icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabcca
15. máj 2017

Baby je tu niektora ktora castejsie spinite?ja nie vela raz do dna alebo dvakrat pri utreti malinko ale bolo to aj vcera, dnes,minuly tyzden jeden den a pred dvomi tyzdnami. Mam lieky aj.kludovy režim len lezim nic nerobim aj tak. Mate to niekto?

archanjel007
15. máj 2017

@olylili ty kokso fajne brusko krasne a velikanske na ten tyzden 🙂drobcek velky 🙂

olylili
15. máj 2017

@archanjel007 Ďakujem 😊 tak lekár vraví že je väčší 😊 veď sa cítim ako keby som v predu mala vrece zemiakov 😀

archanjel007
15. máj 2017

@laydy7777 to je len ako by som napisala moc prechadza cez test ta reakcia a ak neni v moci hcg tak ostane len jedna ciarka tieto testy poznam velakrat som si ich robila ak budes tehi a budes robit ten test na ciarke co potvrdzuje tehu sa urobi take biele a potom z cerveneje opacne ako teraz.

olylili
15. máj 2017

@gabcca ja som dennodenne od 6 do 12tt spinila krvácala brala som lieky kludovy som nedodrziavala nedalo sa pri dvoch deťoch a domácnosti a do teraz neviem z čoho

laydy7777
15. máj 2017

@olylili takže opäť nič z toho a už som tak dúfala že to vyšlo , ale ako hovorím mne už ani svätená voda nepomôže.....😢

olylili
15. máj 2017

@laydy7777 koľko sa už snažíte

laydy7777
15. máj 2017

@olylili asi 1,5 roka a stale nič.... už som z toho na nervy

olylili
15. máj 2017

@laydy7777 pre mňa je to dosť z odborného hľadiska to nie je tak strašne máš aj nejakú liecbu ? Niečo berieš?

laydy7777
15. máj 2017

@olylili teraz uzivam inofolic tablety a kupila som si fytosoju, chcela by som ist na laparoskopu aby zistili co a ako to je somnou.

olylili
15. máj 2017

@laydy7777 tak ti držím prsty aby sa zistila prípadná príčina a ty si bola tento rok tehu

gabcca
15. máj 2017

@olylili a mala si to silne?ja len trosku viac pochodim a hned mam aspon fliacik vo vytoku. Ked stale lezim sa to ukludni. Nechápem, dr vravel ze to moze byt hocičo, roztahovanie maternice a tym mozu praskat nejake cievky tak vtedy, ale ze pokym je to spinenie ze je to v poriadku, horsie ked je krv. Vraj niektore zeny cele tehu spinia tak dufam ze mne to cim skor prejde.tebe uz je lepsie?

olylili
15. máj 2017

@gabcca ako slabú ms raz hnedé raz červené tým že ležíš sa ti to nahromadí v pošve a keď sa postavis začne vytekať ...Tak teraz už fajn už len čakám na deň D😊

gabcca
15. máj 2017

@olylili tak ja nemam vela iba trosicku. Myslis ze ked budem chodit sa to nezhorsi?

gabcca
15. máj 2017

@olylili mne praveze nevyteka, ked sa vycikam tak potom pri utreti vo vytoku to je ale iba trocha

milasik10
15. máj 2017

@gabcca ja som mala hnede spinenie, brala som par dni Duphaston ale ked to prestalo,tak hned som ho vysadila,nechcem zbytocne hormony do seba pchat... teraz uz nemam ziaden vytok, aj ked intimku mam stale ... "kdyby neco" 😁

olylili
15. máj 2017

@gabcca môže a nemusí ja som mala rovnako či som ležala či chodila tak potom som si to už ani nevsimala a ani lekár to už neriesil a prešlo to

gabcca
15. máj 2017

@milasik10 aj ja mam stale intimku a ona je cista je to iba pri utreti, beriem duphaston aj askorutin 3xdenne

milasik10
15. máj 2017

@gabcca tak si myslim,ze to bude len praskanim nejakych ziliek,nic vazne... horsie by bolo, keby si zacala krvacat

gabcca
15. máj 2017

Ano to povedal aj.doktor ze k je to hnede je to.ok a hlavne ze sa to nezhorsuje
@milasik10

bluebell0412
15. máj 2017

Kočky co vám pomohlo na bolesť hlavy, okrem paralenu ten mi nezabral

cvikla12
15. máj 2017

@bluebell0412 ja pijem vodu s citrónom.

milasik10
15. máj 2017

@gabcca ides inak na 3D v 12tt? Ja som uz objednana a velmi sa tesim 🙂)

iva2795
15. máj 2017

@luta13 dobre no kupim este 🙂

olylili
15. máj 2017

@bluebell0412 okrem paralenu ani nič nemôžeš ja som mala migrény a mne pomáhalo vlažná voda na hlavu normálne si umyť vlasy a nechať tak mokré ten chlad mi pomáhal a veľa horčíka

bluebell0412
15. máj 2017

@cvikla12 no skúsila som dnes aj ja pit
Ale akosi uz druhý deň ma boli hlava paralen nezabral a to beriem aj magnezium 😕

bluebell0412
15. máj 2017

@olylili dakujem nedávno som umyla hlavu ale ako piseš tak som dala dole uterák ☺

olylili
15. máj 2017

@bluebell0412 magnézium môže zhoršiť bolesť lebo znižuje tlak ak magnézium tak večer mne tak neurologička povedala lebo že má môže hlava bolieť

gabcca
15. máj 2017

@milasik10 ja mam.zaplatenu nadstandartnu poradnu a pri kazdej poradni budem mat 4D. Ale vela.sa.plati nechcela.som ale manzel povedal ze aspon budeme mat istotu ze.je vsetko ok 🙂

milasik10
15. máj 2017

@gabcca hm,moj gynekolog asi take neponuka ...ja idem na 3D inam... tak to mas fajn,aspon budes vediet ,ze je vsetko ok🙂