Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili ty kokso fajne brusko krasne a velikanske na ten tyzden 🙂drobcek velky 🙂
@archanjel007 Ďakujem 😊 tak lekár vraví že je väčší 😊 veď sa cítim ako keby som v predu mala vrece zemiakov 😀
@laydy7777 to je len ako by som napisala moc prechadza cez test ta reakcia a ak neni v moci hcg tak ostane len jedna ciarka tieto testy poznam velakrat som si ich robila ak budes tehi a budes robit ten test na ciarke co potvrdzuje tehu sa urobi take biele a potom z cerveneje opacne ako teraz.
@olylili a mala si to silne?ja len trosku viac pochodim a hned mam aspon fliacik vo vytoku. Ked stale lezim sa to ukludni. Nechápem, dr vravel ze to moze byt hocičo, roztahovanie maternice a tym mozu praskat nejake cievky tak vtedy, ale ze pokym je to spinenie ze je to v poriadku, horsie ked je krv. Vraj niektore zeny cele tehu spinia tak dufam ze mne to cim skor prejde.tebe uz je lepsie?
Kočky co vám pomohlo na bolesť hlavy, okrem paralenu ten mi nezabral
@bluebell0412 ja pijem vodu s citrónom.
@bluebell0412 okrem paralenu ani nič nemôžeš ja som mala migrény a mne pomáhalo vlažná voda na hlavu normálne si umyť vlasy a nechať tak mokré ten chlad mi pomáhal a veľa horčíka
@cvikla12 no skúsila som dnes aj ja pit
Ale akosi uz druhý deň ma boli hlava paralen nezabral a to beriem aj magnezium 😕
@olylili dakujem nedávno som umyla hlavu ale ako piseš tak som dala dole uterák ☺
@bluebell0412 magnézium môže zhoršiť bolesť lebo znižuje tlak ak magnézium tak večer mne tak neurologička povedala lebo že má môže hlava bolieť

Baby je tu niektora ktora castejsie spinite?ja nie vela raz do dna alebo dvakrat pri utreti malinko ale bolo to aj vcera, dnes,minuly tyzden jeden den a pred dvomi tyzdnami. Mam lieky aj.kludovy režim len lezim nic nerobim aj tak. Mate to niekto?