Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 každopádne ti to nesedí ani tak ani onak a čo tu čítam tak ani tvoj dr. ti nevie určiť vek plodu podľa usg čo mi nejde do hlavy
@cvikla12 dievcatko;)
@simbatko ja dnes natahovaci vytok a teplota 37,2 a to som 6dc
@archanjel007 jeej aj ty máš krásne bruško ❤️ veľa zdravíčka prajem 😘
@archanjel007 no moja už pekne vykukuje za chvíľku budeš ako ja 😘
@cvikla12 baby krásnučke brušenká máte.🤰🤰
@archanjel007
@cvikla12 este par tyzdnov a budem taka pekna ako ty🙂ale ty urcite budes mat malu slecnu🙂
@butterfly333 ďakujeme si veľmi milá 😉
@butterfly333 dakujem naj pekne rastie si dalej ja budem len rada🙂
@archanjel007 ako to vieš?
@archanjel007 naposledy som bola u dr a som bola 6+5tt a to mi vychadzal porod 15.12
co mi robil sono..ale teraz pojdem v stredu zase a vtedy uz budem mat velke meranie tak to mi urci uz presnejsie
@archanjel007 jeeej tehu bruško bez tuku ja mám aj tučik 😝😂
@cvikla12 tak mam taky pocit ked pozriem na teba potom mi povies ci som ho mala dobry ale asi sa nemylim🙂
@olylili ano nesedelo to ani jemu ale tak povedal ze teraz ked dojdem uz sa to bude dat lepsie zistit babo je uz vecsie ..ved dam vediet v stredu 🙂
@karmela nemam tuk?hehe ja si myslela ze mam 🙂
@kotatko12345 aha tak uvidis krv ti uz brali ci az teraz? Akciu srdiecka si uz mala ..tak fajne uvidis
@archanjel007 no bolo nám povedané na 90% dievčatko a 23 mája by nám to mali potvrdiť alebo vyvrátiť
@kotatko12345 lekár presne určí vek plodu už aj keď len plodovy vak vidí tak vie o aký tt ide plod nemusí podrast
@cvikla12 budem drzat palce🙂ja si mam pocit od zaciatku ze nosim pod srdcom chlapceka..ale zalezi mi natom ako kazdej naj sme zdravucky 🙂
@cvikla12 ja súhlasím s@archanjel007. Máš také krásne okrúhle bruško tak sa u nás hovorí že keď je bruško pekné a okrúhle tak to bude dievčatko a keď je bruško také špicaté a nižšie tak to bude chlapec 😁

@kotatko12345 aj ja som mala vtedy cca ovulku podľa pocítov medzi 28-30.3. Tak potom budeš asi v 8-9tt no uvidis na najblizsej kontrole keď pôjdeš k dr..