Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nita216 ja tiez len kuk sem .teraz mema deti chore najmladsi Adammo ma plucne chlamidie a prechoxeny zapal pluc ni pritom nemal ani len nadchu ani teplitu apsolutne nic co by nasvedčovalo ze mu nieco je tak uz skoro tri tyzdne berie antibiotika a najstarsi ten mal ist v utorok do skoly tiez po antibiotikach a zase naspäť teploty vcera na RTG a ma silny zapal prinosovych dutin tak sa doma nenudíme.
veru kopka si zabka nasa ale ved len nech sa mrvy to je na tehu to najkrajšie 😍.A ty ako uz si ten moč mala v poriadku?
A este foto z posledneho sona .
@natalia394 ahoj prajem úspešný výber ☺zial dnes mi prisiel menzes takže začíname skúšať odznova 😐
Ahojte. Chcem sa poradit. Robila som si tehu test a najskor sa mi ukazali 2 ciarky ale potom ta druha za chvilku zmizla co to znamena?
@ivanka192192 Nie..
@bembaa ja si osobne myslím, že pokiaľ je sliznica vysoká a máš pozitívne testy tak bude to tehu.... No pri cyste a nádoroch nezvyknú čiarky silnieť ale tvoja silnie však? A kolky DC si? Už ti začala meškať? Robíš si aj graf teplôt? Možno by ti vedeli kočky ktoré merajú BT povedať z grafu niečo viac... Skús ho sem dať ešte raz. Držim ti veľmi palce. A skús aj digitálny určite. Ja verím že to bude dobre. Drž sa 🤗
@ivanka192192 ja vidím mini dúšika 😉 Držím palce 🍀
@ivanka192192 no niečo sa mi tam marí ale veľmi veľmi slabunke
@ivanka192192 ja vidim drzim palce
Dakujem vam za ohodnotenie testu ... Dufam ze bude silniet 🙂
@gabcca ja nevidím vôbec nič 😐,
@cvikla12 nadherne taktiez a velmi romanticke, ja vzdy pri comkolvek svadobnom placem, lebo u nas romantika nie je a nikdy nebola...Mozno len v ten svadobny moj den, inak len realita...Snivam si svoj zivotny sen, potichucky a len pre seba, pretoze ten, ktory stoji pri mne a bude stat do konca zivota mi bol "dany od Boha" - je mojim osudom, mam ho milovat a dat mu zo seba najviac ako dokazem...No nie vzdy sa to da...NIKDY to nebude to prave orechove...Jedine, co je "prave" su moje 2 deti, tie ma skutocne miluju celymi svojimi ❤ a to ma drzi nad vodou...Tebe prajem s Tvojim milujucim muzom nekonecnu lasku az po hrob...A k tomu este kopec dalsich zdravych deticiek, lebo si ich zasluzite...Bola si nadherna nevesta a teraz budes uzasna matka! 😘
@ivanka192192 vidim dusika, verim, ze bude silniet...Hod nam sem potom zas testik 😉...Drzim Ti silno palceky, nech si uz najdes konecne vytuzene // 😘...Fotku mi neslo lepsie upravit, no verim, ze buduca bude vyraznejsia 😉
Zienky, nasla som krasnu fotku...Takto zacali pribehy o vasich rastucich bruskach a tie, ktore stale na to cakate, tak nebojte sa - ste na tomto zozname, ktory ma Boh vo svojich rukach ( v tomto pripade ho "zastupuje" bocian )...Verim, ze sa dockate coskoro a aj na vas bude takyto maly anjelik ukazovat prstikom, ze vy ste tie prave mamicky prave pre neho 😇❤
@archanjel007 takto to bolo aj s Tvojim anjelikom, co som Ti dnes spominala do IP 😉

@barborapavlikova no mojko ja tiež priberám zo dňa na deň hlavne do brucha už aj jarná bunda má obopína nejak má nafukuje aj dosť..🙈Jeeej potom pošli určite fotecku malého ako pekne vystupuje pre maminku 😍😘