icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bersi757
5. máj 2017

@nikuskaniki ďakujem 🙂neviem lebo mám dosť nepravidelné...Ale dnes 33Dc 🙂

bersi757
5. máj 2017

@luta13 ďakujem🙂

kotatko12345
5. máj 2017

@butterfly333 dakujem pekne moja.😙😙😙😙😙😙😙

sinqopa
5. máj 2017

Ahojte, žienky, vidíte tam niečo?

klarini17
5. máj 2017

@sinqopa ano vidim, drzim palceky ❤

lela123
5. máj 2017

@klarini17 aj ja niečo slabé vidím 😉

candies
5. máj 2017

@luta13 dakujem za typ skúsim :D vcera zabralo jablko zapiť nealko pivom :D som ledva dobehla...práveže bruch onemam nafúknuté ani..ja nechapem len mam pocit taky ze som plna a neda sa uplne stolica ako kameň :-/ prepac za nechutnosti :D

adria88
5. máj 2017

@sinqopa @klarini17 baby, obom vám tam vidím dušíkov, prajem nech len silnejú 😉

sevcikovaanna
5. máj 2017

Asi nic ze...robila som rano

ikonica
5. máj 2017

@sinqopa vidiiiiim a drzim palce ;)

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 Ja som tiež úplne chudá, mám ploché brucho tak tiež čakám a som zvedavá kedy začne rásť 😂 Lebo niektorí hovoria že štíhlym ženám vykukne hneď a niektorí, že až tak v 4-5 mesiaci 😊😃

milasik10
5. máj 2017

@nikuskaniki tak moja kamoska bola ultra stihla,brucho doska,nohy palicky... a az do 6.mesiaca ak si dala mikinu na nej nebolo vooobec nic vidiet... potom sa brusko ukazalo ale bolo to take decentne brusenko, vyzerala len ako keby zjedla hrniec pirohov a nie ako keby mala ist rodit... a po porode par mesiacov a vyzerala tak ako predtym...

nikuskaniki
5. máj 2017

@laauraa Určite bude silnieť 😊😍

nikuskaniki
5. máj 2017

@sinqopa Niečo slabučké tam je 😊

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 Ja mám kamošku, ktorá mala v 9. mesiaci bruško ako keď sa ja len poriadne najem 😂 U každého je to podľa mňa individuálne tak nám nezostáva a nič iné len čakať 😊 Kedy máš termín pôrodu?

milasik10
5. máj 2017

@nikuskaniki tak nemam stanoveny este od Dr. ale podla poslednej MS 30.12. 🙄 ty?

nikuskaniki
5. máj 2017

Ja 21.12. 😊 Kedy máš najbližšiu kontrolu?

milasik10
5. máj 2017

@nikuskaniki tak to budete mat krasny vianocny darcek ❤️ najblizsia kontrola az 10.6. ... nacakam sa... stale mam inak ten hnedy vytok... nie je ho vela,ale davam si intimku lebo za den sa ho nazbiera🙄 bolesti nemam ziadne. Dnes som pre istotu vzala prvykrat tie lieky proti krvacaniu co mi dal lekar v utorok. Ty mas nejake spinenie?

milasik10
5. máj 2017

@milasik10 vlastne 7.6.,prepac ☺️☺️

milasik10
5. máj 2017

@nikuskaniki 😂😂sama sebe pisem... ale bolo to pre teba..

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 V pohode, pochopila som 😂 Niekedy sa človek potrebuje porozprávať aj sám so sebou 😃

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 To áno 😍 Podľa poslednému ultrazvuku dokonca až 23.12. 😍 Ja mám dalšiu kontrolu 17.5. ale tiež sa už nemôžem dočkať 😊 To čakanie je najhoršie 😩 Tak snáď nám to aspoň rýchlo ubehne 😊 Hnedý výtok som mala aj ale len zopár kvapiek a potom už nič. Naposledy sa mi objavil po kontrole ale to bolo zrejme kvôli tomu, že mi robil vnútorný ultrazvuk. Týždeň som brala Duphaston ale doktor povedal, že ak sa to nezhorší tak ho nemám už brať. Tiež som nemala žiadne bolesti.

klarini17
5. máj 2017

@lela123 na mojich alebo co pridala sinqopa
@adria88 dakujem za odpoved ja dufam ze uz to vyjde 🙏😔

sustiakova
5. máj 2017

Ahojte baby,ja vas tu len tisko sledujem,ale teraz by som potrebovala radu. Vidite ,,ducha,, ci?

milasik10
5. máj 2017

@nikuskaniki nooo,to by bolo pekne 🙂 ja dufam,ze to spinenie neznaci nic zle. Bolesti nemam, keby to bol potrat,tak by som asi nieco citila,nie? 🤔🤔🙁

klarini17
5. máj 2017

@sustiakova ano vidim ruzoveho dusika. drzim palceky!!❤

trblietava
5. máj 2017

Dnesny duch na mamateste a to uz je mrcha celkom rozbehnuta...takze poslednykrat v zivote kupovany mamatest 🙂

domci1203
5. máj 2017

@trblietava zahod ich uz hajde😀

trblietava
5. máj 2017

@domci1203 vyrucim ich😂

olylili
5. máj 2017

@trblietava najnespolahlivejsi test na trhu