icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
7. máj 2017

@miriamn76 u mňa to asi veľmi možné nieje keďže mi ovuloval vajecnik bez vajcovodu. 😁😁

simbatko
7. máj 2017

Ahojte:Jednu otázočku na Vás:Mali ste menštruáciu a aj napriek tomu ste boli tehotné?ale nevedeli ste ze ste v tom?Dakujem za info ;) Krásnu nedeľu želám ;)

olylili
7. máj 2017

@simbatko moja sestra pri prvom mala tri mesiace ale bolo to len spinenie nie krv a zvracala strašne od začiatku takže vedela hneď že je tehu

tonjadabik2
7. máj 2017

@luta13 vravim este je skoro ale je to za denneho svetla.. Qz koncom mesiacanskusim ale uz nedufam..

ariana195195
7. máj 2017

@simbatko možné je všetko 😀 ale nestretla som sa ešte s tým ja len viem keď je menštruácia tak tehotenstvo neni A iné je zase spinenie 🌷

tonjadabik2
7. máj 2017

@luta13 Uz tomu nechapem naozaj.. Bola som wc a pozeram a biely husty vytok s krvou trosku.. A to mam po ms.. Sice dvojdnovej.. Nechapem naozaj.. Coty nato?

adria88
7. máj 2017

@luta13 @tonjadabik2 baby, tak pozrite, kvalitnejšia foto bohužiaľ asi nebude

luta13
7. máj 2017

@lubi1984 no MS mi je skutocne luto, ze dosla...Skus nachvilku "vypnut" od silneho snazenia sa, najdi si nejakeho konicka, alebo rob to, co Ta bavi, verim, ze potom necakane si najdes na testiku //...Velmi Ti budem drzat palceky, nech je to co najskor 😉...No nebud smutna, verim, ze sa vam este zadari mat babätko...Boh Ta zehnaj!...A nezabudni potom pridat foto testiku 😘

luta13
7. máj 2017

@simbatko Bola tu jedna zienka minulu jesen a ona mala na testiku pred MS krasne //, no nakoniec MS dostala a dost silnu, myslela, ze je koniec a po MS skusila testovat, zas mala //, no a Dr.jej to potvrdil, ze je tehulka, Hcg jej stupalo a teraz myslim stale tehulkuje, alebo uz porodila, neviem presne... Nick na nu neviem, no baby si mozno spomenu...Ak by si potom vedela jej nick, myslim ze Ti ona povie priebeh toho celeho, ak by si jej napisala IP 😉...Drzim palceky, nech sa Ti splni, po com tuzis 😉 a nech vsetko dobre dopadne 😘🙏

luta13
7. máj 2017

@tonjadabik2 nejaky tienik sa mi tam mari, no neviem, ci uz neslepnem 😒...No ja by som toto urcite riesila telefonicky s Tvojim Dr., ked by Ta zavolal na krv, ci kontrolu, isla by som...Volaj jemu a povedz, aky priebeh si mala toho vsetkeho a ze mas husty biely vytok (inak popis sedi na tehu-vytok)...Mne to cele nejde do hlavy, mas to ozaj zvlastne a moje dohady Ti myslim vobec nepomozu...Dr. Ti zarucene povie, co je vo veci...Skus sa s nim dohodnut na termine kontroly 🙂...Drzim palceky, nech vies co najskor ako si na tom 😘

luta13
7. máj 2017

@adria88 tie 2 bodky co tam su vyryte ma znervoznuju - divny testik, no aj tak mi to nejde upravit, je to dost rozmazana fotka...Mari sa mi tam daco ako tien...Nejde Ti lepsie odfotit? Minule si mala lepsiu myslim, ci? 😕...Alebo pockaj, ci bude MS meskat, potom testuj zas 😉

luta13
7. máj 2017

@darinkazv ahoj, ako pokracujes v tehulkovani?...Ked budes tu citat toto, daj nam vediet...Uz mas brusko urcite velikanske a drobcek robi akrobacie naplno, co? 😉

adria88
7. máj 2017

@luta13 no veď a už vyšlo z neho aj to vnútro 🙄 kašlem na to, ja budem testovať, pokiaľ ms nepríde do stredy, tak potom, skôr sa nechystám už a nejde lepšie odfotiť 😕 snažila som sa, minule som fotila telefónom, ale teraz mám pokazenú čítačku kariet sd, tak mi nedjde cez počítač pridať a skúšala som do snažiliek z telefónu priamo, ale zlú fotku pridalo, neviem, čím to je, úplny šmejd 😀 toto bolo foťákom, ale niečo mi tam furt samé od seba nastavuje a ja to neviem zmeniť a samé zaostruje, no ja som úplne netechnický typ, takže som z toho dili 😅 a manžela nechcem otravovať, nechcem aby vedel, že už testujem 🙂

tonjadabik2
7. máj 2017

@luta13 ta diki noo..ked budem mat casnta zbehnem ku dr urcite. Ale este pockam par.tyzdnov.. Uvidime consa hude diat. Brusko ma boli taze ubidim no..asi sa uz nato vykaslem..

