icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
13. máj 2017

@diduska777 testiky mas krasne, gratulujem a uzivaj vsetko...Ciarocky budu uz len tmavnut 😉...Daj nam potom vediet, ked pojdes na kontrolu, ako ste dopadli 😘

luta13
13. máj 2017

@smejka Tvoj pribeh je neskutocne smutny...Neviem si ani len predstavit, co prezivas a co si prezivala v case, ked babätko zrazu odislo do Nebicka...Prajem Ti vela sil, aj ked je to uz par mesiacov, myslim, ze stale Ta to dost boli a boliet bude navzdy...Zaroven prajem, ak este tuzite po dalsom babätku, aby sa vam co najskor zadarilo a aby si prezila zdrave tehulkovanie az do konca...Boh s Tebou a zdravie celej Tvojej rodinke prajem 😘...Vas malicky anjelik sa na vas pozera z Neba a strazi vase zivoty naveky 😉

candies
13. máj 2017

@luta13 dakujem Mojko si zlata,neviem co to stihnem no uvidime....- a dakujem :D svadobné mi musia rozšíriť ano :-/ dufam ze budu stale take krasne aj potom :D a tu rozprávku poznam 😉 aj ja

luta13
13. máj 2017

@candies Neboj, svadobne budu stale krasne a Ty v nich este krajsia 😉...Bude to Tvoj velky den "D" 😘💃🤰

bembaa
13. máj 2017

Tak sa hlásim,že došiel menzes.Asi to tak má byť.

olylili
13. máj 2017

@bembaa a testy si mala pozitívne?

diduska777
13. máj 2017

@matka295
@dominika296 dakujem 🙂 len sa este bojím tešiť kedže neviem kedy by mala byt ms, tak aby ani nahodou neprišla 🙂

diduska777
13. máj 2017

@luta13 dakujem, pravdaže sa ozvem a dufam ze budú silnieť 🙂

archanjel007
13. máj 2017

Mokilko ako sa mas?

leonela12
13. máj 2017

Prosim vas mate skusenosti s tymito digitálnymi testmi? Su spolahlive? Moj test ukazal toto

karmela
13. máj 2017

@leonela12 áno sú znamená to že si 5-6tt tehotná blahoželám niečo sa ti nezdá?

leonela12
13. máj 2017

@karmela praveze mi vyslo uz viac pozitivnych testou bola som v piatok u lekara na ultrazvuku nebolo nic vidiet tak vysledky krvy budu az pondelok tak som nedockava a kupila tento digi test tak ci je spolahlivy ani neverim ze sa to podarilo;)

karmela
13. máj 2017

@leonela12 tak ver a teš sa 😊 Neboj najbližšie sa ukáže aj babenko a z krvi určite potvrdia tehu.Pravdebodobne si šla skôr k dr tak nič nevidel..tak prajem pekne zdravé tehulkovanie..ja som šla k dr na 11 deň meškania ms a bolo vidieť len mini pici ges.vak o dva týždne už aj babatko a srdiečko 😍Aj u teba to tak bude uvidis

leonela12
13. máj 2017

@karmela dakujem krasne :*ozvem sa v pondelok;)

bluebell0412
13. máj 2017

@leonela12 jednoznačne si tehu a tak ako ti píše @karmela u dr si bola skoro prero nevidel nic krv určite tehu potvrdí hlavne klud...gratulujem a ver tomu ☺

bembaa
13. máj 2017

@olylili. Áno všetky,ale tak v mojom prípade,zato mozu asi myomi aspon si to zacinam mysliet

olylili
13. máj 2017

@bembaa áno myomi a cisty zvyknú robiť falošné tehu testy

bevab
13. máj 2017

@olylili cysty mozno myomy nie mozno ak velke. Sama mam jeden malicky myom a tehotna nie som.

olylili
13. máj 2017

@bevab minule som čítala článok že muž len zo srandy očural test a bol pozitívny potom mu našli nador na prostate tak aj nádory to robia

bevab
13. máj 2017

@olylili dnes je uz asi mozne vsetko....aj chlapi ucuravaju testy 😀

olylili
13. máj 2017

@bevab hej že on len tak z prče ale tak zachránilo mu to život 😀

archanjel007
13. máj 2017

@olylili ano aj ja som toto citala presne co ti ked sa mi robili na zaciatku slabe ciarky🙂

bembaa
13. máj 2017

@olylili mám velké myomy ,ktore vraj rastu velmi rychlo,nasli mi minuly rok jeden v oktobri a teraz ich mam vraj mnohopocetne,tak neviem uz to nejdem radsej riesit,zacinam mat strach,ze aj keby som otehotnela,tak by sa mohlo nieco prihodit

olylili
13. máj 2017

@archanjel007 a už si v 13tt😊

olylili
13. máj 2017

@bembaa jedine ich asi operovať

bevab
13. máj 2017

@bembaa to si.musela mat aj ine problemy...bolesti, silne krvacanie ci spinenie mimo ms.

archanjel007
13. máj 2017

@olylili ano 🙂ide to celkom rychlo ani sa nenazdam a bude november 🙂sa tesim co to bude to kedy mi bude vediet povedat lekar teraz ked idem 22.5 na to NT mozno daco uvidi;)

olylili
13. máj 2017

@archanjel007 ak bude šikovný uvidí no viac isté to je na morfo v 20tt ja idem teraz vo štvrtok už sa nemôžem dočkať popytam aj foto keď bude dobre otočený 😊

archanjel007
13. máj 2017

@olylili super mne lekar vravel ze mi urobi foto ze mam doniest usb kluc a mi nahraje srdiecko tak sa tesim🙂

olylili
13. máj 2017

@archanjel007 budeš mať peknú pamiatku