Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janaochi dnes ranny test Pepino a je tam slabulilinka ciarocka...uplny dusik ale je tam 🙂 taka je slaba ze sa ani odfotit neda, ale vidim ju tam...tak snad nie som psycho 🙂 pri dcerke som mala talu istu a moje pocity hovoria za vsetko...jem prilis vela čokolády, tak je to jasne 🙂 o par dni zopakujem ci silnie 🙂
tak hlasim sa opat, dnes som asi dostala kramy - zatial mozno jedna kvapka krvi, uvidime, ci to bude len spinenie alebo fakt prisli.. po 10 dnoch a 5 testoch s 2 //... zajtra budem vediet vysledok z krvi. ak to nevyjde budem dost smutna.. inak niekde som sa tu docitala, ze vela zien pri tehu kycha. poznate to ? lebo ja kycham ostosest, ale chora nie som... 😒
@lea912
@natalyas
Tak bud nejaky vtipny cinan poslal do pepina testy co robia duchov, alebo sme tehotne, resp. aspon zatial .. ja mam take tri na stoliku a neostava mi nic len cakat aspon tyzden-dva kym bude mat zmysel robit dalsie testy, kedze som este iba 24DC ☹
Je tam aj moznost falosnej pozitivity v pripade ze ciarka vznikne po dlhsej dobe nez 5min odparenim mocu. Vtedy by vsak nemala byt farebna.
Ked sa robi test pred ocakavanym menzesom, tak je cca. 2/3 sanca ze tehotenstvo pretrva, po ocakavanom termine uz 4/5 sanca. Nabuduce urcite uz netestujem skor, takto su akurat zbytocne sklamania. Ale ked som zasa raz nevydrzala 😉
@meluela tak ja dufam ze cinania nemaju az taky velky zmysel pre humor. Ja som dnes 28 DC a ciarka sa ukazala v termine, je sfarbena...tak uvidim co z toho... este spravim test za par dno
....ale cítim sa tehotna..alebo ze by isla na mna mrcha? :-O tazko sa to rozoznava kedze priznaky su podobne... oh dufam ze nie su vadne testy ☹
@janaochi 🙂 mala si pravdu --a dakujem moc za nase debaty za posledne mesiace 🙂...snad to vydrzi...
@meluela Ahoj ten môj nebol pepino alebo Dr. Max a som si povedala, že tento už nekúpim. Zdá sa mi naozaj, že robí len duchov. Dnes som si baby znova robila test, ten prvý, čo som sem dala včera, teda jeho fotku, bol z 11 dpo, dnes som 13 dpo a čiarka na rovnakej značke testu je rovnaká ako na ten 11 dpo. Myslíte, že aj tak to ešte môže byť tehu???? Môže sa stať, že čiarka začne silnieť až po ms? Zajtra ju očakávam ☹
@lea912 ahoj, ten dr max vyzera uplne tak isto ako pepino .. predpokladam ze maju rovnakeho cinskeho dodavatela z alibaby .. ked si vsimnes ten vonkajsi sedy obal tak je tam pisana cinska firma ako vyrobca - velka cast testov sa zrejme robi vo velkom v cine a potom v europe na to pridaju rozne znacky, papierovy obal a zodpovedajucu cenu ... takze je zrejme jedno ci stal test 1e alebo 5e, aj tak sa robi v tej istej fabrike.
Podla mna ti ciarka moze zacat silniet .. ono sila ciarky co som sa docitala nie je uplne dobry indikator, lebo na rozdiel od vysetrenia krvi sa neda zabezpecit rovnaka koncentracia mocu, staci ked jeden vecer vypijes viac vody a uz ranny moc bude iny ... tak drzim palce nech to vyjde 🙂
Pozna niekto tento test? Kupila som ho tu na MK. Vcera som sem dala ranny pepino s dusikom. Dnes rano som robila tento druhy a ciarocka...ani neviem ci tam vlastne je.. pri dcerke mi test ukazal az ked som bola 36dc...dnes som 29.. ale vrta mi v hlave vcerajsi testik.. ci su tie pepino testy az tak nespolahlive?

@reva6 a mas aj nieake priznaky ci ?