Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Asi ma krámy a musí si neako vyburiť hormóny 😂😘😄😍
@archanjel007
@milasik10
@cvikla12
@mokilko Nech uz isla kamkolvek, bola to expresna rychlost. 😀
@archanjel007
@myskahryzka
@kudusko
Damy, kazda mame nejake zabavky, co uz... 😉
Baby ono to celkovo nic nesedi..uz aj keby sme nebrali do uvahy ms, ale len ovu, con pisala, ze ju mala 30/3, tal teraz by bola 8tt Plus nieco cize embryjko by bolo vacsie o tyzden nie mensie. A ked jej dnes povedala, ze to vyzera na 9+4 tak jej ho musela merat vsak sino urci dame tyzdne podla velkosti
@milasik10 To ano.. niekto hackuje, niekto vymalovava antistresove omalovanky.. a niekto fabuluje. 🤒
@amelie2017
@milasik10
@myskahryzka
@kudusko prikladam obrazok prveho sona kde je ambulancia lekara a je vidno ze lekar robil aj merania
Každopádne tu zas napísala niečo čo si nepremyslela nejak a zas je ticho. Neviem čo je to za diagnózu.
@archanjel007 to sono vyzerá v pohode, vidím zltkovy vak dokonca,na 6+5 krásne. To bolo 26.4. dnes by mala byť tých 9+4. Ale o 2tt dnes menšie????? Ja tomuto nerozumiem
@mokilko Baby ale popravde je tu aspoň zábava nie? Len škoda že mám toľko roboty v záhrade ozaj kotatko by si mala kúpiť záhradu nemala by na toto toľko času 😂😁😀😄😅😍😘vypisovanie blbosti ináč u nás by takehoto človeka poslali nemocnici na 4 poschodie😙😚
@milasik10
@myskahryzka
@amelie2017
@cvikla12
@archanjel007
@amelie2017 u nej nikdy nic nesedi. Na to si zvykaj. Pokracovanie tipujeme bud na necakany potrat (ako zvycajne), alebo unos mimozemstanmi, cestovanie v case, alebo tak nejak. Minule fotit machulu mala cas, teraz odfotit svoje tuzobne ocakavane dieta nie. Lebo "zabudla".
diagnoza bajiva luhavost
@mokilko ani ja tak daco chcela napisat🙂
@simonkazga ahoj moja alebo nepríde do roboty doktor si zabudla dopísať 😂😃😁😄😅
@archanjel007 úprimne som z nej zmätená
😂😂😂😂
@kotatko12345 No kde si???? Pravdepodobne sa vyzivas v tomto všetkom.ja ti nerozumiem aj keď sa snažím akokoľvek. No nič, príde zasa kotatko9999 napr.
@archanjel007 😀 😀 😀 jaaj.. no nebudem ja radsej nic pisat, lebo ma opat pocti nejakou tou sukromnou spravou o tom, ako ked budem vypisovat na MK, tak len tak lahko neotehotniem 😀 Ale mas pravdu... do septembra rodi 😀
Baby ja sa vám čudujem že to vôbec ešte riešite 😁 naložené jej už bolo dosť,kašlite nato..tá žena sa nikdy nezmení 😉 nechajte ju už 😉
diecata nejdem sa tu stresovat len koli tomu ze mi neverite.a nejdem vam tu vysvetlovat...u DR som bola povedal ze babo je mensie ako by malo.ziadne testy mi nerobil o 2tt tam mam prist zase.💜 bilo a to je hlavne

@milasik10 ja som pochopila že doktorka bola v tej nemocnici,nie?