Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili ok to mi je jasne..bidem testovat
@trblietava idem na diagnostickú laparku kvôli PCO a z clostylu sa mi vytvorila cysta... tak som zvedavá ako to celé dopadne. Snáď mi laparka nejako pomôže.
@tonjadabik2 tieto testy kanáliky ako bežné a je to kanál
@milasik10 zajtra zistim 😂😂
@milasik10 len jedno tam ma davala fotku zo sona🙂
Takze som si kupila testik nakoniec a ked pridem domov skusim testnut som zvedava na vysledok.....
@kudusko ahaa co je kanalik??? Ja som myslela ze existuju len ciarky.. A uz sa vymysleli aj kanaliky? Ach..haha
@archanjel007
@milasik10
kocky keby ste videli mna tak nepochopite 😅 11+2tt
@iva2795 no skoro asi testujes, pockaj 3-4 dni, potom zas testuj...Ved ak si tehulka, // Ti neutecu...Ja osobne tam vidim dusika, pozri na foto...No je to len moj postreh, nic to znamenat este nemusi...Stale Ti velmi drzim palceky, aby na najblizsom teste bolo daco viditelnejsie 😉
@milasik10 Kazdej zene vykukne inak brusko...A este zavisi aj od toho, ci caka prve, ci dalsie babätko...Kedze ona caka svoje druhe dieta, jej brusko je urcite skor vykuklo, ako aj mne pri druhom babätku - pri prvom mi brusko tiez nebolo skoro vidno, bola som stihlucka 😉....Dalej zavisi aj od toho, ci je zena na zaciatku tehu stihla ako palica a nema zrnko tuku na sebe, alebo ci ma nejake vankusiky, pripadne brusko tukove trosku 😉 ...Ta, co ich ma, ma skor aj tehubrusko viditelne...A po prvom tehu je koza na tele viac elasticka, kedze bolo uz raz brusenko tehotne...Moje brusko v 12tt.pri druhom tehu 😘 ...Neporovnavaj zbytocne, ale uzivaj si svoje krasne rastuce brusko a pohladkaj ho za mna 🤰...A neboj, coskoro aj Tebe vykukne 😉
@archanjel007 krasne 😍
@archanjel007 mas nadherne brusko ❤
vies si predstavit mat take v 9tt+3? lebo tak to od 26.4 (6tt+5) vychadza
ja som napr bola nafuknuta, brusko trcalo ale ked si teraz v 12tt chytim brusko odspodu tak citim uz aj ze tam mam loptu. co teda skor bolo nemyslitelne.
@lienocka1988 Drzim palceky na laparku a verim, ze budes po nej uplne v poriadku 😉
Nie hehe hej to od spodu je take pevne tvrdsie tak ako si napisala .no neviem si predstavit 🙂
@olylili ta to si uz mala fajne velke🙂
@archanjel007 v 16tt som už mala dobre guľaté 😀
@lilianna1xs krasna babika 😉...Vahu a dlzku ma myslim fajn na dany tt., ved za 8tt uz dorastie len nejakych 8cm, neboj, slonica z nej nebude 😉 ...Tipujem 3kg a 50cm...Som zvedava, kolko budem daleko od mojho tipu 😂 😀...Uzivaj posledne tyzdne s babikou v brusenku - bude Ti tam chybat jej kopkanie 😉
@trblietava ahoj zatiaľ s inofolicom som 12 DC dnes čisto mokré gaťky tak asi bude s inofolicom aj ovu... Nemám testy 🙄 aby som odsledovala. No uvidíme ako príde mrchaňa a či vôbec príde 😂 Tak hneď začnem hormóny brať 👍 a ide sa na to 😉

@kotatko12345 necakas ty dvojky nahodou? Alebo trojky ? 😂😂 aj tak na taky tyzdwn je to moc velke brusko