Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miculiatko to je fakt individuálne. Daktore majú pozitivny testik uz 4-5 dni pred ocakavanou menstruaciou no a niektoré az týždeň po meškaní menzesu.zavisi od hormonu hcg v moci kolko ho je... Plodik sa moze zahnieznit aj 5-14dni od oplodnenia čiže test hcg v moci nemusí este zachytiť treba vyskúšať spraviť za 2 dni ak menzes nepríde a mozno sa zjavi ciarocka😊
No u kazdej z nas je to fakt specificke len fakt o sebe pochybujem ci tam ten dusik je naozaj alebo si ho len predstavuhem😀😀 kazdopadne test mam na stole a ukazem ho polovicke ked pride z roboty. Inak vsetkym snazilkam co maju maju podobne netrpezlive trampoty zelam vela trpezlivosti a hlavne kladne vysledky testov!
@miculiatko ved ho hod sem a my ti povieme ci vidime 😀
Ahojte emoticon snazime sa treti mesiac,no predtym som mala dost velke problemy s nadmernym krvacanim ktore trvalo 3 mesiace bez prestavky ..minuly mesiac som brala prvy krat duphaston od 16 DC 2 krat denne jednu tabletku..minuly mesiac sme sa snazili takmer kazdy den,ale nespozorovala som ovulacny hlien, len od 20 DC nejakych 5 dni som mala viac krat za den bolest podbruska skor take pichanie..na 30 DC som dostala menstruaciu, trvala 5 dni, z toho 3 a pol dna bolo spinenie..den po ms som mala vytok,bol priehladny natahovaci...s priatelom sme sa snazili aj ked bol den po ms..vzdy po ms som mala dni ,,sucha" ale tento mesiac vobec..vcera som tiez spozorovala ten natahovaci hlien,priehladny...dnes som 13DC,uz tyzden mi je stale zle,ako ked je nizky tlak..dnes ma boli podbrusko ked mam dostat ms..dnes mi zostala z nicoho nic hrozna zima..mohla som otehotniet aj den pred ms,alebo den po?robila som si aj tehotensky test vo stvrtok bol negativny..
@miculiatko pozri moj test z minuleho mesiaca,tej istej znacky po uprave kontrastu..bolo ciarku vidno aj bez upravy ale slabulinko..a tehu som nebola :(
@jaruska18 hmm nieco podobne mam aj ja. Asi ta ocakacana druha / vznikne tym ze sa test navsiakne a to co vidime je vlastne miesto kde by ta druha vytyzena/ mala byt. Do kelu aj s testami. Skusas aj tento mesiac? Drzim palec😉
@miculiatko asi to tak je..ale nic nieje stratene 🙂 skus urobit test o 2-3 dni..mozno bude silnejsia ciarka 🙂 kolky si DC? Uz ti meska ms? My skusame aj tento mesiac, dnes som 13DC tak uvidime ci bude ovulka :D
@miculiatko pozri 194 stranu tejto temy..tam su tie moje testy 🙂
@jaruska18 praveze mi moja mrcha este nemeska. Tieto drobne skkamania si robim sama svojou netrpezlivostou. Ked som si vsak citala tu na forach ze niektore baby mali dve // uz pred mrchou jasne zretelne tak mi to neda neskusit😀. Ok kuknem to
@miculiatko ano ale vela ich malo az 2 tyzdne po meskani 🙂
Musim pockat a hlavne na to nemysliet lebo takto budem zrela na psychiatriu
@jaruska18
@miculiatko tento fialovy mamatest robi tieto ciarky stale.posledne dva mesiace tam boli stale dokonca i pocass ms
@katka1274 diky za info kazdopadne je dobre vediet ako to v skutocnosti je.
@miculiatko skus nejaky iny co neduchuje.napr pepino viem ze neduchuje aj ked ja tento mesiac ducha mam ; ( ale skor ratam ze to bude biochemicke. Uvidime kazdopadne prsia ma bolia a pichaju vajecniky.no aj tak neverim kym nebude kolajnica
@miculiatko a kolko ti meska?
@katka1274 áno presne no testik zachytil hcg v moci určite ked je tam druha ciarocka jemne ruzovkastá uz len dúfať ze plod sa udrží a ze neodíde s meskajucou mnstruaciou😣takto pekne mi začali všetky tehotenstva aj úspešne dve😊 aj tie ktore neskončili a potratila som😒no tak to v živote chodí musíme verit a dufať🍀
@soniada ete nemeska. Som 28. Den cyklu. Uvidime co bude. Kazdopadne po par dnoch testnem znova
ja som do dna ms mala same negativne , tak neboj 🙂 akonahle mi meskala jeden den bolo to tam 🙂 drzim palce..

Ahojte koceny. Dnes som 28 den cyklu mrska este neprisla a mam taky neurcity pocit ze ani nepride. S drahym sme sa tento mesiac pokusali o babatko prvykrat. Ovulku som msla okolo 5 augusta pricom sme mali nechraneny styk trikrat pocas plodnych dni. Dnes rano sim si robila tehu test zn. Gravitest citlivost 10 pricom mi ukazal velmi slabo viditelneho ducha. Bol to len taky duusik.je viditelny len z nejakeho uhla preto ani nedavam foto. Myslite ze by to mohlo byt tehu? Mam fakt pochybnosti.