icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

diduska777
11. máj 2017

@kotatko12345 Mam este jeden doma takýto tak ho este použijem a kupim si ten Lady Max 🙂 kedy mam podla vas skusit zase? Dakujem

barborapavlikova
11. máj 2017

@karmela ahoj moja,idem pre istotu do nemocnice nech ma pozrú. Stále taký slabucky výtok.brucho ako pred MS nafúknuté, trochu pobolieva ale nič extra.tak nech nás pozrú A budem kľudná.verim že to nebude nič vážne.potom sa ozvem 🙂 zajtra chcem vidieť vystúpenie malého,tak to nemôže byť nič vážne 🙂

gabcca
11. máj 2017

@olylili to fakt?tu som spinila a uz ma nechali. Viem ze ked to nieje velmi vážne nič z toho nerobia, že to môže byt len rozšírením maternice, alebo sa sliznica odlupuje. Lezim, lieky beriem poctivo tak fakt neviem z čoho. Ci zato ze teraz by som mala ms? Aj podbrusko ma pobolieva

olylili
11. máj 2017

@gabcca nie vôbec prvý trimester nič proste prvý trimester je buď alebo silnejší vyhráva a my sme už v 8 mesiaci 😊 tak len pekne lez možno to prejde

kotatko12345
11. máj 2017

@diduska777 ☺skus o 2 dni☺ verim tomu ze to bude silniet

kotatko12345
11. máj 2017

@gabcca mi verime tomu ze to dobre dopadne..... a babenko bude pekne pri tebe o par mesiacov 😍

gabcca
11. máj 2017

@kotatko12345 dakujem. Som 8tt tak snad to bude vsetko dobre

diduska777
11. máj 2017

@kotatko12345 dakujem, skusim teda v sobotu, snáď vydržím 🙂

karmela
11. máj 2017

@barborapavlikova ahoj mojko tak verím že to nebude nič vážne len chod nech ti dajú niečo proti spineniu a snaž sa trochu oddychovať daj vedieť budem čakať a drzkajte sa 😘

karmela
11. máj 2017

@miriamn76 ahojte zlaticka ešte nič nové?

karmela
11. máj 2017

@kotatko12345 ahoj no mne začína byt zle pravidelne ale telefonujem len raz dva x za deň zatiaľ..či niečo zjem či nezjem tazoba na žalúdku a zistila som že tablicka čokolády mi upokojí aspoň na hodku.A skúsim aj vodu s citrónom piť uvidíme vydržím to pre bábo všetko

miriamn76
11. máj 2017

@karmela ahoj moje nie nic nove ak nezavolaju dnes tak zajtra a dovtedy budem komplet sediva

karmela
11. máj 2017

@miriamn76 moja zlata ti verím lebo už aj ja som s vami nedockava a preto verím že to dopadne dobre

miriamn76
11. máj 2017

@karmela dufam strasne sa bojim aj ked chcem verit ze to je ok proste sa neda nemysliet

barborapavlikova
11. máj 2017

@karmela no už som vybavená.dostala som duphaston2x D.ascorutin A že sa nemám toľko sledovať..... A zdrba prečo som nešla K svojej doktorke.lebo tam nieje? Až V utorok.... Ako ja nemám rada túto doktorku čo tam bola dnes.....ale som rada že bábätko zodpovedá 8+0 AS prítomná 😍 aj som ho na minutku videla.ale pripadala som si ako keby tam ide len tak....mrna jedna

bluebell0412
11. máj 2017

@gabcca neboj bude to dobre ono to je strašne individuálne určite to prejde a drobec je v poriadku.
Ono niekedy nemusíš ani nič a príde to sami z nicoho nic .
Ja som pri druhom v začiatku spinila v 20tt silno ale dost silnovsom krvacala nechali ms aj nemocnici dávali len vevi na zastavenie krvácania ale čakalo sa ci drobec zabojuje a to aj v papieroch som mala začínajúci potrat...v 28tt znova krvácanie....a tak sme mali skoro celé tehu do toho ešte aj iné veci potom no nebudem sa rozpisovať...tak len tolko hlavne sa nestresuj aj napriek situáciám ver drobcovi☺

gabcca
11. máj 2017

@bluebell0412 ja mu verim ze je vsetko v poriadku len ma to vzdy vystrasi. Aj teraz som mala zase kúsok pri utreti.

kotatko12345
11. máj 2017

@gabcca musis verit ze bude vsetko ok

bluebell0412
11. máj 2017

@gabcca ja ti verim a chápem ta viem sama o com su tieto situácie snáď sa byť v klude a oddychovať a vylozenymi nohami ale ozaj podloz si niečo pod nich aby si ich mala vyššie

gabcca
11. máj 2017

@bluebell0412 ano lezim tak

natalia394
11. máj 2017

@natalyy15 ďakujem. 🙂 to ma mrzí, držím palce do budúcna! 😉

megulik
11. máj 2017

Ahojky,čo myslíte? 12 dpo

mokilko
11. máj 2017

@karmela skús Pepsi colu na nevoľnosti. Len dúšok... Uvidíš 🙂

ejuska2586
11. máj 2017

Kočky, konečne máme výsledky z reprodukčnej imunológie.
Zistili mi:
- zvýšené zastúpenie NK buniek v periférnej krvi - predpokladám, že kvôli tomu zápalu, čo som mala v ďasne, teraz by to už malo byť snáď ok
- preukázanú špecifickú celulárnu odpoveď voči partnerovým antigénom/spermiám ťažkého stupňa - toto zatiaľ riešiť nebude, keďže sa nám podarilo 2x otehotnieť. Vraj ak sa nezadarí do 6 mesiacov, nasadí liečbu aj na toto.
- hypovitaminózu vitamínu D25 (OH) - tu mi predpísala vysoké dávky vit. D 2000
A odporúča ešte podrobné hematologické vyšetrenie, či nie je problém v krvi, keďže z jej vyšetrení nevidí dôvod môjho potrácania. Tak držte palce, čaká ma to 22.5.
Manželové výsledky sú všetky OK.

mokilko
11. máj 2017

@gabcca napadlo ma: nemáš hematóm? Ja som takto mala a okolo 6-7tt sa po troške vyplavoval spinením. Odkedy som prestala špiniť ,MUDr ho už na sone nenašiel.

milasik10
11. máj 2017

@gabcca ahoj, je to cervena krv alebo skor hnede spinenie?

cvikla12
11. máj 2017

@mokilko ahoj moja ako sa máš?

gabcca
11. máj 2017

@milasik10 bolo to červené a po dalsom utreti hnede

gabcca
11. máj 2017

@mokilko mala som hematom ale uz na poslednom ultrazvuku v piatok nebol.

milasik10
11. máj 2017

@gabcca hm, pokial toho nie je vela, si myslim,ze je to ok. Ja spinim este stale, ale je to len take svetlo hnede spinenie a malinko... lekar predvcerom na pohotovosti nevidel nic zle, takze asi take male spinenie k tehu patri... brala som aj lieky na zastavenie krvacania ale to mierne spinenie mi ostalo. Musime verit,ze to bude ok🙂 drzim palce