošku, ktorá mala v 9. mesiaci bruško ako keď sa ja len poriadne najem 😂 U každého je to podľa mňa individuálne tak nám nezostáva a nič iné len čakať 😊 Kedy máš termín pôrodu?
@nikuskaniki tak nemam stanoveny este od Dr. ale podla poslednej MS 30.12. 🙄 ty?
Ja 21.12. 😊 Kedy máš najbližšiu kontrolu?
@nikuskaniki tak to budete mat krasny vianocny darcek ❤️ najblizsia kontrola az 10.6. ... nacakam sa... stale mam inak ten hnedy vytok... nie je ho vela,ale davam si intimku lebo za den sa ho nazbiera🙄 bolesti nemam ziadne. Dnes som pre istotu vzala prvykrat tie lieky proti krvacaniu co mi dal lekar v utorok. Ty mas nejake spinenie?
@nikuskaniki 😂😂sama sebe pisem... ale bolo to pre teba..
@milasik10 V pohode, pochopila som 😂 Niekedy sa človek potrebuje porozprávať aj sám so sebou 😃
@milasik10 To áno 😍 Podľa poslednému ultrazvuku dokonca až 23.12. 😍 Ja mám dalšiu kontrolu 17.5. ale tiež sa už nemôžem dočkať 😊 To čakanie je najhoršie 😩 Tak snáď nám to aspoň rýchlo ubehne 😊 Hnedý výtok som mala aj ale len zopár kvapiek a potom už nič. Naposledy sa mi objavil po kontrole ale to bolo zrejme kvôli tomu, že mi robil vnútorný ultrazvuk. Týždeň som brala Duphaston ale doktor povedal, že ak sa to nezhorší tak ho nemám už brať. Tiež som nemala žiadne bolesti.
@nikuskaniki nooo,to by bolo pekne 🙂 ja dufam,ze to spinenie neznaci nic zle. Bolesti nemam, keby to bol potrat,tak by som asi nieco citila,nie? 🤔🤔🙁
@sustiakova ano vidim ruzoveho dusika. drzim palceky!!❤
@trblietava zahod ich uz hajde😀
@domci1203 vyrucim ich😂
@trblietava najnespolahlivejsi test na trhu

@nikuskaniki ďakujem 🙂neviem lebo mám dosť nepravidelné...Ale dnes 33Dc 🙂