icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monicka9
16. aug 2014

Nevzdavaj sa držím palce😊

zuzanka2211
16. aug 2014

@monicka9 Ahoj, tak dnes rano je test takyto. Prikladam fotku - zhoda to ide vcera rano, vcera poobede, dnes rano. Silnie 😵 Len nech silnie ďalej…

kristinka28
16. aug 2014

@zuzanka2211 ahoj vidim ze ti silnie potichu blahozelam,,uz ti meska mrcha ?

monicka9
16. aug 2014

zuzanka2211 vyzerá to nadejne👍👍👍uz len nech menzes mešká a nech sa miminko udrží budem držať palce😊

zuzanka2211
17. aug 2014

@monicka9 Ach strasne sa bojim baby, ale verim v to ze pri mne zostane, teda pri nas… Pripajam foto aj dnesneho testu, co poviete? Posledna je z dneska rana… Len silnie dalej…

monicka9
17. aug 2014

zuzanka2211 to su nádherne pozitívne tehotenske testiky👍 parada tak dnes ti vlastne prvý den mešká? Ja mam 4 dni pred menzesom ktorý dúfam nepríde na rannom teste som mala svetlunku ruzovu ciarocku ktorá nabehla uz do jednej minutky😊joooj keby to vyšlo moje dievky sa uz nevedia dočkať ďalšieho surodenca😄

zuzanka2211
17. aug 2014

@monicka9 Myslis ze ano? Ja sa hrozne bojim, raz som potratila v 7.tyzdni a hned zajtra chcem ist preto ku doktorke, aby mi dala nejake lieky na udrzanie.. Boli ma trosku brucho ako na MS, ale to uz asi 5 dni. No ja som mala dostat kramy vcera, ale mala som posunutu ovulaciu o dva dni, takze by NEmali prist zajtra, no ja verim uplne najsilnejsie ze nepridu..
Ty sa ako citis?

monicka9
17. aug 2014

@zuzanka2211 ja som potratila uz 3x v priebehu dvoch rokov a to 2x v 5-6tt a v 9tt, no hneď som to prijala a povedala som si ze vsetko je tak ako ma byt a možno plod bol chorý preto odišiel. Nestresujem sa ani teraz, buď to vyjde teraz alebo inokedy,ale raz určite ano😊 moje prvé detičky tiež nevyšli na prvý šup ako sa hovorí som v klude,ale pozitivny testik mi vždy da nadej ze možno to práve teraz vyjde😊...

monicka9
17. aug 2014

@zuzanka2211 ked ťa bruško slabo pobolieva (ako na menzes)to nič neznamena pokial je to slabo a bez dakych krčov, len buď v pohodicke e ver ze teraz to vyjde budem na teba myslieť zajtra😊 ja k dr pôjdem až ked mi bude meskat minimálne 2 týždne, dovtedy budem si priať nech sa miminko udrží😊 chcem preto az neskôr aby bola na sone uz zaznamenana akcia srdiečka 6-8tt.🍀 Ja este príznaky nemám žiadne okrem pozitívne testu// u mna to zvykne nastúpiť az ked menzes mešká😊

vanillaskyy
17. aug 2014

dievcata, pridavam sa...tiez mi palicka tmavne na teste, ale my sme sa nesnazili, uzivam HAK nevynechala som ziadnu tabletku a verte, ci nie...tri dni po styku som citila ze sa nieco deje a kedze by toto bolo uz stvrte tehotenstvo (deti mam dve), tak som to citila hned...

katka1274
17. aug 2014

Ahojte kocky.vidite tam aj vy dusika? Alebo mi uz sibka. Som 28 dc. No cyklus mavam aj 36 dni. Je to pepino test.ten som mala vzdy snehobiely. Duchov mi robil len fialovy mamatest a to bola ta ryha.diky

monicka9
17. aug 2014

@katka1274 rozmazana fotofrafia skús dať lepšiu. Duch na teste cca 10 dni od uvulky by uz mohol byt.

monicka9
17. aug 2014

@katka1274 alebo sprav nový test za 2-3 dni uz by druha ciarocka mala byt tmavšia

katka1274
17. aug 2014

@monicka9 skusim o dva dni testnut zase. Len ma dnes boli pravy vajecnik ako keby picha a napina sa ; ( takze tehu to asi nebude no.

vanillaskyy
17. aug 2014

ja som si urobila Pepino test v priebehu par dni dozadu a dnes posledny...menzes mam dostat do dvoch dni a dnes je "duch"tmavsi a zretelny orpoti tym minulym testom, ale citala som ze tento test robi duchov bezne, tak neviem

katka1274
17. aug 2014

@vanillaskyy ked je duch tmavsi tak je to tam. Gratulka ;) keby to je falosny duch tak je stale rovnaky. A ten prvybol aky? Mojho ledva vidno ale je tam.

