Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariankach ahoj. Prosim ta, ktory DC si si robila clearblue test? Aj ja ho mam kupeny len ho nechcem robit zbytocne skoro.
@zuzanka2905 ja tam tusim vidim nejakeho dusika 🙂
@natalyas ahooj, 26DC, ja mam 28 dnovy cyklus. Dnes som 27 DC a vyslahli na mna krasne ciarky na pruzkovych testoch - pouzivam Dr. Max a Promatris. Promatris, Dr. Max a Mamatest mi ukazali uz 25DC, celkom pekne ruzove ciarky. Vobec som nedufala, celu sobotu som stahovala, vlacila celu kniznicu, sanony a natahovalo ma na vracanie, takze som vyskusala testy. Mamatest som mala posledny, dost nerada ho pouzivam po nejakych sklamaniach, vzdy dosla MS. Ale taka ista ciarka bola aj na Dr. Max a Promatris-e.
@natalyas este oprava ...27DC, vlastne dnes mam 28DC 🙂..esteze som kukla do kalendara, ja uz mam dnes vikend - v hlave, tento tyzden asi moc neporobim 😀. Ja sa dost bojim dna MS, 2x sa mi veci nezdarili, mala som biochemicke tehotenstvo, tak mam respekt. Ale ak ukaze clearblue a nasledne stupaju testy, tak by to malo byt okej. Mono spravim potom aj galerku a pridam.
@mariankach S clear blue este pockam.. lebo netusim aky mam cyklus, kedy by som mala ocakavat ms.. lebo od porodu som mala ms len raz a to minuly mesiac.. a teraz cakam, ci pride dalsia alebo nie.. no snazili sme sa o mimi, tak uvidime.. testy praveze nic moc.. dva mi ukazali ducha a dnes rano som robila a nic, cisto biely.. takze este cakam a potom uvidim podla clearblue, co povie.. asi si ho spravim koncom tyzdna.. pocula som, ze pepino duchuje.. tak neviem, ci to nebola len falosna ciarka.. ale ukazala sa v limite a aj zafarbena je.. ale potom so msi spravila testy,ktore som si kupila tu na MK za 40centov a tie nic.. na jedno slabulilinky dusik a ostatne ciste ako sneh.. ale netusim ani, ake to boli testy, nikdy som take nevidela... tak uvazujem, ci ist este kupit jeden pepino alebo ci uz kaslem na to..
@natalyas rasej pockaj...toto je moj treti clearblue od aprila. 2x mi ukazal mamatest ciarku. Prvy raz mi meskala od piatka do pondelka, druhy raz od pondelka do stredy. Obakrat boli v den MS clearblue negativne. ten 1. raz som mala urcite biochemicke, To slo hned dole - aj chute, aj zle... druhy raz iba pocitovo + duch na teste. Ale mala som aj nejake zdravotne komplikacie, zapal...takze tento treti som si naozaj zasanovala. Ano, tie promatris su tie, co si kupila tu na nete. Strasne mi pomohla jedna babenka tu, tak sme si tak dobre dobijali baterecky a obe sme tehotne, rozpatie 22 dni, podla mna zazrak a dakujem este raz @janaochi 🙂.
Je hrozne toto cakanie, ved aj ja vlastne cakam - zajtra, ci MS pride. Ale snad nie. Kazdopadne - najskor by som to mala na pruzkovych testoch - aspon ruzovu ciarocku a potom na to buchla az clearblue 🙂. Drzim ti palec.
@mariankach mam pocit ze druhe dieta sa plodi tazsie ako prve 🙂 dcerka sa nam podarila na prvykrat..ani sme nevedeli...teraz mam omnoho vacsi stres okolo toho.. asi preto, ze druhe ocakavame a stale sa sleduje m... dcerku sme sice chceli ale necakali sme, ze to vyjde hned, tak som to ani neriesila..az ked mi uz tyzden a pol nechodila ms... asi je lepsie neriesit a neupinat sa tak na tu tuzbu a predstavu.. a snad to pride...
Skusim este v piatok spravit test..mozno mam este nizke hcg.. a ked bude negatívny, tak uz vypnem a neriesim🙂 len ľahšie sa povie ako urobi... tito duchovia ma budu strasit snad dokonca zivota🙂 uz sa mi aj sniva o testoch 🙂
ahojte, taak nakoniec nic z toho ☹ HCG hodnota mi klesla z 80 co bolo v piatok na 10 co je dnes. pojdem na dodatocne vysetrenia po menstruacii ku doktorovi, lebo vravel ze to bol bud mikropotrat alebo hormonalna porucha. a uz som sa tesila ☹ skoda.
