Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem ..ja sa uz tesim na zajtra ved konecne a samozrejme hned ti tu dam aj foto...a ked dostanem tehu knizku tak ju tu dam tak isto 😉
@laydy7777 o kolko ti to kleslo??
baby ja teplota vkuse 36,7 alebo 36,8 viacej aj dnes.. a dnes na wc som po utreti mala krv a potom znova a boli brusko ako na ms aj krize.. co sa deje??? som 15dc
@tonjadabik2 môže to byť ovulacia..
Mam si vobec robit nadej ze sa to mohlo podarit ? Ms mi zacala 23.4 a skoncila 29.4 hned po ms sme sa zacali snazit kedze ma zacalo pobolievat podbrusko sex sme mali 29,1,2 a 6 🙂 od ms ma stale az do teraz pobolieva podbrusko a mam tlaky sem tam ma viac boli lavy vajecnik 🙂 mam si robit nadej ? 🙂
@kotatko12345 pfuuu,to mas nejake velke to brusko. Ja som 8tt ale nevidno na mne absolutne nic. Na to,ze je medzi nami len 2tt rozdiel,tak je to dost zvlastne...
@archaniel007👍😉
@suesue1983 asi hej uz nic nemam.. Cuvalabohu..mozno uhniezdovanie..kedze som mala len 2dni ms.. Skusime vecer sexik sak aj cely vikend sme vela tutumutu.. Ta ktovie..
@kotatko12345 z 36.9 na 36.6
@kotatko12345 vcera mi bolo poobede zle ze som vracala a od vtedy mam zaludok na opak ako keby som tam kamen mala a v podbrusku take tlaky a pichanie.
@cvikla12 no ahojte.. Tak ozyv sa jak som dopadla.. Krv nebola moc dobrá zevraj su nizsie hodnoty jal ocakavala doktorka ja sa v tom nevyznam len niečo 900 hovorila.. Tak zajtta na dalsiu krv .. Mam z toho zly pocit.. Totiz ked som potratila tiez to takto prebiehalo nizka krv, tabletky duphaston a nakoniec potrat hadam sa to nebude opakovat ;(
@leonela12 odvtedy si testik nerobila? Neviem prečo dr strašia dopredu niekomu hcg stúpa rýchlo inej pomalšie..ja som bola v 5+4 u dr sme mysleli že nič nebude vidieť a zjavil sa hneď ges.vak..to mi meškala ms 11den keď som šla na potvrdenie tehu o dva týždne neskôr už bolo vidieť babo aj akcia srdiečka potvrdená..Neboj myslím si že si na dobrej ceste..kedy ideš k dr zajtra?
Zajtra na dalsiu krv a na vysetrenie tak uvidime ..ozvem sa zajtra jak to dopadlo
@leonela12 neboj sa si este len kratko tehotnucka uvidis ze bude vsetko v poriadku🙂
@tonjadabik2 mne sa tam čosi marí nejaký dušik

@archanjel007 zajtra ti poviem presny Tyzden 🙂