icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
10. máj 2017

@barborapavlikova no mojko ja tiež priberám zo dňa na deň hlavne do brucha už aj jarná bunda má obopína nejak má nafukuje aj dosť..🙈Jeeej potom pošli určite fotecku malého ako pekne vystupuje pre maminku 😍😘

simuska99
10. máj 2017

@miriamn76 ahoj ako ?uz máš výsledky ?

miriamn76
10. máj 2017

@simuska99 ahoj. Nie dnes som bola na amnio zajtra alebo v piatok budem mat predbezne.

nina4
10. máj 2017

@nita216 ja tiez len kuk sem .teraz mema deti chore najmladsi Adammo ma plucne chlamidie a prechoxeny zapal pluc ni pritom nemal ani len nadchu ani teplitu apsolutne nic co by nasvedčovalo ze mu nieco je tak uz skoro tri tyzdne berie antibiotika a najstarsi ten mal ist v utorok do skoly tiez po antibiotikach a zase naspäť teploty vcera na RTG a ma silny zapal prinosovych dutin tak sa doma nenudíme.
veru kopka si zabka nasa ale ved len nech sa mrvy to je na tehu to najkrajšie 😍.A ty ako uz si ten moč mala v poriadku?
A este foto z posledneho sona .

karmela
10. máj 2017

@miriamn76 tak silno držím pršteky nech sú dobre výsledky čakám len dobre správy od Vás 😘

miriamn76
10. máj 2017

@karmela dakujem moja snad budem moct podat radostne spravy😘

natalyy15
10. máj 2017

@natalia394 ahoj prajem úspešný výber ☺zial dnes mi prisiel menzes takže začíname skúšať odznova 😐

laydy7777
10. máj 2017

Ahojte. Chcem sa poradit. Robila som si tehu test a najskor sa mi ukazali 2 ciarky ale potom ta druha za chvilku zmizla co to znamena?

nina4
10. máj 2017

@laydy7777 skus o dva dni a z ranneho mne to sice tiez urobilo no o 2 dni uz / ostala a tehuľkujeme sa

laauraa
10. máj 2017

@luta13 dakujem pekne mojaaa 😊 no dr ma objednal na 18.5 na usg tak dam vediet 😍 😘

simuska99
10. máj 2017

@miriamn76 a ako sa cítiš po tom ?hlavne teraz oddychuj ...
myslím na tebe a silno držím palce ☺️

miriamn76
10. máj 2017

@simuska99 trocha boli brucho kde je ten vpich inak dobre. To cakanie na vysledky je horsie ako ten zakrok. Dakujem pekne😘

bembaa
10. máj 2017

@karmela urcite to poriesim,dufam,ze sa to nejak vysvetli,dakujem

ivanka192192
10. máj 2017

Vidite tam nieco ? 🙂

tygricatko
10. máj 2017
matka295
10. máj 2017

@bembaa ja si osobne myslím, že pokiaľ je sliznica vysoká a máš pozitívne testy tak bude to tehu.... No pri cyste a nádoroch nezvyknú čiarky silnieť ale tvoja silnie však? A kolky DC si? Už ti začala meškať? Robíš si aj graf teplôt? Možno by ti vedeli kočky ktoré merajú BT povedať z grafu niečo viac... Skús ho sem dať ešte raz. Držim ti veľmi palce. A skús aj digitálny určite. Ja verím že to bude dobre. Drž sa 🤗

matka295
10. máj 2017

@ivanka192192 ja vidím mini dúšika 😉 Držím palce 🍀

karmela
10. máj 2017

@ivanka192192 no niečo sa mi tam marí ale veľmi veľmi slabunke

tonjadabik2
10. máj 2017

@ivanka192192 ja vidim drzim palce

ivanka192192
10. máj 2017

Dakujem vam za ohodnotenie testu ... Dufam ze bude silniet 🙂

gabcca
10. máj 2017

Baby pridávam testik jednej snazilky 🙂 ma 4.dni do ms. Vidite nieco?

dominika296
10. máj 2017

@gabcca ja nevidím vôbec nič 😐,

luta13
10. máj 2017

@cvikla12 nadherne taktiez a velmi romanticke, ja vzdy pri comkolvek svadobnom placem, lebo u nas romantika nie je a nikdy nebola...Mozno len v ten svadobny moj den, inak len realita...Snivam si svoj zivotny sen, potichucky a len pre seba, pretoze ten, ktory stoji pri mne a bude stat do konca zivota mi bol "dany od Boha" - je mojim osudom, mam ho milovat a dat mu zo seba najviac ako dokazem...No nie vzdy sa to da...NIKDY to nebude to prave orechove...Jedine, co je "prave" su moje 2 deti, tie ma skutocne miluju celymi svojimi ❤ a to ma drzi nad vodou...Tebe prajem s Tvojim milujucim muzom nekonecnu lasku az po hrob...A k tomu este kopec dalsich zdravych deticiek, lebo si ich zasluzite...Bola si nadherna nevesta a teraz budes uzasna matka! 😘

luta13
10. máj 2017

@nina4 som rada, ze ste v poriadku a krasne rastiete...Verim, ze sa vam vas snicek o "ruzovej" splni 🙏...Daj nam sem potom vediet, budeme sa tesit s vami 😘

luta13
10. máj 2017

@gabcca skusala som upravit foto, nakoniec som vymazala, no nieco sa mi tam mari, dajaky tienik...Nech testuje este za 2 dni, alebo nech pocka tie 4 dni a ked MS nepride, nech testne potom...Drzim palceky! 😉

luta13
10. máj 2017

@miriamn76 Drzim silno palceky na dobre vysledky...Myslim na vas obe princezny 😉

luta13
10. máj 2017

@natalyy15 Drzim palceky, nech si co najskor najdes na testiku svoje vytuzene // 😉

luta13
10. máj 2017

@laydy7777 Drzim Ti palceky, nech Ti // uz zostanu na svojom mieste a nestrati sa jedna z nich 😉...Hod nam sem potom fotecku testu 🙂

luta13
10. máj 2017

@ivanka192192 vidim dusika, verim, ze bude silniet...Hod nam sem potom zas testik 😉...Drzim Ti silno palceky, nech si uz najdes konecne vytuzene // 😘...Fotku mi neslo lepsie upravit, no verim, ze buduca bude vyraznejsia 😉

luta13
11. máj 2017

Zienky, nasla som krasnu fotku...Takto zacali pribehy o vasich rastucich bruskach a tie, ktore stale na to cakate, tak nebojte sa - ste na tomto zozname, ktory ma Boh vo svojich rukach ( v tomto pripade ho "zastupuje" bocian )...Verim, ze sa dockate coskoro a aj na vas bude takyto maly anjelik ukazovat prstikom, ze vy ste tie prave mamicky prave pre neho 😇❤

@archanjel007 takto to bolo aj s Tvojim anjelikom, co som Ti dnes spominala do IP 😉