vanillaskyy
17. aug 2014

na prvych testoch nebol, potom len ked som test naklanala a chcela tam tu ciarku asi vidiet...dnes poobede som si robila a je tam ciarka viditelna, rovnako hruba ako ta kontrolna...len sa mi to stale nezda...uzivam totizto HAK 😀

vanillaskyy
17. aug 2014

a vyzera ako ten co dala zuzanka2211 na tom prvom 11DPO

katka1274
17. aug 2014

@vanillaskyy no tak to je sranda ohladom hak ;) ale poslednej dobe je to v mode ;) no ten moj sa tiez musi este naklanat. No tebe silnie cize nieco tam bude ;) aj chces babano ked beries hak?

sharlly
18. aug 2014

Prosim vas vidite tam nieco?

zuzanka2211
18. aug 2014

@monicka9 Nemam ziadne silne krce, len ma sem-tam boli brusko.. Obdivujem ta, ze vies takto cakat, ja mam strach ze od nas opat odijde.. Tak chcem ist cim skor.. Dnes rano mam takyto test, tento uz je pozitivny, ano 😵 Co povies? 🙂
Tebe kolko meska? Alebo ako je to u teba? 🙂

vanillaskyy
18. aug 2014

@katka1274 no kedze beriem HAK tak sme neplanovali , ale ked budem tehotna tak sa budeme tesit 🙂 aj ked som to planovala neskor...menzes mam dostat zajtra, uvidime 🙂

monicka9
18. aug 2014

@zuzanka2211 jeeeej nádherný testik😊 super tak potom nápis co u DR ked pojdes. No ja mam 3 dni pred menzesom a ranných testik bol tiež pozitivny tmavsia ciarocka ako vcerajsia, ťa testovacia bola ako na tvojom 13dpo😊

monicka9
18. aug 2014

@zuzanka2211 vieš nechcem sa sklamať lebo minuly rok som bol v 5 tt prvý krat u dr a vsetko vypadalo fajn no a v 8-9tt žiadna akcia srdiečka ani plod nebolo vidieť tak ze preto pôjdem az neskôr k dr. aby uz akciu srdca bolo vidieť možno v 7tt. Aj tento a minuly rok odišiel mi plod s meskajucou menstruaciu okolo 5-6tt tak preto chcem počkať ako sa to bude prebiehať ci menzes nepríde... A popr. Lieky na udržanie plodu si dám predpísať az ked bude dr vidiet akciu srdca aby som si bola istá ze ide o zdravy plod😊

zuzanka2211
18. aug 2014

@monicka9 Tak testuj dalej nech ciarocka krasne tmavne.. 🙂 No ja som volala doktorke a objednala ma na 10.septembra ☹ Co je velmi velmi veeeelmi daleko, dovtedy nevydrzim cakat.. Tak som volala aj tej svojej, ze co a ako, a vravela ze sa nemam stresovat, hlavne klud, nechodit tam kde je vela ludi ani moc po slnku.. A ja ze ci by nebolo dobre aby som dosla, ze ma pozrie skor, lebo nechcem aby sa to zopakovalo, ona ze ako chcem, ale cesta vlakom nie je velmi dobry napad na taku dlhu trasu.. Tak asi pojdem s manzelom, najneskor vo stvrtok tam uz chcem byt.. Ach verim ze bude vsetko oki… 🙂 U nas oboch 😉

monicka9
18. aug 2014

@zuzanka2211 a neboj sa buď v pohodicke musíš veriť ze vsetko dobre dopadne, držím ti palce bolo by to tvoje prvé miminko? Máš uz detičky?

zuzanka2211
18. aug 2014

@monicka9 Dakujem 🙂 Aj ja drzim palce tebe, nech nam to vyjde! 😵 Deticky este nemame… Snazime sa o prve 🙂

monicka9
18. aug 2014

@sharlly možno naživo vidieť ciarocku jemnunkú no týchto fotockach nič nevidieť. Skús spraviť test za 2-3dni

monicka9
18. aug 2014

@zuzanka2211 tak bud trpezliva dobre to dopadne neboj a za daky týždeň si správ aj digitalny blue clear ten ti ukáže aj dĺžku tehotenstva. Ale normálne funguj len sa nenaťahuj s ťažkými vecami a viac oddychuj a papaj vitaminy pre tehotne s kyselinou listovou😊a nasaď napríklad oscillococcinum to je homeopatikum na posilnenie imunity 1x týždenne aby sa daky vírus nenalepil teba. Drzkaj sa😊ja mam uz dve dcerky 10,5 rokov ma jedna a druha 5,5 rokov a stale chodia kukaťna test či druha čiarka sa nestratila😄😄😄

zuzanka2211
18. aug 2014

@monicka9 Jeee tie su zlate 😀 Tak mas podporu aj od dcer, mas uz doma dve slniecka 🙂
Kyselinu listovu uz mam nasadenu, takisto kazdy den pijem magnesium (ale to uz dlho dlho.. ) A akurat rozmyslam ze ktore veci su tazke a co by som robit nemala… Normalne pravidelne jem - lebo som dost casto hladna - a teraz myslim aj na to ze proste MUSIM, ze neide len o mna 😵