icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

biba12
12. máj 2017

@miriamn76 ach, jaj Mirka, to ma naozaj mrzí. Ani neviem, čo Ti napísať. Iba ak drž sa a myslím na Teba....

leonela12
12. máj 2017

@kukurica77 dakujem krasne si zlata.. Je to uz dlho ocakavana chvilka ver mi po dvoch spontánnych potratoch som sa obavala ze sa ro uz nepodari nikdy;)

mrkvicka060
12. máj 2017

Ahojte, vcera som robila test kvoli tusaku. Bola som sice len 26DC, ms ma prist az v nedelu... ale co myslite, da sa to u povazovat za platne?

kukurica77
12. máj 2017

@leonela12 tak to ti drzim este silnejsie palce,aby ste to zvladli do finaloveho konca.Budem na teba silno mysliet,aby bolo vsetko o.k.:wink:

kukurica77
12. máj 2017

@mrkvicka060 platne !!!gratulujem 😉

mrkvicka060
12. máj 2017

@kukurica77 fuu... dakujem 🙂

cvikla12
12. máj 2017

@leonela12 no aj podľa mňa sa môžeš kľudne začať tešiť 😉

archanjel007
12. máj 2017

@mrkvicka060 platne urcite 🙂

leonela12
12. máj 2017

@kukurica77 dakujem:**

mrkvicka060
12. máj 2017

Takze Januarovky 2018???

dominika296
12. máj 2017

@mrkvicka060 ... Jasné že je 😊😊 a gratulujem 😘

matka295
12. máj 2017

@mrkvicka060 blahoželám 😘

matka295
12. máj 2017

@leonela12 krásny testík blahoželám 🤗

mrkvicka060
12. máj 2017
matka295
12. máj 2017

@miriamn76 neviem čo ti mám napísať v tejto hroznej situácii akosi mi došli slová, a je mi to nesmierne ľúto a som veľmi smutná a súcitim s tebou ...... asi len toľko že myslím na vás, budem sa za vás modliť s nádejou uzdravenia 🙏

archanjel007
12. máj 2017

@miriamn76 ja ti napisem ked si otehotnela dostala si bozi dar anjelika ten anjelik sa ti ma narodit lebo ta potrebuje a pre nieco sa to deje boh nalozi kazdemu tolko krizu kolko vie ze to zvladnes my ludia chceme zit zivot bez problemov a bojime sa prijat nieco co je uz ine ...tazko prijimame take situacie lebo sme ludia...ale uvidis o chvilu dostanes silu to zvladnut a ani nebudes vediet odkial prisla...nemysli na zle mysli pozitivnee lebo to babo uz teraz ta miluje a potrebuje ...drzim palce a budem mysliet na teba...

gabcca
12. máj 2017

@miriamn76 moja ja verim ze to bude v poriadku, staci ze dr spravi tento test o tyzden skor alebo neskor a uz su vysledky zle. Ja som tiez mala zle vysledky, utekala som aj na genetiku do snv, tam mi povedali ze treba odber plodovej vody alebo potom 4d ultrazvuk. Rozhodla som pre 4D a dodnes nelutujem. Po prve je to krasny zazitok a po druhe dr vsetko od hlavičky zmeria a potvrdi ze vsetko je ok. Vtedy mi spadol balvan zo srdca ze moja bambulka je zdravá. Podla mna by sa tie testy nemali uz davno robit pretoze skoro kazdej druhej zene vyjdu zle, ale tam je faktorov vela.na zle vysledky ktore to moze ovplyvniť napr, vysoky vek, nepravidelna ms, posunuta ovu a ak dr nevystihne presne tyzden ked sa ma tento test robit vyjdu zle. Mne ho brali v 16 tt a ked som prisla na 3D sa zistilo ze som len 15 a.preto su zle. Takze verim ze aj u teba to takto bude. Hlavne hlavu hore a mysli na babo, to potrebuje tvoju silu, neprospieva mu to. Ja som si poplakala vtedy, bola som na dne ale ked.som videla svojho drobca na obrazovke vedela som ze je vsetko ok a trn moj drobec ma o mesiac 3 roky 🙂 a je uplne zdravucka. Vzdy mala všetko v poriadku. Ja som za to aby sa tieto testy zrušili. Drzim ti silno palce a verim ze bude vsetko ok

