icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilianna1xs
7. máj 2017

No muž tiež uvažuje nad menom ja si predstavujem monicca Francesca

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili Mám doma syna 12 ročného tak bude mi pomáhať dúfam.

olylili
7. máj 2017

Môj tiež vymýšľa ja nosím ja rodim ja vyberiem a bude 😀
@lilianna1xs

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs u nás sa tiež dievčatá zapájajú

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili Môj syn sa vola Fabricio tiež muž stym nesúhlasil teraz keď niekam idem úradne niečo vybavovať s malým každý hovori nám ,hovorí aké ma krásne meno.Muz tak sa usmieva pretože on ho neviberal))))😝

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili No môj syn je lenivy sto krat mu poviem ráno na stoličke máš šaty a príde zamnou a pýta sa ma mama kde mám veci.😍

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs salamista 😀 ja mám 9 ročnú dcéru takú niekedy ma ide fakt poraziť 😀

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili Dnešná doba je iná )))).Chlapci sú iný proste náladový ale zas všade ide len tá maminou,je u babky a vola mi vkuse kedy pridem mamina sukňa .))))

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs moja mladšia je taký cicušik neviem ako vydrží v škola bez zo mňa 😊

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili Darmo mama je mama ,muž keď príde syn mu napíše zoznam či potrebuje)))))).ked ho nesie do školy tak ho odprevadi a taška je aute kufri dvaja majú hlavu neviem kde ja sto krat mu poviem na tatina dávaj pozor povec mu že tašku máš kufri.Rano toľko sa narozprávam čo im všetko musím pripomenúť pripadám si ako papagáj ))))).Inac my sme ženy vládkyňe

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs no tak to ti poviem ja svojmu prizvukujem nech ju nezabudne vypustiť pred školou 😂 my musíme byť všade a muži sú ako ďalšie dieťa 😊

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili )))))Môjho pošlem do obchodu a vola mi že kde je cukor v obchode no proste on si mysli že presne mu poviem V ktorom regáli je cukor, on normálne robí zomna vševedka.Strastne koľko žena ma na hlave,nakoniec muž povie čo si robila cely deň keď mu poviem cely denný zoznam tak si chytí hlavu a povie toľko malo si stihla no trafí ma šľak umyla som všade okna záclony čisté podávala medzi tým už som navarila potom do školy Pi malého na nákup zaplatiť seki umyť schody v bráne učiť sa s malým a on mi povie tak malo som urobila on prišiel len z roboty a sa naje a ľahne k telke desiatu mu prípravy zenuska.vecer sa ma opýta si unavená ?No bože môj nee niesom unavená idem ti umyť auto😀

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs preeesne aj môj že sa len valam jasné a navarilo upratalo sa samo😀 dokonca ešte aj mužské práce robím lebo jeho pýtať tak to si urobím sama ja by som tiež tak chcela že idem len do práce prídem domov a mám pokoj ako on 😀

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili Strastne snimi čo mi mame z nich.ked sa opýtam čo mám ja z teba tak vidím te sám popremýšľa.))))😀

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs ja som len zvedavá ako mi bude s malým pomáhať lebo to on je čistý vorkoholik len práca a práca 😀

lilianna1xs
7. máj 2017

@olylili Neboj bude zo začiatku.)))))

olylili
7. máj 2017

@lilianna1xs to aj dievčatá že oni mi budú pomáhať no len do kedy 😀

lilianna1xs
8. máj 2017

@olylili Budeš mat čo robiť .)))))

tonjadabik2
8. máj 2017

@simbatko noo super ta hod potom fotku. Drzim ti palce

luta13
8. máj 2017

@darinkazv Super meno ❤ ...Ja som cakala 6 mesiacov Lilianku, nakoniec bol z nej Sebastianko...No som rada, ze skolu mas ako tak hotovu, drzim palceky na ustnu cast - neboj, das to "lavou-zadnou" 😉...No tak uzivaj vsetko a dakedy sa zas ozvi...Pohladkaj za mna babiku krasnu 💃🤰😘

luta13
8. máj 2017

@adria88 ja lepsie, chlapi zeby posuchali?...Haha, no neviem, ci taki existuju, ved vies, raz ma jeden vytoci, potom druhy...Treti zatial este malicky je, no aj to pride...Cas vzdoru ked zacne, no budem to tu mat ja radosti 😂...Letim na gyndu na preventivku, tak zatial ahoj...A pekny dnik prajem 😉

jjuulliisskkaa
8. máj 2017

Ahojte kocky, som 31dc. V sobotu poobede som robila test, biely. Vcera som mala taky bielo hnedy vytok cez den a vecer trosku, na noc som si dala tampon ze ms asi prisla, no dnes nic, aj ten vytok mi uz nepride taky do hneda. Co myslite?

natalia394
8. máj 2017

@natalyy15 ahoj, tak isto zháňam lepší telefón. 🙂 Nevieš mi s tým poradiť náhodou? Najdôležitejšie je pre mňa pomer ceny a kvality🙂

lela123
8. máj 2017

@luta13 bojím,bojím. Kamoska išla do mesta, takže mi kúpi test, ten lady max,čo si poradila. Dnes mi majú doist. Nespala som znova. Nedávam tomu veľku nádej, lebo prsia ma už prestávajú bolieť. Jediné, čo mám, tak vlhko.
Aj ráno zo mňa vyšlo ako bielko, strašne veľa. To mi ide aj pred ms. Ale nie až toľko. Znova to nebude ranný moč, ale potrebujem vedieť, lebo kašlem už mesiac aj v srdci mi začalo neako podskakovat, tak sa chcem dať pozrieť.Prepáč, ale musím sa niekomu vyspovedat, lebo takto som na tom ešte nebola 😨❤

simbatko
8. máj 2017

@tonjadabik2 Ahoooj no robila som si test..prikladam foto..Ako si na tom ty??

tonjadabik2
8. máj 2017

@simbatko to je tehu ci ovu? Prepac nic tam nevidim..aspon zatial.skus o par dni

simbatko
8. máj 2017

@tonjadabik2 to je tehu test som kupila v tescu.V stredu idem aj tak na gyndu bude ma pozerat tak uvidim..A v pohode...a ty ako??

tonjadabik2
8. máj 2017

@simbatko ahaa..zatial tam nic nevidim a ako dlho sa snazite? Tanja som sinuz robila ale este je skoro.som len 6 dc taze musim cakat do konca mesiaca na ovu.my sa snazime od januara a ms stale dojde aj led niekedy aj mesiac.som bez ms a na dalsi mesiac zase mam ms..ako kedy.. Odkedy sa snazime tak mojmu telu uplne preplo a robi si co chce..mam dlhy cyklus

lela123
8. máj 2017

@luta13 takže nič, čisty, keď som mala špinenie, tak boli aj kŕče. Myslela som, že to bolo uhniezdovanie, tak som to mala pri druhom synovi, presne tak isto to bolo a asi to vtedy odišlo, lebo potom už slabší test. No nič, skončila som. Ja sa už nebudem snažiť. To je pre mňa znamenie, že dosť, lebo aj psychika dala zabrať a mňa deti potrebujú, čo už mám.Musím sa s tým zmieriť. 🙏

keksik09
8. máj 2017

Ahojte 😊 Chcela by som iba počuť názor žienok, ktoré sa snažia o bábo čo si myslite o tomto vysledku testu.. či by to mohlo znamenať, že som tehotná alebo nie.. 32. DC 😉