icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

amelie2017
7. máj 2017

@gabcca ja som sa dnes vytesovala, ze po par dnoch mi je konecne dobre a uz zo dve hodiny mi je sttasne..sa mi tam hlava toci, ledva pisem spravu. Ale som vdacna aspon za to doobedie, aspon som oprala a vybalila konecne kufre a krabice.

ikonica
7. máj 2017

ja som mala 2-3.5 take zvlastne spinenie ako keby hlien s troskou krvi ale len pri utreti na wc inac nic... tak som si povedala ze mozno uhniezdenie... a v piatok som si nasla ducha na teste, ktoreho videl aj mm... ale v noci z piatka na sobotu sa spustila mrchaňa hnusna... aj dnes rano som robila test a zas duch... poslalaa som to aj lute a aj ona ho tam videla.... tak neviem... este pockam... ak budem mat este bolesti, zajdem ku gyndosovi...

simbatko
7. máj 2017

@ikonica ja som mala normalnu ms 5dnni.ale nerobila som si predtym test.ale bikdy som nemala take bolenie podbruska jak keby mam zas dostat ms.po menstruacii..A normalnu ms maas?

mokilko
7. máj 2017

@archanjel007 moja skončila som na antibiotikách. :( Ale už bude dobre

zuzinkaba
7. máj 2017

@ikonica ja mam presne to iste spine ie co opisujes ty len ja len ocakavam ms, mala by prist teraz v stredu tak neviem ci to je "spinenie pred ms"alebo islo o uhniezdenie

ikonica
7. máj 2017

@zuzinkaba lenze ja som nikdy spinenie pred ms nemala.. a uz vobec nie tak, ze utorok stredu sa to objavilo a ms prisla v sobotu o jednej v noci... cele divne...

ikonica
7. máj 2017

@simbatko zatial klasicky priebeh ma... druhy den silnejsieho krvacania zajtra by to malo ustupit a potom par dni spinenie a hotovo.... len to pobolievanie v podbrusku nemizne... vacsinou na pravej strane....

zuzinkaba
7. máj 2017

@ikonica ani ja som sa s takymto niecim predtym este nestretla 😒To som pocula ze to moze byt aj "spinenie pred ms" ale tiez s tym nemam osobne skusenosti

lilianna1xs
7. máj 2017

@ikonica ja som pri synovy spinila som si myslela že to MS nuejaka čudná,ale nejak som to nebrala do úvahy nakoniec po troch mesiacov som išla na preventívnu kontrolu a lekár mi potvrdil že som 2 mesiaci ))))).

lilianna1xs
7. máj 2017

@ikonica
@zuzinkaba to je uhniezdenie.vyskusaj teplomer mala by si mat navysenu teplotu.

archanjel007
7. máj 2017

@mokilko tak potom fajne som rada mala si aj teploty?tak som rada ze uz ti je fajn uz len nech sa vyliecis

ikonica
7. máj 2017

@lilianna1xs ja uz siom raz bola tehu... a spinila som... ale to bolo nieco uplne ine... tie dva dni som mala taky hlien ako ked si tehu a v tom cervena krv... trosku a cisto len pri utierani na wc potom uz nic, gatky ciste a v sobotu prisla klasicka mrcha... ked som bola tehu a spinila som, tak to bolo take to hnede spinenie, nie ruzove ci take s cerstvou krvou... je to pre mna nezvycajne, ale asi si budem musiet zvyknut na taketo novinky... potrat zamava s hormonmi asi poriadne a potom sa deju take veci :(

tonjadabik2
7. máj 2017

@simbatko aj mna tak som mala 2/dnovu ms a bolia krize strasne aj brusko vajecniky abo co ja neviem. Dnes vytok s krvou..ale som po ms taze este test biely.. Az koncom mesiaca vyskusam tebe drzim palce aby ti to vyslo

ikonica
7. máj 2017

@lilianna1xs mala som vyssiu ale tesne pred kramami klesla a uz som tusila za dojdu.. takze bud som bola tehu ale neudrzalo sa to, alebo mam cystu alebo mmt tehu... nemerala som sice bazalnu, ale zvykla som si vecer len tak pomerat pod pazuchou.. drzalo sa to okolo 37 dlho ale pred kramami to zletelo dole...

tonjadabik2
7. máj 2017

@ikonica ty mas to iste conja..tiez duch a.ms 2 dnova.. Dnes vytok s krvou a to som 5 dc.. Taze dezime si palce

lilianna1xs
7. máj 2017

@ikonica ja som pri synovy mala riadne prvé tri dni spomenie červenej ružovej farby ale slabé a potom nič a po zasa sami ukázalo po týždni .teraz od začiatku tehu som vkuse mala hnacky prehánky do teraz ma to drží )))).

lilianna1xs
7. máj 2017

@ikonica ja som pri synovy mala riadne prvé tri dni ms červenej ružovej farby ale slabé a potom nič a po zasa sami ukázalo po týždni .teraz od začiatku tehu som vkuse mala hnacky prehánky do teraz ma to drží )))).

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs ahoj čo obliekas malej domov z pôrodnice? Ja som našla pre malého takú krásnu súpravu košieľka karovana a k tomu také kratasky keď bude teplo

darinkazv
7. máj 2017

@luta13 ahoj,tehulkovanie napreduje,uz mame aj 3 razy potvrdene pohlavie.budeme mat lilianku. 😉 uz sme v 25tt.ja mam za sebou prakticke statnice a pred sebou ustne. (22.5.) tak uz si potom naozaj budem naplno uzivat tehulkovanie.

simbatko
7. máj 2017

@tonjadabik2 Dakujem;) No kazdopadne si zajtra idem kupit test.Vytok mam sem tam ale iba biely-priesvitny..ale ms som mala 5dni..tisim dnes je to 5den co mi skoncili...tak neviem som mimo stoho..Aj ja tebe drzim palce ;) A dakujem Aj teraz ma zabolelo podbrusko jak na ms.

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili to neviem čo aké bude počasie ale muž donesie paru šiat do nemocnice a uvidím.

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs asi prichystam aj s krátkym aj s dlhým ak by náhodou bolo chladnejšie čo pochybujem ešte v aute teplo

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili tu v Nemecku neviem aké bude počasie.ale určite treba mat niečo aj dlhým rukávom pripravené v taške ale budem mat zo sebou aj perinku.

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs perinku nie malého len do vajíčka dám tam je novorodenecka podložka

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili ja dávam prvý mesiac.Tu to nevidím že vy tu mali perinky.Mne svokra na Slovensku kúpila a poslala mi predsa aj keď Koji sa dieťa je to lepšie.

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs ja mám tiež na doma a na kojenie ale do autosedačky nedávam

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili to jasne že nee.Uz nech je to zamnou,ešte dobre že len dva dni budem len nemocnici nenavidim nemocnice.

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs aj ja to chcem mať za sebou strašne sa na malého teším ako bude vyzerať na koho sa podobať ale budu mi chýbať jeho kopačky a bruško aj keď by som ho niekedy aspoň na chvíľu odložiť hlavne pri upratovaní 😀

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili ako sa bude volať ?No to máš pravdu teraz ešte viem kľudne upratovať a si odychujem potom už Jak bude babo doma už takto nebude.😉

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs veď toto dnes som si kľudne zehlila a myslela na to že keď tu už bude prcek tak už to nebude taká idylka...Ešte sme sa nezhodli na mene veľká dilema je z toho vy už máte?