Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili sestricka kontroluje moc ci ho posiela prec
@archanjel007 ako preč? Na kultiváciu posiela ak máš nejaké ťažkosti inak ti tam ponorí kontrolný prúžok či tam niečo nie je
@olylili no takze tak robila mi dnes 🙂
@butterfly333 mne také nič nenavrhli
@bembaa myomy sa dajú operovať ako butterfly spomínala ja mám jeden ...ktorý sa len sledoval ale mne dr vravel ze ono sa to sleduje ak je nutné rieši sa to operáciou a az v najhoršom prípade (a väčšinou ax keď ma žena deti) to riešia vybratim maternice.Skús sa na to opýtať svojho dr
@lilianna1xs ja som rodila druheho v DE a tiez som mala zavinovacku a v klinike na mna pozerali ako na zjavenie, ked som si maleho nosila po chodbe v zavinovacke na rukach...Ze to este nevideli 😂...Neboj, zavinovacku urcite vyuzijes prve mesiace...Je to fajn vec aj na polohovanie, ak sa dietatku netvaruje hlavicka symetricky, tak krasne ho napolohujes v nej podla potreby a hlavka bude dokonala 😉...Nas tak mal trosku kazdy bok inak vylezany a tak som zacala polohovat a do mesiaca mal hlavicku tip-top 😉...A je to fajn aj pri kojeni, aj pri noseni na rukach zo zaciatku urcite 🙂...Takto sme my polohovali ❤

@bembaa som sa ťa pýtala či nemáš niečo na maternici vtedy môžu testy duchovať