icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

julinka55
8. aug 2014

@reva6 a mas aj nieake priznaky ci ?

reva6
8. aug 2014

praweze ani nie... jedine co ma stve je ze ma boli brucho akoby som mala zasa dostat ..... nechapem .... ved pred 2 dnami mi skoncili,,,,,
@julinka55 .. len ten rapiclear co som teraz robila je daky menej pozitivny.... :D....

reva6
8. aug 2014

@chmurkaxy co sa ti na tej fotke paci?? :D

chmurkaxy
8. aug 2014

@reva6 prepáč,asi som niekde omylom klikla. Duchov poznám, pred malým 2x biochemické tehu, 2x tehu do 5Tt po umelom oplo (ET, KET), potom malý prirodzene a už to všetko riešim zas kvôli druhému babu. už sme mali ďalšie tri biochemické tehu,ja som ba duchov expert 🙂

reva6
8. aug 2014

jasne .. nejak podobne sme na tom ... ni uplne ale ni... poznam to kus.... ale teraz si tam daco videla ci ne?
@chmurkaxy

chmurkaxy
8. aug 2014

Niečo áno. A to bolo z akého moču? @reva6

julinka55
8. aug 2014

@reva6 ja už tiež neviem chcela som sa dneska objednať ku doktorke ale nakoniec som si povedala že ešte počkám

reva6
10. aug 2014

@chmurkaxy ni z ranneho.... ale o celom tom vsetkom pochybujem... 🙂

piacere
10. aug 2014

@reva6 a neskúšala si ďalší test? Je to už dvojdňový odstup, už by mala byť čiarka viditeľná 🙂 oproti tomu dušíkovi z 8.8.

natalyas
10. aug 2014

@janaochi dnes ranny test Pepino a je tam slabulilinka ciarocka...uplny dusik ale je tam 🙂 taka je slaba ze sa ani odfotit neda, ale vidim ju tam...tak snad nie som psycho 🙂 pri dcerke som mala talu istu a moje pocity hovoria za vsetko...jem prilis vela čokolády, tak je to jasne 🙂 o par dni zopakujem ci silnie 🙂

moncita87
10. aug 2014

tak hlasim sa opat, dnes som asi dostala kramy - zatial mozno jedna kvapka krvi, uvidime, ci to bude len spinenie alebo fakt prisli.. po 10 dnoch a 5 testoch s 2 //... zajtra budem vediet vysledok z krvi. ak to nevyjde budem dost smutna.. inak niekde som sa tu docitala, ze vela zien pri tehu kycha. poznate to ? lebo ja kycham ostosest, ale chora nie som... 😒

piacere
10. aug 2014

@moncita87 a lieky na udržanie neberieš? Nechceš zájsť na pohotovosť? Možno je to len hematóm, kde treba zastaviť krvácanie, aby sa nevyplavilo aj vajko....

natalyas
10. aug 2014

Dnesny ranny test. Je tam dusik. Nebolo mozne zachytit ho fotakom lebo bol slabucky, ale ked som postahovala farby a intenzitu, tak ho vidiet. Rata sa to? Muz mi nechce verit, ze to je pozitivne. Tak to tu davam aby to niekto potvrdil/vyvratil. Som 28DC.

lea912
10. aug 2014

Ahojte. Čo myslíte baby? Test bol robený včera, čo bolo 11 dpo. Ďakujem za názory. V apríli som mala takto podobne, len to bohužiaľ skončilo ako biochemické tehu, takže verím, že tentoraz to už vyjde...

reva6
10. aug 2014

@piacere chcem skusit rano..... ale neverim tomu ..... je to dost malo pravdepodobne....

meluela
10. aug 2014

@lea912
@natalyas
Tak bud nejaky vtipny cinan poslal do pepina testy co robia duchov, alebo sme tehotne, resp. aspon zatial .. ja mam take tri na stoliku a neostava mi nic len cakat aspon tyzden-dva kym bude mat zmysel robit dalsie testy, kedze som este iba 24DC ☹
Je tam aj moznost falosnej pozitivity v pripade ze ciarka vznikne po dlhsej dobe nez 5min odparenim mocu. Vtedy by vsak nemala byt farebna.
Ked sa robi test pred ocakavanym menzesom, tak je cca. 2/3 sanca ze tehotenstvo pretrva, po ocakavanom termine uz 4/5 sanca. Nabuduce urcite uz netestujem skor, takto su akurat zbytocne sklamania. Ale ked som zasa raz nevydrzala 😉

