Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Poradi mi niekto? Ja tam vidim slabu druhu ciarku..chcem vediet len vas nazor..jasne ze skusim testovat aj neskôr. Dakujem
@olylili ano tento test robi duchov mne ho velakrat urobil a tehu som nebola
@archanjel007 ja som ani nevedela len ženy čo tu dávali a potom písali to boli falošné čiarky
@lusitka27 No ja si myslim že toto už duch nebude)Nech silnie😊
@lusitka27 je to tam Gtatulujem
@kotatko12345 ved si vravela ze lekar tam nebol ze je chory?abo som nepochopila
@kotatko12345 tak ja co si pamatam tak si bola 6 plus 5 a vtedy nebilo srdiecko lekar ti nevedel povedat ze presne ktory tyzden si menses si mala poslednykrat 27.2 si pisala a ovulaciu 30.3 .takze ak by sa to ratalo od tej poslednej menses tak by si bola 10 plus 6 dni ale testy si mala az neskor pozitivne.28 aprila alebo tak nejak si bola u lekara a tam na sone je 6 plus 5 dni takze teraz mozes byt v nejakom 8 tyzdni ale ked si mala ovulaciu 30.6 tak teraz by si bola v 6 tyzdni plus nejake dni.a co si pisala tak kontrolu si mala ist ci bije srdiecko ale tam nebol lekar tak podla mna teraz ked pojdes v utorok lekar ti najskor skontroluje plod a ci bije srdiecko nasledne ti urobia odbery pomeraju tlak moc a tak ti sestricka vypise knizku me ju az dali v 12 tyzdni u kazdeho lekara je to inak .takze teraz nemozes byt v 10 tyzdni ani v 11 tyzdni lebo koncom aprila si bola len 6plus 5 dni
Ja nemam menstruaciu od 15.2 a teraz som 12 tyzden plus nejake dni a pozitivne tehu testy som mala 3 dni pred dostanim menstruacie v marci.a 6.4 som bola 6 plus 4 dni a uz bilo srdiecko a plod mal 7.7.mm brusko mas nafuknute v zaciatkoch neje este nic vidiet ono tak zacina rast a tehu brusko sa ukaze neskor..
@lucsyia Neboj, vsetko bude dobre, hlavne bud v klude...A aj Tebe to rychlo zbehne a zrazu budes v polovici tehulkovania...Len ten prvy trimester sa vzdy "vlecie", potom to uz ide rychlejsie...Uzivaj vsetko a ked na dalsej kontrole dostanes fotecku, nezabudni nam ju sem hodit, nech pozrieme Tvoju malu fazulecku 😉😘
@archanjel007 na tej "maskacovej" fotke vobec nevyzeras ako tehulka, ak by som nevedela, ze tehulka si 😉...No ja tam to brusko vidim, kedze viem, ze si tehulka 😉
@mdanka jednoznacne s injekciou vrtanie a robenie "bolestnych ukonov", vzdy mensi stres pre dieta ako "zaziva" a s bolestou...Kamosku mam zubarku, tiez som to riesila v tehu a ona mi povedala, ze do 8.mesiaca je injekcia o.k...Potom neviem preco nie, asi nejaka latka v injekcii moze vyvolavat kontrakcie, neviem, je to len moj dohad 😉...No drzim palceky, nech mas zub co najskor v poriadku...Mna pocas tehu trapili hned naraz 2 derave kazove zuby, zrala som paraleny od bolesti 😂
@kotatko12345 Pekne rastiete 😉...Som zvedava, aka fotecka sem pribudne po utorkovej kontrole 🙂...Pohladkaj za mna brusenko 😘
@ivanka192192 ahoj, tak ako, testovala si zas, ci este si neskusala?...Daj mi vediet 😉
@kotatko12345 ahoj. Dnes bt 36.5 ze by prisla nakoniec mrcha😢

@iva2795 jasné