icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monicka9
19. aug 2014

@zuzanka2211 tak dnes to u mna vypada takto😊uz pekná ciarocka tmavsia ruzova👍 testy su robene 24dc,25dc,26dc a najsilnejšia ciarocka je na dnešnom rannom to mam 27dc. Cyklus mavam 28dnovy čiže menzes by mal prísť v stredu alebo štvrtok no dúfam ze nepríde uz😄 ty co máš nové? Menzes mešká stale? Vsetko je ok?? Ja uz aj cítim ze prsia mam napäté a v noci pobolievanie vajecnikom a trochu jemne tlaky v brusku.

monicka9
19. aug 2014
16kristina02
Odpoveď bola odstránená
monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 no veru👍naaaaadherne pozitivne🍀🍀🍀

16kristina02
19. aug 2014

@monicka9 No ja som ešte v riadnom šoku, neviem kedy to ,,rozchodím,,

monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 joooj to je príjemný sok teda😄a ktorý máš týždeň? Alebo kolko je od menzesu?

ajkacovi
19. aug 2014

Ahojte baby, mam otazku: ovulku som mala tento mesiac na 8DC kedy by mi test mohol ukazat ci sa zadarilo? Teraz som 15DC a citim ze sa nieco deje ale na test je asi skoro co?! Neviem sa dockat 🙂 dakujem

ajkacovi
19. aug 2014

Sorry dnes som 16DC 🙂

nike8
19. aug 2014

@ajkacovi to znamena,ze si 8dpo, ja som mala slabeho dusika 8dpo a dnes 9 dpo uz je silnejsi.Skus testovat,ale testom s citlivostou 10.

monicka9
19. aug 2014

@ajkacovi no mne ducha uz ukázal test 7-8dni od ovulky a 10 dni od ovulacie jemnunkú ruzovu ciarocku. Teraz som 13den od ovulky a čiarka je krásna ruzovucka. To mam 27dc. Fotocky fialovych mamatestov som prilozila.

zuzanka2211
19. aug 2014

@monicka9 Krasne testiky!!! 🙂 Ach silno drzim palce, silno silno, nam obom 🙂 Nech ti ciarka silnie 🙂 U mna ziadna zmena, sem-tam ma boli brusko, picha vo vajecnikoch.. alebo aj v boku 🙂 Prsia ma bolia a tak.. Dnes som si test nerobila, lebo uz nemam, tak chcem si kupit aspon dva v lekarni.. K lekarke idem vo stvrtok, k tej svojej teda, cestujem za nou.. A hned aj zostaneme chvilku pri rodicoch, oddychnut..

ajkacovi
19. aug 2014

@nike8 kupila som si clear blu ani neviem aku ma citlivost 🙂 ten co robi plusko modre 🙂 asi rano spravim

monicka9
19. aug 2014

@zuzanka2211 neboj nič vyjde nam to😊 aj mna v boku pichne občas. Našla som este doma pepino test tak som si povedala ze skúsim spraviť či mamatesty ma neklamu😄a bum ciarocka peknunka👍dám foto😊 tak potom daj vedieť co u dr. Budem myslieť na teba ja este idem čakať co sa bude diat😊

monicka9
19. aug 2014
vanillaskyy
19. aug 2014

Baby aj mne tmavne a som dnes 27DC...zajtra mam mať menzes...stále som z toho v šoku, lebo beriem uz štyri roky HAK.

16kristina02
Odpoveď bola odstránená
jaruska18
19. aug 2014

Ahojte..dnes som iba 14 DC, mam cca 31 DC..mam dost nepravidelnu ms..hned den po ms sme mali styk a spozorovala som aj plodny hlien..to bol 6 DC, potom 9 DC, a potom 13 DC..cely tento cas som mala ten hlien, ovu testy boli negativne,aj dnes..vobec sav tom nevyznam..mala som este tehu test z minuleho mesiaca Gravitest 10 a vysiel takto..

reva6
19. aug 2014

@jaruska18 toto aj mne tobia teto tesi po asi 5 minutach sa tam spravy taka ciarka ze vyzera uplne ako ... no proste nevies co si mas mysliet..... mala som to s tymi testami tak tesne po menstriacii a teraz som 19 dc po ovulke asi 7 dni ... aaa aj tak robii tie ciarky to je hlupy test ak nenaskoci hned ciarka tak ho mozes rovno vyhodit....

vanillaskyy
19. aug 2014

No neviem...ja mam teraz tiež takú čiarku ale včera bola slabšia a deň predtým este slabšia a dve dni predtým nebola žiadna. Všetko rovnaky druh testu.

soniada
19. aug 2014

@sharlly prepac ale ja tam nic nevidim :/

nike8
19. aug 2014

@ajkacovi ten ma tusim citlivost 25,ale nie som si ista, inac v pribalovom letaku by to malo byt napisane 🙂 aj ja zajtra testujem znova 😉

monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 ja som dneska 27dc a cyklus mavam pravidelný 28dnovy čiže zajtra max. vo štvrtok menzes by mal prísť no dúfam ze nepride😄testiky mam pozitívne štvrtý den a ciarocky tmavnu pekne postupne😊

zuzanka2211
19. aug 2014

@monicka9 Zajtra bude opat silnejsia!!! 🙂 Veľmi sa teším 🙂 Urcite dam vediet co a ako u lekarky 🙂 A potom asi kupim aj ten digi test - nevies kolko stoji? Lebo ak moc tak asi na to nebudem vyhadzovat peniaze.. 😠 Lekarka mi snad povie ze aki sme velki 🙂 Zajtra sa ozvi, pridaj foto 😉

monicka9
19. aug 2014

@zuzanka2211 v lekarnach okolo 8 EUR a na internete okolo 7 EUR. Clear blue Je jednorazový digitalny test. No ved jasne nemusíš kupovať, lekárka povie som velmi zvedava. Kolko den ti vlastne mešká? Ak dr. ideš vo štvrtok tento?

zuzanka2211
19. aug 2014

@monicka9 No meska este iba 4 dni.. 😅 Ale, nechcem stracat cas…
Uvidim co mi povie a dam vediet 🙂 😉

monicka9
19. aug 2014

@zuzanka2211 ok budem čakať na pozitívne správy od teba.. Drz sa 🍀

16kristina02
Odpoveď bola odstránená
monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 jeeeej parada👍 tak si uz v dakom 5tt mozno 5-6tt😊

16kristina02
Odpoveď bola odstránená
monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 super tak k dr. sa objednaj a okolo 6-7tt uz moze byt vidno na sone aj akciu srdiečka💗 držím palce