natalyas
10. aug 2014

@meluela tak ja dufam ze cinania nemaju az taky velky zmysel pre humor. Ja som dnes 28 DC a ciarka sa ukazala v termine, je sfarbena...tak uvidim co z toho... este spravim test za par dno
....ale cítim sa tehotna..alebo ze by isla na mna mrcha? :-O tazko sa to rozoznava kedze priznaky su podobne... oh dufam ze nie su vadne testy ☹

mariankach
11. aug 2014

@janaochi 🙂 mala si pravdu --a dakujem moc za nase debaty za posledne mesiace 🙂...snad to vydrzi...

lea912
11. aug 2014

@meluela Ahoj ten môj nebol pepino alebo Dr. Max a som si povedala, že tento už nekúpim. Zdá sa mi naozaj, že robí len duchov. Dnes som si baby znova robila test, ten prvý, čo som sem dala včera, teda jeho fotku, bol z 11 dpo, dnes som 13 dpo a čiarka na rovnakej značke testu je rovnaká ako na ten 11 dpo. Myslíte, že aj tak to ešte môže byť tehu???? Môže sa stať, že čiarka začne silnieť až po ms? Zajtra ju očakávam ☹

piacere
11. aug 2014

@lea912 ak si mala ducha, tak za dva dni by mala byť čiarka silnejšia, pretože hcg stúpa cca každé 2, ale aj 3 dni, takže ešte skús zajtra, ale ak to zajtra nebude silnejšie ako ten test predtým, tak hcg, žiaľ, nestúpa 😖

meluela
11. aug 2014

@lea912 ahoj, ten dr max vyzera uplne tak isto ako pepino .. predpokladam ze maju rovnakeho cinskeho dodavatela z alibaby .. ked si vsimnes ten vonkajsi sedy obal tak je tam pisana cinska firma ako vyrobca - velka cast testov sa zrejme robi vo velkom v cine a potom v europe na to pridaju rozne znacky, papierovy obal a zodpovedajucu cenu ... takze je zrejme jedno ci stal test 1e alebo 5e, aj tak sa robi v tej istej fabrike.
Podla mna ti ciarka moze zacat silniet .. ono sila ciarky co som sa docitala nie je uplne dobry indikator, lebo na rozdiel od vysetrenia krvi sa neda zabezpecit rovnaka koncentracia mocu, staci ked jeden vecer vypijes viac vody a uz ranny moc bude iny ... tak drzim palce nech to vyjde 🙂

lea912
11. aug 2014

@meluela no asi to tak bude. Nabudúce už len mamatest a hlavne až keď bude meškať ms.... ☹ tentoraz to nevidím pozitívne, mám už dokonca aj mierne ružovkastý výtok, takže už tomu nedávam žiadne šance. Dúfam, že už nabudúce to vyjde... ☹

lea912
11. aug 2014

@piacere áno tiež si to myslím. Mám už aj mierne ružovkastý výtok, takže už tomu nedávam žiadne šance. ☹

meluela
11. aug 2014

@lea912 no, je dobre pockat na to meskanie ... uz som muzovi povedala nech mi nabuduce nedovoli testovat skor 😔 hoci teda stale dufam ze ms nepride

lea912
11. aug 2014

@meluela ja som mu to tiež dnes povedala 😀 Veď mi aj vynadal, že či mi to za to stojí 😀 Aký múdry...

piacere
11. aug 2014

@dovea ahoj, tak ako pokračuješ? Dúfam a verím, že všetko je v najlepšom poriadku.

natalyas
11. aug 2014

Pozna niekto tento test? Kupila som ho tu na MK. Vcera som sem dala ranny pepino s dusikom. Dnes rano som robila tento druhy a ciarocka...ani neviem ci tam vlastne je.. pri dcerke mi test ukazal az ked som bola 36dc...dnes som 29.. ale vrta mi v hlave vcerajsi testik.. ci su tie pepino testy az tak nespolahlive?

piacere
11. aug 2014

@natalyas toto už vyzerá slušne, hlavne preto, že je to ružové 😉

natalyas
11. aug 2014

@piacere aj ten na pepino teste bol do ruzova.. len tiez v taky slabucky...tak asi este par dni pockam a spravim dalsi test..

zuzanka2905
11. aug 2014

ahojte vidí tam niekto 2čiarky či sa mi to len zdá