icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
5. máj 2017

@miriamn76 držím veľmi palce 😇 Všetko bude dobre určite neboj ❤️

miriamn76
5. máj 2017

@matka295 dakujem😘dufam ze ano

matka295
5. máj 2017

@miriamn76 určite 😍 musí byť už len dobre.

nikuskaniki
5. máj 2017

@trinka To už nie je duch ale pekná /, ktorá bude určite tmavnúť 😊

miska_hryzka
5. máj 2017

@ikonica spomínal, že deťom nedorastali končatiny. Preto mi poradil brať ho ani nie podľa návodu, ale na tretí deň zvýšených teplôt BT. Jedno balenie som vybrala, zistili sme, že po roku a pol som tehu a vysadila som ho.

miska_hryzka
5. máj 2017

@nikuskaniki nič iba, že je to normálne kvôli hormonálnym zmenám. Dokonca som aj tehotensku pleseň z toho chytila skoro ma porazilo.

tonjadabik2
5. máj 2017

Baby ja uz neviem ms dva dni,potom dva dni nic a potom znova zacnem tiect teosku len.. Ms mam uz dohukanu..manzel povedal ze uz kasle nato ze so iz nejde davat pozor ze uz pojdeme naplno stale. Taze super sa tesim snad sa nieco podari. Uz pen kupit testy a skusat.sal mesiac meskala ms a teraz dva dni ms potom dva.dni nic potom znova kusok.. Brutal ma krize bolia uz dva dni.. Uvidime.. Co vravite baby???

ariana195195
5. máj 2017

@tonjadabik2 ahoj ja som mala to isté tak mi to robilo raz áno raz nie ms a potom som to už vôbec nedostala a som tehotná sprav si testik držím palce silno 🙂

tonjadabik2
5. máj 2017

@ariana195195 hej mnebto spravilo aj ked sme maleho cakali.. Ja neviem v aprili som vobec nedostala potom 1.maja a 2 a potom konec..dnes teosku krvavy vytok len.. Robila som si v aprili test a trosku bola ciarka..alenprisla dvojdnova ms.. Jasne spravim tehu testik snad sa zadarilo. Diki ze mi drzis palce. A tebe ako tiez jeden mesiac tak ako mne teraz a potom si to uz nedostala? A krize ta boleli tak ako mna??? Najviac ked sa nadychnem a vcera som ledva chodila.. Nejdem sa tesit aby som nebola sklamana.. Teaik neviem kedy si spravim.kedy si si robila ty??? Vtedy..

mamana4
5. máj 2017

@miriamn76 držím palce!verim ze vsetko bude v poriadku :*

ikonica
6. máj 2017

tak hlasim 1Dc 🙂)) na porazenie.... milostiva dosla na 29 den resp v noci z 28 na 29 dc.... v plnej parade s riadnou bolestou... a pridavam sa k trblietavej v dalsom snazeni... a ja osobne uz asi nebudem verit ani najspolahlivejsiemu testu lady max, pretoze vcerajsieho ducha som sice nedokazala odfotit, zato ho jasne videl aj moj mm (aj ked vseobecne chlapi asi duchov obvykle nevidia) takze tretia mrcha od kyretu je tu a ide sa dalej...

lela123
6. máj 2017

@miriamn76 držím palce, nech je všetko v poriadku🙏🙂

miriamn76
6. máj 2017

@mamana4 dakujem😘

miriamn76
6. máj 2017

@lela123 dakujem😘

miska_hryzka
6. máj 2017

@ikonica držím palce 🙂 nech sa konečne zadari 🙂

lela123
6. máj 2017

@miriamn76 no baby asi z toho nič nebude.Dnes test skoro čistý, ak nie úplne. Síce som celú noc chodila cikať a bola som hore, ale po troch dňoch od prvého testu by to ajtak malo silnieť. Mala som to špinenie, ale len trošičku predvčerom, tak by to malo by uhniezdovanie. Netušíme
Už len v utorok, ak náhodou budú
meškať budem testovať, čo po tomto teste pochybujem. Skúsim ráno merať teplotu. Teraz som vôbec nie ☹

lela123
6. máj 2017
miriamn76
6. máj 2017

@lela123 ciarka je tam stale. Skus okolo obeda ja som mala rano slabsie ciarky ako na obed mozno to aj ty tak budes mat☺drzim palceky moja

lela123
6. máj 2017

@miriamn76 no vieš u mňa ráno bolo lepšie, ale teraz ráno ani nieje. Dnes som podala rekord. Spala som dve hodiny aj to prerusovane a cikala som stále, každú pól hodinu.Ráno som po hodinovom moci robila, tak neviem, ako to bude 😒

laauraa
6. máj 2017

@luta13 pomooc moja 😔 v noci o 2hej som sa zobudila na hrozne krce ale to ani nebolo ze krce a pauza a krce a pauza ale to bolo intenzivne cca 5 min vkuse strplo mi vsetko cele podbrusko a krize a hrozna bolest taka tupaa som chcela budit muza ze ideme na pohotovost ale som to predychala a preslon to to co bolo ? Bojim sa 😢

lela123
6. máj 2017

@laauraa dakedy to tak býva, uvidíš, či sa bude opakovať. Teraz si na začiatku?

miriamn76
6. máj 2017

@lela123 no urcite skus testik aj behom dna a daj vediet. Moze byt taku slaby ze si bola casto na wc

laauraa
6. máj 2017

@lela123 ahoj od noci sa to neopakovalo uz no ano som mozno 12-13 dpo

lela123
6. máj 2017

@miriamn76 doma mám už len jeden a nechcem sa ešte viac stresovat, vyskúšam ak nedojde, radšej až v utorok.Škoda, že nemám viac testov. Tu na dedine je zavreta lekáreň v sobotu

lela123
6. máj 2017

@laauraa takže ti môže byť stále uhniezdovanie, ja tak tiež mám, ajkeď neviem, čo sa teraz so mnou deje. Zoslabol mi test, ale celú noc som cikala. Ale keď nekrvacas a nespinis, mali by to byť o.K 😉

laauraa
6. máj 2017

@lela123 nie nadchval som pozerala na papier ale ani kvapka krvi nic ... a merias aj Bt ? Lebo ak to je uhniezdovanie tak potom by sedel aj ten pokles ranny zo vcerajsich 37 na 36.7

lela123
6. máj 2017

@laauraa tento cyklus som nemerala, chcela som byť v klude, čo sa aj podarilo, až doteraz. Ale ja som si teraz o siedmej odmerala a mala som 37, 2.čo mávam po ovulke 37.Skúsim ráno zajtra, dúfam, že sa vyspim. Tiež nekrvacam ani nič.

karmela
6. máj 2017

@ikonica @trblietava kocky držím Vám palčeky silno nech Sa zadarí v novom cykle 😘 Viem čo prežívate aj ja som videla ducha na testoch a potom prišla ms a ďalšie snaženie

karmela
6. máj 2017

@lela123 takze testik slabne? Skús ešte počas dňa..držím moc palce

ikonica
6. máj 2017

@karmela nevadi... cely tento cyklus bol divny... vo stvrtok sa dozviem na hemato vysledky a budem vediet na com som, ak bude treba nasadime liecbu a pokracujeme v snazeni... neviem ci si nedam tento cyklus inofolic... od 1dc do ovulky... a aj alchemilku, na ktoru som tento cyklus prdela... uvidim... pribrala som tri kila od potratu a neviem z coho.. hormony asi... uvidime, co povie doktorka na stitnu...