Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili vies mi blizsie daco povedaf k tomu co mi brala krv na tej downow syndrom na zaklade coho to posudzuju vek matky a z krvi v utorok mi brali zajtra by uz mohli byt vysledky tam este mi brala krvny obraz aj na toxoplazmu atd rh faktor...
@olylili sup na vahu ja zatial 2 kila pred tehu som mala 74 teraz mam 76
@archanjel007 prikladam foto ja mam vysku 178;)
@archanjel007 ja od začiatku do teraz 9kg 63 mám 😨 vieš čo vôbec sa do toho nevyznám ale áno berie sa tam aj vek matky mne len povedal že všetky testy z genetiky mám v poriadku ani jedna odchýlka nič tak to už neriešim akurát mám v knizke napísané tie hodnoty
@olylili tak dufam ze aj ja tak budem mat🙂a budem spokojna uz uplne
@archanjel007 ja mám 173 pri vysokých sa tie kilá tratia😀
@archanjel007 určite ja som sa tým ani nejak nezaoberala a pri prvých dvoch som ani nevedela čo na čo sa robí 😂
Žienky, neviete nahodou ako je to v tehotenstve s navstevou u zubara? Moze dat injekciu na umrtvenie? Nejako ma zacina pobolievat zub, chystam sa zajtra k zubarke tak preto sa pytam ci mi da injekciu pre istotu 🙂
@archanjel007 ahoj máme sa dobre rastieme 23.5 ideme ba morfologicke tak sa tešíme a veríme že bude všetko v úplnom poriadku. A ty čo čítam že ťa trápia nevoľnosťi moje verím že to zvládneš
@kotatko12345 uz ti lekar potvrdil ze kolko tyzden si?
Ahojte po kolkych dnoch mi ukaze test ci som tehotna ? Teraz som 7dpo a podbrusko ma stale pobolieva uz tyzden od ovulky 🙂
@archanjel007 naposledy som tam bola a vtedy povedal ktory tt som.ale v utorok idem uz konecne aj po knizku...
@olylili nie nie teraz prvy mes.sme skusili ci sa podari 🙂 ked mi skoncila ms hned na druhy den sme isli do toho a radsej aj v den ovulky 🙂 nemeriam si teplotu nic nechavame to na nahodu 🙂 ale ked ms skoncila tak mam tlaky v podbrusku stale a celkovvo sa citim inak ako inokedy :(

@archanjel007 som zvedavá koľko som pribrala