icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
9. máj 2017

@bembaa som sa ťa pýtala či nemáš niečo na maternici vtedy môžu testy duchovať

archanjel007
9. máj 2017

@olylili sestricka kontroluje moc ci ho posiela prec

rebeka211
9. máj 2017

@bembaa juj,to mas az taku zlu diagnozu,ze ti musia vziat maternicu?A mas uz nejake deticky?

olylili
9. máj 2017

@archanjel007 ako preč? Na kultiváciu posiela ak máš nejaké ťažkosti inak ti tam ponorí kontrolný prúžok či tam niečo nie je

barborabl
9. máj 2017

Ahojte kocky. Takže my už vyše mesiaca na svete. Kocky nevzdávajte sa držím vám všetky prsty. Viem čo to je na prvorodeného sme čakali skoro 5.rokov.

adria88
9. máj 2017

@barborabl krásna 🙂 gratulujem k princezničke 👶👧

barborabl
9. máj 2017

@adria88 ďakujem moc.

olylili
9. máj 2017

@barborabl jeeeeeeeezisi kraaaasne Bambuľka 😘

cvikla12
9. máj 2017

@barborabl Jeeej krásna bábika

laauraa
9. máj 2017

@cvikla12
@matka295
@lela123 baby mala som ist na ultrazuk bud dnes alebo vo stvrtok tak uz bolo ze idem stvrtok ze dnes nestiham ale nakoniec sa mi podarilo ist a nic nevideeeel 😔 je skoro zajtra idem na krv

archanjel007
9. máj 2017

@olylili no takze tak robila mi dnes 🙂

cvikla12
9. máj 2017

@laauraa chce to trpezlivosť ešte je skoro

laauraa
9. máj 2017

@cvikla12 tak dufam dnes som asi 15dpo

lela123
9. máj 2017

@laauraa jasné, že ešte skoro, neboj, ja som sa chystala až od dva týždne, keby to bolo v pohode. Nestresuj sa radšej. Musíš byť v kľude
Všetko je podľa mňa o.k. Drž sa 🙏😉

bembaa
9. máj 2017

@olylili. Som asi prehliadla sorry,mala som jeden myom vacsi teraz ich mam viac za pol roka sa to nejak viac zvacsilo a zmnozilo preto to chcu vziat

cvikla12
9. máj 2017

@laauraa no to je naozaj skoro

laauraa
9. máj 2017

@lela123
@cvikla12 dakujem baby za podboru som sa zlakla lebo ani vak nevidel ☹

cvikla12
9. máj 2017

@laauraa ja keď som bola 10dní po meškaní ms moja Dr tiež nič nevidela ale ona ma slabé sono a potom neskôr som šla k Dr čo má lieči a on už videl aj srdiečko bilo to som bola v 6tt

looola
9. máj 2017

@laauraa to je skoro ešte na ultrazvuk , netreba tam hneď utekať po objavení sa 2 čiarok

ikonica
9. máj 2017

@68iva skis ist za obvodnou nech ta posle na endokrinologiu ak mas obavy

karmela
9. máj 2017

@barborabl krásna babulka užívajte si v zdraví a šťastí 😍

bembaa
9. máj 2017

@butterfly333 mne také nič nenavrhli

bembaa
9. máj 2017

@rebeka211 mam dve,myomy mam za kratky cas ich je vraj vela

bluebell0412
9. máj 2017

@bembaa myomy sa dajú operovať ako butterfly spomínala ja mám jeden ...ktorý sa len sledoval ale mne dr vravel ze ono sa to sleduje ak je nutné rieši sa to operáciou a az v najhoršom prípade (a väčšinou ax keď ma žena deti) to riešia vybratim maternice.Skús sa na to opýtať svojho dr

68iva
9. máj 2017

@ikonica no asi to bude najlepšie, skúsim za ňou zajtra zájsť...

matka295
9. máj 2017

@laauraa ešte je veľmi skoro, hlavne kľud, pokojná myseľ a oddychuj. Uvidíš o také dva týždne už uvidíš fazuľku 😊😘

matka295
9. máj 2017

@barborabl tfuj tfuj tfuj aká krásna princezná 😍 veľa zdravíčka prajem ❤

luta13
9. máj 2017

@lilianna1xs ja som rodila druheho v DE a tiez som mala zavinovacku a v klinike na mna pozerali ako na zjavenie, ked som si maleho nosila po chodbe v zavinovacke na rukach...Ze to este nevideli 😂...Neboj, zavinovacku urcite vyuzijes prve mesiace...Je to fajn vec aj na polohovanie, ak sa dietatku netvaruje hlavicka symetricky, tak krasne ho napolohujes v nej podla potreby a hlavka bude dokonala 😉...Nas tak mal trosku kazdy bok inak vylezany a tak som zacala polohovat a do mesiaca mal hlavicku tip-top 😉...A je to fajn aj pri kojeni, aj pri noseni na rukach zo zaciatku urcite 🙂...Takto sme my polohovali ❤

luta13
9. máj 2017

@barborabl nadherna princeznicka je z nej - dobre zivena - mamkine mliecko je NAJ 😘

sticker
laauraa
9. máj 2017

@cvikla12
@matka295
@looola som skusila test teraz ci silnie tak takyto uz je 😍