Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby poradte mozem si zafarbit vlasy odkedy som tehu som nefarbila ?
@archanjel007 ja som si farbila asi v 7tyzdni..a o tyzden idem zas... 🙂
@archanjel007 pri každom som farbila len mi slabšie chytá farba kvôli hormónom
@olylili ja inak by som nechala tak ale brat sa zeni tak trocha sa dat dokopy
@kotatko12345 tak mna by urvalo na nervy tak nič budeš musieť vydržať do utorka kým uvidis drobca zas..
@archanjel007 ja som pockala a farbila az zaciatkom druheho trimestra...V prvom rizkovom trimestri som nic neriesila vobec a proste som si oddychovala, nech si babätko pekne u mna vegeti a vyvija sa v uplnej pohodicke, co sa vsetkeho tykalo...Od druheho trimestra som si farbila vlasy podla potreby, aj som si "pobehla", ak bolo treba...Na bicykli som jazdila do doby, kym mi brusko neviselo na stehnach, potom som mala z toho uz strach ku koncu atd...😉
@luta13 ja by som isla az koncom maja svadbu mame 10 juna
@bembaa z článku. A Ty myómy máš. Lekár Ti UZV nerobil? Nič nevidel? Hcg stúpa? Či tá hodnota je stále rovnaká, príp. klesá?
Pýtala si sa lekárov?
Čudovali by ste sa, čo všetko má vplyv na výsledok testu! Klamný pozitívny výsledok môžu spôsobovať niektoré drogy. Ďalšími dôležitými faktormi, ktoré môžu ovplyvniť výsledok testu, sú rôzne zdravotné príčiny. Ochorenia ako cysty na vaječníku alebo mimomaternicové tehotenstvo môžu zapríčiniť zvýšenú hladinu HCG v moči a krvi. Na to, aby ich však zachytil bežný tehotenský test, museli by byť ochorenia podľa všetkého až v pokročilom štádiu.
@natalyy15 vďaka za tip. 🙂 ja práve prezerám ponuky na internete a zaujal ma Huawei, konkrétne P9 lite 2017, nemá s ním prosím niekto nejaké skúsenosti?
A veľmi ti prajem, aby tie dve čiarky boli vidno čo najjasnejšie. ;)
@archanjel007 ahojky áno môžeš ja som aj pri malej farbila
@biba12 myomy mam,nikdy som nemala takto pozitivne testy,a k tym lekarom ....napr pri druhej dcerke mi tvrdili,ze ma downov syndrom,hydrocefalus a neviem co vsetko,odmietla som vsetky vysetrenia verila som,ze je zdrava,pred porodom mi lekar vynadal,ze co som robila,ked to vyzera ze porodna vaha babatka bude okolo dvoch kg,zrele na inkubator,no a nic z toho nebola pravda mala sa narodila zdrava,vaha 3600,takze nieje vsetko na 100%
@karmela ahoj.no keby mi merala tlak tak mam asi 180 na 200... skoro ma porazilo..musela som si ist dat na ukludnenie kolacik"sacher torticku,,😂
ale nechapem co mi rano nevolala ze nemam dojst....
@archanjel007 tak to mate super...no tak hadam ze uz v utorok tam bude a uz konecne uvidim drobceka a dostanem tehu knizku...
@bembaa gratulujeemm..
@luta13 xixixix citam co tu pises o tej rychlovke na svadbe 😂😂😂 dobry napad 😉😉😜
@bembaa v tomto stebou súhlasím v nemocnici 10dni na rizikovom kvôli preklapsii s gestozou traja lekári zo sona určili všetky zle diagnózy pre malú veľká váha dieťaťa v 7mes.ze má cukrovku atd hoci všetky testy som mala ok z krvi a narodila sa zdravá s optimálnou váhou 3,550 a 49cm v 38tt 😍 Tak testuj ďalej držím palce
@karmela
Viem asi vyzerám hlúpo,nejak sa s tym vysporiadam,nie som tu dlho,vlastne sa snazime nejaky rok,dotoho zdrav problemy ,testy silneju,mozno som cakala nejake skusenosti aj s takouto situaciou,ci sa to niekomu neudialo,a neriesilo to predtym,uz radsej zmklnem pridem si naozaj hlupo,dakujem za rady
Baby ostala tu niektora tehotna po prefuku vajecnikov? Viem ze to sluzi len na urcenie priechodnosti a nie je to liecba, ale citala som sa po procedure skor zadari. Tak ma zaujimaju nejake realne skusenosti ktorej sa postastilo
@kotatko12345 no skoda, ze Dr. je chory...ta jeho sestricka inak vadna, ved to sa telefonuje pred terminom, ze "nechodte, Dr. je PN"!...System hrozny, co uz...No neboj, v utorok bude babätko este o 1tt. väcsie a tak este lepsie ho uvidis na sone 😉...Dovtedy oddychuj pekne...A pohladkaj brusenko za mna 😘

@olylili
@olylili nedosla by som do lekarne,kedze mi rano normalne napichali dali oblbovaky,zabandazovali nohy a podobne,mala som ist prva pi noz