icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
5. máj 2017

@olylili tak to je pravda skoda penazi a nervov..nevadi no som sa poucila

peta1223
5. máj 2017

@luta13
@lela123
Tak baby 19,2 percent je pozitívny je to dobré či strašne málo?

olylili
5. máj 2017

@trblietava ak môžem odporučiť dr.max

lela123
5. máj 2017

@peta1223 to neviem ako je. A hcg máš aké, či toto je hcg?

lela123
5. máj 2017

@sustiakova vidím slabého dúšika

peta1223
5. máj 2017

@lela123 to je hcg

luta13
5. máj 2017

@klarini17 Ahoj, no ja vidim ducha ako skoro vzdy...Testuj zas za 2 dni, snaz sa to vydrzat, lebo zajtra je skoro podla mna...Celkovo je este skoro, ved sama si to tu spomenula, ale ak su to //, tak za 2 dni by mali byt vyraznejsie...Hod nam sem potom fotecku...Skus Lady max testy...Drzim palceky, nech Ti to uz vyjde na 100% teraz 😘🙏

luta13
5. máj 2017

@candies vobec to nie su nechutnosti, podla mna je to normalne, ved aj stolica a kakanie patri k zivotu a ak su s tym problemy, treba to riesit 😉 ...No drzim palceky, nech sa Ti chodi na wc uz bez problemov a nech sa pekne kolobeh jedenia a vyprazdnovania "toci ako hodinky"...😅

luta13
5. máj 2017

@sinqopa vidim na oboch slabucku druhu /...Oba robene z toho isteho mocu?...Alebo aky je tam casovy rozostup?...Kedy NE-mas dostat MS?...Drzim palceky, aby // silneli 😉

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 Nemalo by to byť nič zle 😊 Myslim, že keby to bol potrat, tak by si podľa mňa normálne krvácala a mala by si bolesti.

miska_hryzka
5. máj 2017

@milasik10 hnedý výtok nič nie je. Ja som ho mala celé tehu. Stále som musela mať intimku.

luta13
5. máj 2017

@sevcikovaanna zatial nevidim nic vyrazne, co by mi islo upravit, skusala som to...Testuj zas za 2 dni...Kedy mas termin MS?...Testujes asi este skoro, vsak?...Drzim palceky 😉

nikuskaniki
5. máj 2017

@miska_hryzka Mala si ho celých 9 mesiacov? :O Brala si aj nejaké lieky?

milasik10
5. máj 2017

@miska_hryzka hm,kiezby to bolo ok🙄 ale ako hovorim,nic ma neboli,tak dufam,ze zatial je vsetko v poriadku

miska_hryzka
5. máj 2017

@nikuskaniki hej celých 9 mesiacov ku koncu už to bolo strašné. Ak môžem odporučiť cvic cviky na panvove dno kvôli úniku moču s tým som mala tiež problém, keď už mi malá tlačila na mechúr. Keď som išla rodiť som nevedela, či mi voda odteka alebo som si len cvrkla 😀 nebrala som žiadne lieky, celé tehu bez problémov dokonca ani magnezium. Jedine Duphaston, ktorý nám pomohol otehotnieť, ale len prvý mesiac, lebo gynekológ mi povedal, že boli preukázané negatívne účinky Duphastonu na plod.

miska_hryzka
5. máj 2017

@milasik10 všetko v pohode neboj hlavne nestresuj, lebo uvidíš, keď budeš cítiť pohyby ako veľmi babo reaguje, ak si ty nervózna alebo smutná 😉

luta13
5. máj 2017

@sustiakova vidim dusika, drzim palceky, aby silnel...Testni zas o 2 dni 😉

luta13
5. máj 2017

@trblietava Je mi luto, ze MS prisla...Posrate mamatesty!...Tesila som sa, ze Ti to konecne vyslo...No najblizsi cyklus je Tvoj a hlavne nie mamatesty...Naj su Lady max podla mna...Tie skus najblizsie...Drzim palceky 😘🙏

natalyy15
5. máj 2017

@luta13 vďaka dúfam že budú vytúžené dve //

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 Určite áno, treba myslieť pozitívne 😊

nikuskaniki
5. máj 2017

@miska_hryzka Fuuha a doktor čo na to? S únikom moču zatiaľ problém nemám ale cikám stále 😃

miska_hryzka
5. máj 2017

@nikuskaniki čo myslíš tým, že čo na to doktor?
To ešte len príde to cikanie potom ku koncu 😉

luta13
5. máj 2017

@peta1223 neviem, ci je to dobre, mne nikdy Hcg nemerali, ani krv nebrali, aspon o tom neviem ani pri jednom tehu...Ak brali, tak vysledky len povedali, ze su v poriadku, no hodnoty mna nikdy nezaujimali ziadne 😉...Tu je tabulka z netu, myslim, ze mas Hcg v norme - podla toho, co Ty pises, si asi v 4-5tt, ci mylim sa?...Uvidis, ako bude stupat...Kedy mas najblizsi odber na Hcg?

candies
5. máj 2017

@luta13 Haha dakujem ti si zlata :-*

ikonica
5. máj 2017

@miska_hryzka o akych negativnych ucinkoch duphastonu na plod tvoj lekar hovoril? myslis to o zlom vyvoji mocovej trubice u chlapcov? ci take daco som zachytila.??.

archanjel007
5. máj 2017

@mokilko och moja zlata tak len vela odychu ja tiez bola na zaciatku chora vela caju a odychu

sustiakova
5. máj 2017

@luta13 dakujem,ale to je kamoskin,ale tiez cakam na svojho 🙂

matka295
5. máj 2017

@sustiakova ahoj áno vidím slabého ducha. Držím palce 😉

matka295
5. máj 2017

@sinqopa ahojky áno vidím tam ducha držím palce 😊