Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trinka áno ☺
@lilenka141 môže duchovat ale ak je test pozitívny ciarka bude silnejšia ja som toto tehu testovala najviac s týmito testami chcela som ti ukázať foto no nejde mi pridať 😕
@bluebell0412 Dakujem a povieš mi názov???
@lubi1984 ja tam vidím ducha
@lilenka141 myslela som gravitest s ktorým si testovala
@bluebell0412 aha 😀😀 dnes mi to nejako nemysli 😀😀 ja len dúfam ze to bude silnieť ..ešte sa mi nestalo ze by mi takto meškal menzes dnes je 3 den ... mávam pravidelný 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@mokilko ahoj ako sa mas uz ti lepsie ?
@lubi1984 Bolesti ako pri ms nemusia hned znamenat ze ide ms Ja som mala bolesti na ms a to som uz mala // na teste chodila som na wc kontrolovat ci uz je ms alebo nie potom bolesti presli a znova po 3tyzdnoch bolesti ako na ms a potom to znova preslo a bolo vsetko vporiadku Nestresuj co sa ma stat stane sa
@ikonica ja uz netestujem tento cyklus tehu testy 🙂 budem si spokojne a kludne robit ovu testy a cakat na ovulku a potom ked bude meskat aspon 3dni spravim 🙂 tiez pijem od ms alchemilku.a po ovu vraj treba jedt ananasy na lepsie uhniezdnenie ak by sa zadarilo tak skusim aj to 🙂 inak tomu nechavam volny priebeh lebo tento cyklus som bola dost sklamana z toho
@karmela dakujem 😘😇 viem ze si urcite musela ponahanat uz vela duchov 😀 ale ten pocit ked si fakt robis nadeje a vyzera tk na tehu a tak pride mrcha 😕 hrozne...no nic ide sa dalej

@lela123
@matka295 baby a mozem pit teraz alchemilku caj ?