olylili
12. máj 2017

@gabcca halooo ženy pri amnio. nezohráva žiadnu úlohu vek amnio. buď potvrdí alebo vyvráti anomáliu nič viac nič menej potom je to už na rozhodnutí či bude žena v tehotenstve pokračovať alebo ho preruší

amelie2017
12. máj 2017

@gabcca prepac, ale jej uz robili odber plodovej vody a zle vysledky vysli z neho. Tam uz nezohrava ziadnu ulohu tt ci vek matky. Robi sa rozbor dna dietatka a ak vyjde, ze dna nie je v poriadku, dietatko sa nemoze narodit zdrave. Uz je len na rozhodnuti rodicov, ci su schopni a dostatocne silni starat sa a vychovavat chore dietatko. V niektoruch pripadoch vsak tehotenstvo nemoze ani pokracovat, lebo by ohrozilo aj zivot matky, zalezi od stupna vady, ochorenia a podobne.
@miriamn76 prajem vela vela sil a spravne rozhodnutie.

gabcca
12. máj 2017

@amelie2017
@olylili sorry baby ale velam zenam v mojom okoli vysiel aj zly odber s dieta sa narodilo uplne zdrave. Preto hovorimze neverím tymto testom a odberom. Sama som to zažila

amelie2017
12. máj 2017

@gabcca len krvnym testom by som nedoverovala ani ja, lebo je tam vela faktorov, ktore maju vplyv na vysledok ale AMC by som uz verila omnoho viac, ale jasne, ze pred rozhodnutim by som este vyhladala odbornika na prenatalnu diagnostiku.

miriamn76
12. máj 2017

Dievcata dakujem vsetkym za nazor a za povzbudenie. Urcite pojdem este na geneticky ultrazvuk aj ked geneticka vravela ze je to ta tazsi firma DS. Stale som dufala ze to bude iba ta mozaikova. Je to tazke rozhodnutie a musime zvazit vsetky pre a proti. To neni iba DS je to kopa inych zdravotnych postihnuti ktore moze mat dokonca nam povedala ze moze sa stat ze bude leziace. Nikto mi nikdy nezaruci ako to vlastne bude

olylili
12. máj 2017

@miriamn76 držím silno prsty určite zájsť ešte na ten morfo ktorý si spomínala a dievčatko alebo chlapček?

miriamn76
12. máj 2017

@olylili urcite pojdem. Je to chlapcek

nita216
12. máj 2017

@miriamn76 je mi to luto ale verim ze sa rozhodnete tak aby vam bolo dobre!drzim palce!je to tazke rozhodnutie!

miriamn76
12. máj 2017

@nita216 ano je to tazke😢dakujem

cvikla12
12. máj 2017

@miriamn76 moja bude to ťažké ale rozhodnite sa ❤ aby si to niekedy neolutovala. Veľa síl ti prajem

miriamn76
12. máj 2017

@cvikla12 moja neni to lahke no stale myslim aj nato co snim bude ked tu mi nebudeme. Kto sa postara? Surodenci? A mam pravo to od nich ziadat a duplom ak by bol naozaj odkazany na celodennu starostlivist. Ani nevies ako stym zapasim ako srdce vravi ano a rozum nie. 😢

milasik10
12. máj 2017

@miriamn76 vela sil v rozhodnovani. Treba vsak verit a modlit sa, mozno nakoniec vsetko dobre dopadne ❤️ drzim palce!

smejka
12. máj 2017

@miriamn76 chcem ti napisat zazite..v januari som tiez zazivala to co ty teraz...teda vysledky boli zle..no my sme boli rozhodnuti...teda ani sme nezavahali a dietatko sme chceli aj s DS...lenze vsetko bolo o par dni inak..na morfo utz nam dr povedal ze dieta neprezije..tak sme sa rozhodli cakat..o 2 tyzdne babatko zomrelo v 21 tt...bolo to tazke a aj je este..ale svojho anjelika /tiez chlapceka/ sme si aj pochovali...pre mna velmi vyznamna vec...nevedela by som z nemocnice odist s tym ze dieta skonci niekde v spalovni..
Prajem ti vela sil