Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
tak od dnes papkam Anopyrin... mam vselijake mutacie i hetero i homo... a neviem co to este vsetko znamena :( no a o mesiac uvidime ci nebudem papkat este aj prednison... to by som velmi nerada :(... a idem si tu uz dat pauzu... drzim vam vsetkym palce babule....
@tonjadabik2 Tvoja fotka z rana - na teste vidim ducha druhej ciarky...Ty si ale zahada...MS mas 2 dni, ovulku si este tento cyklus nemala a tehutest duch...Neviem, co na to povedat...Pockaj a testuj zas neskor...Ja by som na Tvojom mieste asi aj tak zbehla zo zvedavosti na krv, ci nahodou to nemas cele nejak posunute z minuleho mesiaca a ci si predsa len neni tehulka - zeby tie 2 dni, co tvrdis, ze bol teraz MS neboli uhniezdovanie!...Rozhodni sa ako chces, no ja by som verila asi len krvi v Tvojom zvlastnom pripade 😉
@diduska777 vidim ruzoveho dusika...Drzim palceky, aby silnel...Testuj zas za 2 dni a hod nam sem potom testik, pripadne oba pod sebou odfotene 😉
@nina4 oba su este slabucke, no na tehu vidim ducha a ovulak je zatial tiez slaby, no verim, ze oba zosilneju...Kedy ma kamoska dostat MS?..Tak, ci onak, nech testuje zas za 2 dni a potom nam zas sem hod fotecku...Nech skusi testik Lady max - ten pekne ukazuje, ak je tehu na obzore...Ja som ho skusala raz a vtedy som nebola tehulka a bol doslovne snehobiely -ani naznak dusika - nic vobec...A ked som tehulka o dalsi mesiac bola, pekne ukazal //...Drzim kamoske palceky, nech si najde svoje vytuzene // 😉
@luta13 myslis??? Ja predsa len pockam ci pride ms nebudem chodit zbytocne ku dr.ale napisala si to krasne.aspon ty si ma podporila v moj sen.toto som asi potrebovala pocut od teba som tak tajne dufala ze.mi odpises pozitivne. no nikto nevie co sa deje.. Ale brusko ma boli kazdy den a chrbat odvtedy teda krize,prsia no neviem vsak uvidim urcite este budem robit testy.ale asi pred ovu je to zbytocne nie? Pocuvaj minuly mesiac pred kramami som si robila test a bol len duch vies..som odlozila do skrine a kukam vytiahnem pred dvoma dnami a ze //.. Ma skoro vystrelo. Si vravim blbost vednsom mala ms aj ked len dva dni.teraz len duch vidis.. Nechapem tomu.. Zahada hehe uvidim na tyzden asi dalsi test alebo az po ovu? Teplota.dobra.. Kedy mam testnut???
@miriamn76 ahoj mrzi ma to ze mas zle vysledky!keby som sa mohla spytat ktore ti vysli zle?a povedali ti na kolko percent bude maly postihnuty?prepac ze sa ta takto na to spytam!a keby som nebola drza mohla by som sa spytat ze ci teraz uvazujes aj nad niecim ako je potrat alebo si nechas babatko?ozaj prepac za tie otazky!mozno som surova!
@nita216 najprv sme mali vysoku hodnotu NT tam vyslo riziko 1:19 a triple testy vysli zle tam vyslo 1:4. Vobec nevieme aky stupen dnes ideme na genetiku neviem ci nam budu vediet povedat aky stupen. A chcene ist este na morfologicky ultrazvuk potom sa budeme rozhodovat co dalej aj ked moj sa vyjadril uz davnejsie ze chore dieta nechce.
@miriamn76 v kazdom pripade si urobte vsetky potrebne vysetrenia aby ste boli 100000%isty ze dieta je zdrave alebo nebodaj postihnute a tak sa rozhodujte!no ja sama som matka a cakam dalsie babo ale keby mi vysli zle vysledky a po kazdom vysetreni by mi dokazovali to ze malicky bude chory no silne slovo odomna ale ja by som neporodila !kryte to je odomna a hlavne by asi bolo tazke takto sa rozhidnut a mozno ma za to ukamenuju tu ale nie kvoly sebe ale kvoly malemu by som to urobila!to trapenie co oni musia prezivat tak to je tazke!nechcem ta na to nahovorit!dufam ze malicky bude zdravucky a jrdno rozhodnutie ostane a to zdravo porodit!drzim palceky aby ozaj bol zdravucky!!!!a nech aj nadalej mozes uzivat tehulkovanie
@miriamn76 ja som odmietla Amnio aj všetko ,ale moja segra mala zlé odbery z plodovej vody napr ,a tiez jej to robili tusim az dva krat ...a vysledky mala zlé a chalani su tiez zdravy ,oni potom aj na mna tlačili ,že do 20 týzdna sa dá tehotenstvo ukončit , v slabej chvili som vtedy vsetky predpokladane diagnozy povedala muzovi a on chcel ,aby som si babatko dala vziat ,som to psyh neusniesla ...malu som si nechala aj tak ,s nim som komunikovala čim dalej tým menej ...a ked mala rok odisla som od neho ,vlastne som mu niky neodpustila jeho tlacenie na mna ...netreba robit zatial paniku su to len prvé vysetrenia a hlavne sa naozaj nestresuj ,to nieje dobre .....na genetike budú múdrejší ,vtedy vsak v 2007 tripple asi nerobili nepamatám si aspon na to ,naozaj viem čo prežívas a myslím na teba ,verím že vsetko bude ok

@gabcca ak ti môzem poradit z vlastnej skusenosti mne tu jedna kočka poradila citron a mala som pokoj ani ascorutin mi tak nezabral kazdy den jeden citron +vitamin C 500 a klop-klop mam pokoj