@natalyas pepinu by som veľmi v začiatkoch neverila, s jeho duchárčením mám tiež skúsenosť a teraz aj jedna baba od nás zo súkromky mala duchov na pepine, už jej tam babenky gratulovali a nakoniec ms došla. A tak sme sa tešili, že pribudla ďalšia tehuľka. ☹
On je dobrý potom neskôr, lebo ukáže krásne, výrazné čiarky a silnejšie ako iné testy, ale keď je tam ešte len duch, tak by som mu neverila, alebo by musel ten duch každým dňom tmavnúť. V začiatkoch odporúčam dr.max test. 😉 Držím palčeky, nech sa čím skôr tešíš z // čiarok.
@janaochi
@natalyas
baby, ja som zase zástanca toho, že ak je na teste duch, ale ružový, tak hcg tam proste je, bez ohľadu na značku testu. Ja som mala na pepine duchov a bolo to biochemické. Ak príde mrcha, tak sa proste vajíčko neudržalo a mrchou sa odplavilo, hcg bolo nizučké, preto tí duchovia, ktorí nesilneli. Iné je, ak je duch sivý, vtedy len presvitá ten kanálik druhej čiarky. Ja som mala na pepine 3x duchov a 3x prišla mrcha (3 biochem. tehu....)
Takýchto som mala duchov a mrcha prišla.....
@jujlucka drzim palce 😉
@piacere presne tak, HCG je, pokial su //, nie kanaliky samozrejme... len vies..je otazka, ci to clovek chce vediet, alebo nie. Osobne - ja uz nie. Preto u mna mamatest v pociatkoch, resp. pociatky, pokial nemam nejake vyrazne naznaky by som neriesila. Popravde - po tych dvoch razoch uz by som to na zaciatku vediet nechcela. Dr. Max, aj ked je citlivost 10mikromol/liter, ma zrejme nizsiu zachytitelnost testovaneho HCG, preto ukazuje, az ked je koncentracia vo vzorke vyssia. Takisto vsetko na zaciatku suvisi s momentalnou koncentraciou v moci, ci clovek vecer vela pil..proste zriedena vzorka 🙂.
Ano robila som počas týždňa testy a nesilnel a máme doma skoro ročného chlapinu 🙂
babz potrebujem poradit.meskal my tyzden menzes tak som si spravila test,boli na nom dve ciarky aj ked druha bola velmi slabucka tak som si urobila ete dva a na oboch to bolo to iste.tak som navstivila doktora ten zatial nevedel povedat nic tak ma poslal len na sono,lenze u doktora som bola 5.8. a na sono ma objednal len 15.8. lenze hned 7.8. som dostala menzes a ete mi neskoncil,tak ani neviem ci mam ist na sono a ci vobec som tehotna.Pocas menzesu som si skusila urobit ete test a uz tam ta druha slaba ciarka neboa,lenze ked som sa na test kukla na druhy den tak sa tam ta slaba ciarka objavila ale velmi slabucka.tak nacom vlastne som????dakujem za pomoc 🙂
@monca1310 mne naposledy meskal 3dni, test som nerobila, lekarovi som zavolala - kazal dojst o 2tt ak nedostanem MS. Skus mu zavolat, vysvetli situaciu. Na sono vacsinou posielaju po potvrdeni beta-HCG z krvi, iba ak je podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo, vtedy je vsetko subezne a velmi rychle...drzim palce 🙂..
To je presne môj prípad z minulého mesiaca. Meškál menzes 1 týždeň tehotenske testy (6tycinkovych) a 2 x digitalny blue clear potvrdil tehotenstvo.objednala som sa ku gynekologovi na potvrdenie tehotenstva no menzes prišiel 3 dni pred návštevou gynekologa a dosť silný 1 den potom už len 2 dni slabý.. Po ňom som si spravila test a na ňom bola už len jedna čiarka a druha velmi velmi slabá lebo test zachytil v moci este zvyšky hcg. Dr mi povedal ze plod odosiel s meskajucou menstruaciou. Proste sa neudržal,bol možno slabý,chorý,. Ze tak to chodí vo väčšine tehotenstiev ze skončia v prvých týždňoch... Keby bol plod zdraví tak sa udrží... Nevzdavame sa snažíme sa dalej😊
Ale jasne ze ju vidno ale je slabulinka... Je este 3 dni pred menzesom tak čiarka je v poriadku. Je tam a je ruzovskasta to znamená ze test už zachytil hcg v krvi a je možné tehotenstvo. Treba sledovať či tmavne kazdym dnom a či nepríde menzes. Držím palce🍀🍀🍀
Pardon hcg v moči som myslela😉
Baby dopadla som strasne,nic s toho nebolo.plod sa vyplavyl tym menzesom.a aby toho nebolo povedal mi ze moja maternica je slaba a keby som vraj aj otehotnela tak nebudem schopna babatko donosit.Uz te nieco o tom poculi ze maternica moze byt slaba?

@zuzanka2905