luta13
7. máj 2017

@adria88 jasne, chapem...Tak drzim palce, nech mrcha da pokoj...Chod si dat kusisko cokolady na pohodicku 🎂☕😘

luta13
7. máj 2017

@tonjadabik2 Jasne, nechaj to plynut volne, co ma prist pride, co ma byt bude...Je to v rukach Bozich 🙏 ...Velmi drzim palceky...Pekny zvysok nedele este prajem 😘

adria88
7. máj 2017

@luta13 na čokoládku nemám chuť momentálne, ale milujem ju inak strašne😍 a okrem toho mi dnes malá povedala "maminka ty schudni" 😂 tak sa radšej stránim takých vecí... som sa v poslednom čase rozožrala, s prepáčením 😝 a čo ty ako? už je lepšie? chlapi poslúchajú?

lucsyia
7. máj 2017

Vy ste tu take dobre mudre zienky.. prosim zas o nejaku radu, trochu utechy... Bola som dnes na bike-( som v zaciatkoch tehu cca 5-6tt) isla som schvalne pomaly opatrne davam si strasny bacha ked zrazu mi do cesty voslo dievcatko na bicykli. Bola to sekunda nepozerala sa. Tak som do nej naburala preletela cez bike, spadla na zem tak na bok. Strasne som sa zlakla a bojim sa ci bude s babom vsetko ok. Moze sa nieco vazne stat takto v zaciatkoch tehu ? Musela som potom zastavit ukludnit sa vyplakat sa. Velmi sa o neho bojim je to nase prve vytuzene ☹

archanjel007
7. máj 2017

@lucsyia ahojky ak nemas ziadne tazkosti a neboli ta brusko tak malo by to byt v pohode dietatko je v maternici chranene a v takom pripade za uz vyhybaj takym sportom ktore su nebezpecne a pri ktorych nemozes predvidat co sa stane teraz uz len relax nohy hore a vegetiy si

gabcca
7. máj 2017

Baby mozu byt nevolnosti cely den? Do teraz mi bolo zle len rano tak pol hodiny no dnes mi je cely den aj v hlave sa mi tocilo.

tonjadabik2
7. máj 2017

@luta13 hej asi tak aj ked kazdy den nato myslim.brusko boli alebo vajecniky neviem al krize..neviem uz sa musim prestat kontrolovat.. Diki aj tebe peknu nedelu

olylili
7. máj 2017

@gabcca áno samozrejme ja pri prvej deň noc zvracanie

gabcca
7. máj 2017

@olylili chvalabohu nezvraciam len mi je nevolno. Kúsok prejde a zase. Doteraz to stále preslo do pol hodiny a bolo dobre. No dnes nemozem nič spraviť len lezim

olylili
7. máj 2017

@gabcca je to nepríjemné moja staršia sestra má štyri deti a pri každom zvracala ešte tri dni po pôrode 😊 ja chvála Bohu len do 5 mesiaca a teraz pri tomto do 16tt

gabcca
7. máj 2017

@olylili aj podbrusko ma cely den. Dufam ze tie nevolnosti cim skor prejdu

amelie2017
7. máj 2017

@gabcca aj mne je zle cely den..citim sa ako s luxusnou opicou. Ranna nevolnost sa to vola preto, ze je v rannom stadiu tehotenstva, nie preto, ze byva zle len rano. Kiezby..🙂

gabcca
7. máj 2017

@amelie2017 to viem ze moze byt aj u niekoho len vecer, len doteraz nola iba rano a dnes uz cely den. Som ako mechom buchnuta 🙂 nic nemozem urobit :(

simbatko
7. máj 2017

@luta13 mojko ja som si test nerobila este...ale mala som normalnu ms jak mavam ale uz je to 4-5den co mi skoncili a bolieva ma podbrusko jak keby mam zas dostat aj krizeee noo neviem uvidim....;) a dakujem mojaa <3

ikonica
7. máj 2017

@simbatko nieco podobne riesim aj ja aj ked som mala aj ducha na teste... a dospela som k dvom zaverom :D ze moze ist o cystu... alebo o mimomaternicove tehu... radsej by som bola za prvu moznost.. ak sa to bude zhorsovat, skocim k lekarovi...

simbatko
7. máj 2017

@ikonica no vsak zajtra kupim test..a uvidim.ty mas tiez taketo stavy ci mala si ms??