Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte:Jednu otázočku na Vás:Mali ste menštruáciu a aj napriek tomu ste boli tehotné?ale nevedeli ste ze ste v tom?Dakujem za info ;) Krásnu nedeľu želám ;)
@luta13 vravim este je skoro ale je to za denneho svetla.. Qz koncom mesiacanskusim ale uz nedufam..
@simbatko možné je všetko 😀 ale nestretla som sa ešte s tým ja len viem keď je menštruácia tak tehotenstvo neni A iné je zase spinenie 🌷
@luta13 Uz tomu nechapem naozaj.. Bola som wc a pozeram a biely husty vytok s krvou trosku.. A to mam po ms.. Sice dvojdnovej.. Nechapem naozaj.. Coty nato?
@luta13 @tonjadabik2 baby, tak pozrite, kvalitnejšia foto bohužiaľ asi nebude
@lubi1984 no MS mi je skutocne luto, ze dosla...Skus nachvilku "vypnut" od silneho snazenia sa, najdi si nejakeho konicka, alebo rob to, co Ta bavi, verim, ze potom necakane si najdes na testiku //...Velmi Ti budem drzat palceky, nech je to co najskor 😉...No nebud smutna, verim, ze sa vam este zadari mat babätko...Boh Ta zehnaj!...A nezabudni potom pridat foto testiku 😘
@simbatko Bola tu jedna zienka minulu jesen a ona mala na testiku pred MS krasne //, no nakoniec MS dostala a dost silnu, myslela, ze je koniec a po MS skusila testovat, zas mala //, no a Dr.jej to potvrdil, ze je tehulka, Hcg jej stupalo a teraz myslim stale tehulkuje, alebo uz porodila, neviem presne... Nick na nu neviem, no baby si mozno spomenu...Ak by si potom vedela jej nick, myslim ze Ti ona povie priebeh toho celeho, ak by si jej napisala IP 😉...Drzim palceky, nech sa Ti splni, po com tuzis 😉 a nech vsetko dobre dopadne 😘🙏
@tonjadabik2 nejaky tienik sa mi tam mari, no neviem, ci uz neslepnem 😒...No ja by som toto urcite riesila telefonicky s Tvojim Dr., ked by Ta zavolal na krv, ci kontrolu, isla by som...Volaj jemu a povedz, aky priebeh si mala toho vsetkeho a ze mas husty biely vytok (inak popis sedi na tehu-vytok)...Mne to cele nejde do hlavy, mas to ozaj zvlastne a moje dohady Ti myslim vobec nepomozu...Dr. Ti zarucene povie, co je vo veci...Skus sa s nim dohodnut na termine kontroly 🙂...Drzim palceky, nech vies co najskor ako si na tom 😘
@luta13 no veď a už vyšlo z neho aj to vnútro 🙄 kašlem na to, ja budem testovať, pokiaľ ms nepríde do stredy, tak potom, skôr sa nechystám už a nejde lepšie odfotiť 😕 snažila som sa, minule som fotila telefónom, ale teraz mám pokazenú čítačku kariet sd, tak mi nedjde cez počítač pridať a skúšala som do snažiliek z telefónu priamo, ale zlú fotku pridalo, neviem, čím to je, úplny šmejd 😀 toto bolo foťákom, ale niečo mi tam furt samé od seba nastavuje a ja to neviem zmeniť a samé zaostruje, no ja som úplne netechnický typ, takže som z toho dili 😅 a manžela nechcem otravovať, nechcem aby vedel, že už testujem 🙂
@luta13 ta diki noo..ked budem mat casnta zbehnem ku dr urcite. Ale este pockam par.tyzdnov.. Uvidime consa hude diat. Brusko ma boli taze ubidim no..asi sa uz nato vykaslem..
@tonjadabik2 Jasne, nechaj to plynut volne, co ma prist pride, co ma byt bude...Je to v rukach Bozich 🙏 ...Velmi drzim palceky...Pekny zvysok nedele este prajem 😘
Vy ste tu take dobre mudre zienky.. prosim zas o nejaku radu, trochu utechy... Bola som dnes na bike-( som v zaciatkoch tehu cca 5-6tt) isla som schvalne pomaly opatrne davam si strasny bacha ked zrazu mi do cesty voslo dievcatko na bicykli. Bola to sekunda nepozerala sa. Tak som do nej naburala preletela cez bike, spadla na zem tak na bok. Strasne som sa zlakla a bojim sa ci bude s babom vsetko ok. Moze sa nieco vazne stat takto v zaciatkoch tehu ? Musela som potom zastavit ukludnit sa vyplakat sa. Velmi sa o neho bojim je to nase prve vytuzene ☹
@lucsyia ahojky ak nemas ziadne tazkosti a neboli ta brusko tak malo by to byt v pohode dietatko je v maternici chranene a v takom pripade za uz vyhybaj takym sportom ktore su nebezpecne a pri ktorych nemozes predvidat co sa stane teraz uz len relax nohy hore a vegetiy si
Baby mozu byt nevolnosti cely den? Do teraz mi bolo zle len rano tak pol hodiny no dnes mi je cely den aj v hlave sa mi tocilo.
@luta13 hej asi tak aj ked kazdy den nato myslim.brusko boli alebo vajecniky neviem al krize..neviem uz sa musim prestat kontrolovat.. Diki aj tebe peknu nedelu
@gabcca aj mne je zle cely den..citim sa ako s luxusnou opicou. Ranna nevolnost sa to vola preto, ze je v rannom stadiu tehotenstva, nie preto, ze byva zle len rano. Kiezby..🙂
@amelie2017 to viem ze moze byt aj u niekoho len vecer, len doteraz nola iba rano a dnes uz cely den. Som ako mechom buchnuta 🙂 nic nemozem urobit :(

@miriamn76 u mňa to asi veľmi možné nieje keďže mi ovuloval vajecnik bez vajcovodu. 😁😁