icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
13. máj 2017

@tonjadabik2 spravu som si precitala...No ja sa nesnazim o babätko, mam 19-mesacneho syna - pozri si moj blog cely, mam tam fotky oboch synov...Tretie dieta by som este chcela, no moj muz nie 😔😖😠😒🙄😢...Nebudem to teraz vobec riesit, nema to vyznam...To by som tak chcela za nejake 4 roky az....Ako pisem, je to len moj sen este raz tehulkovat...Mozno este raz sa mi to splni...😉...Tak ahoj a uzivaj vegetik v posteli 😉

paulimauli
13. máj 2017

@miriamn76 dúfam moc , ze sa stane zázrak,

cvikla12
13. máj 2017

@luta13 nemám čo dodať nás anjelik na nás a hlavne na svojho súrodenca dá pozor a verím že nám Pán Boh teraz dal požehnanie aby sme sa tešili zo zdravého bábätka 🙏❤

tonjadabik2
13. máj 2017

@luta13 hej pozerala som teraz krasne deticky maly je rozkosny naozaj.. Povuváj kedy je najlepsie testovat??? Po ovu alebo az ked bude meskat ms???

luta13
13. máj 2017

@leonela12 krasne //...Gratulujem, kludne sa mozes tesit...Uzivaj zdrave tehulkovanie...A neboj, krv bude super vysledok a na najblizsom sone uz bude daco aj vidiet 😉

luta13
13. máj 2017

@tonjadabik2 pisala som Ti do spravy, ze lepsie vzdy ked meska MS 😉

luta13
13. máj 2017

@mrkvicka060 Platne je to na 99% a zvysne 1% Ti potvrdi Tvoj Dr...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...testik krasne // 😉

luta13
13. máj 2017

@archanjel007 pekne si vcera napisala pre Miriam...Tak je to, Boh nam dava to, co unesieme...Myslim si, ze postihnute deticky dava ludom, o ktorych vie, ze su schopni toto dieta prijat tak, ako prislo a vychovavat ho bez rozdielu toho, ci ma nejaku vadu, alebo je uplne zdrave!...Jasne, ze si kazda mamicka poplace, ked jej oznamia nezvratny vysledok, ale je na nej ako sa s tym vyrovna a ako sa k tomu postavi...Ja osobne by som nevahala, keby to mala byt lahsia forma DS, ja by som si dietatko s lasku donosila, porodila a milovala ho ako kazde ine 😉...Ved to dietatko za to nemoze 🙂

adria88
13. máj 2017

@luta13 včera bolo iba špinenie, no dnes už jasná červená... nevadí, ideme ďalej😉

luta13
13. máj 2017

@adria88 tak "lovu zdar"...Je mi to luto, verim, ze tento rok sa vam urcite zadari a coskoro 😉...Pekny vikend - kasli na testy a nesleduj sa a hlavne netestuj skor, ako MS ma dojst...Nebudes dufat a cakat zbytocne 😉

leonela12
13. máj 2017

@luta13 dakujem krásne sa odpoved neviem sa dockat pondelka ked budu krvne vysledky.. Ozvem sa jak som dopadla;)

adria88
13. máj 2017

@luta13 máš pravdu, ak máme mať spolu druhé dieťa, tak určite raz bude... aj Tebe pekný víkend😉 papa

candies
13. máj 2017

ahojte babiky 🙂 teraz nemam moc casu vas citat :-/ dokoncujem diplomku a bohvie ci ju stihnem odovdzat tento rok sm z toho na prasky...vcera mi baby spravili rozucku so slobodou 🙂 za co som im neskutocne vdacna bolo to nadherne krasne uzasne a dnes zaciname 16tyzden tehu a brusko je zas vacsie :D vcera som boal na skuske siat am usia mi ich rozsirit o 11cm !!!

leonela12
13. máj 2017

@luta13 mozem este otazocku? Gynekolog mi na kontrole povedal len ze je zvysena sliznica 17mm to co znamena? Dakujem za kazdu radu

olylili
13. máj 2017

@candies pekne rastiete len tak ďalej 😊

leonela12
13. máj 2017

@olylili mozem este otazocku? Gynekolog mi na kontrole povedal len ze je zvysena sliznica 17mm to co znamena? Dakujem za kazdu radu

olylili
13. máj 2017

@leonela12 zvýšená sliznica maternice naznačuje buď prichadzajucu menštruáciu alebo tehotenstvo

leonela12
13. máj 2017

@olylili takze po 5 tich pozitivnych testoch hadam nedojde menzes; ( neviemnsa dockat krvnych vysledkov v pondelok... Ale dakujem za radu

candies
13. máj 2017

@olylili Dakujeme 🙂 tot moj vandlik

diduska777
13. máj 2017

Sľúbený test po 2 dnoch, zatial stúpa 🙂 oba dva robené dnes 🙂 Mozem brat za pozitívny? Dnes som 31DC a 11DP

dominika296
13. máj 2017

@diduska777 🙂 veď tam je pekná viditeľná čiarka 🙂 za pár dní ti už budú svietiť narvnako,, ale pozitívny je určite, gratulujem 😊😊😊

matka295
13. máj 2017

@candies nádherná tehuľka si 😍 veľmi ti to pristane 🤗 prajem všetko dobré až do úspešného konca 😉😙

matka295
13. máj 2017

@diduska777 gratulujem krásne testy 😚☺️🤗

tonjadabik2
13. máj 2017

@luta13 ok budem az potom robit az v juni.. Alebo tak.. Zle mi je hlava ma boli tabletka bola ach preco ja?

olylili
13. máj 2017

@candies kraaaasne druhy trimester je najkrajší 😊

karmela
13. máj 2017

@candies krásne rastiete 😍

candies
13. máj 2017

@matka295 jeeej ďakujem si velmi zlata 🙂 :*

candies
13. máj 2017

@olylili
@karmela dakujem babule 🙂

luta13
13. máj 2017

@leonela12 prepac, ze som nereagovala hned na Tvoju otazku, no tak ako pise olylili - bud si tehulka, alebo pride MS...V Tvojom pripade vsak uz MS nepride, nie po takychto testoch 😉...No tesim sa na pondelkove vysledky krvi...Uzivaj krasny vikend a tes sa na vsetko 😉

luta13
13. máj 2017

@candies neboj, diplomovku zvladnes dokoncit a odovzdat v pohode, ved predsa drobcek Ti pomaha pri nej 😉...Ake saty si si davala rozsirovat - svadobne, ci?...No brusenko mas krasne a cela si krasna, vpravo v tom tricku s kvietkami mi pripominas "Pysnu princeznu" (cierno-biela rozpravka z nasho detstva) - uz len predlzit to tricko na saty a korunku do vlasov 😉...No uzivaj najkrajsi trimester 😍 ...Pohyby a vsetko zacne co nevidiet 🤰👶😅