icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mokilko
16. máj 2017

@alilka mne osobne je ukradnutá, ma tu drzosť dať si ma do oblubenych, odpisovať mi do komentarov... snáď si všimla že jej ich mazem.skôr ma to mrzí kvôli tým zienkam s dobrým srdiečkom čo si ju stále obranuju a veria jej všetko,aj to čo si prdne.

mokilko
16. máj 2017

@kotatko12345 ty si tehotná, ale aj chorá, nedozreta ľudská bytosť. To je všetko z mojej strany

amelie2017
16. máj 2017

@alilka ja som sa nikdy nechcela zapajat do diskusie o nej, ale vies, su tu zienky, ako napriklad ty, sofija, ejuska, senselinka ci ako presne 🙂 , ktore maju ozaj problemy a my vsetky sucitine s vami, ja velakrat na vas myslim a neviem si to ani predstavit, co prezivate. A poton je tu par osob, co tanto hnusne manipuluju s nasimi citmi, s empatiou. Ja jej tehotenstvo prajem, ale toto uz je ozaj moc. Año, moze sa stat, ze lekar je pn, ale to dneskajsie, neverim uz ani slovo.

archanjel007
16. máj 2017

@kotatko12345 teba nikto nechce stresovat to su len reakcie meno lekara?si pisala ine ako chodis a keby bolo o dva tyzdne mensie tak si 7 plus 4 tak preco na tom ultrazvuku je 6 plus 5 to od 26.4 nic nevyrastlo ani tvoje brucho ked si pisala toto vysvetli ze od ms 11 tyzden a podla lekara 10 tyzden ?ale sak sama sebe robis zle ..

ejuska2586
16. máj 2017

@amelie2017 Ďakujem moja. U nas sa to snáď čoskoro vyrieši. Síce budem celé tehotenstvo na infúziach a injekciách, ale dáme to. Ešte ma čaká hematológia v pondelok, počkáme na výsledky a potom sa už vrhneme na nové pokusy. Takže už len čakať na výsledky z hemato. Ale veľmi ma potešilo, že sa na mňa občas myslí. Je to úžasná podpora pre mňa, pre nás.

archanjel007
16. máj 2017

@mokilko ona neni tehotna ....my chce povedat ze od 26.4 ked bola 6 plus 5 jej do vcera babo nevyrastlo a ostala v 7 tyzdni...

looola
16. máj 2017

@maryah áno, je

looola
16. máj 2017

Foto mi neide pridať, ale je to značka Bellaron, Gold decaffeinated, modry vrchnak má.

looola
16. máj 2017

@kotatko12345 Foto mi neide pridať, ale je to značka Bellaron, Gold decaffeinated, modry vrchnak má.

alilka
16. máj 2017

@mokilko
@amelie2017 baby každý má nárok na svoj nazor ale no neviem .len pre príklad ja som s včera napísala do diskusie a žiadna odpoveď..jediná @olili zareagovala..zamrzelo má to ale čo už. Ale jej sa tu "venuje" množstvo komentov..snáď chápete čo tým chcem povedať 😁

mokilko
16. máj 2017

@alilka keď ja som tu včera nebola. Ale tak viem čo chceš povedať. Jej stačí aj len jedna,ktora jej bude odpovedať. Neviem sice aký zmysel to prenu má ale je to tak.

zuzanka_h
16. máj 2017

Baby zijem v uk a tu vraj nerobia testy na genetiku, tak som myslela ze ked busem na slovensku ze si ich dam spravit. Neviete ako to funguje? Musela by som mat vymeny listok ci sa mozem aj len objednat?

myskahryzka
16. máj 2017

@alilka Co tym chces povedat? Ze jej zavidis pozornost? 😀 😀 Ved vymysli si aj ty nieco 😀 Ale seriozne... sa pozri ako napr tuto temu.. Duch na teste, ktora je na nejake tie rady o testoch a ich diagnostiku, spamuje kravinami o tom, co ma jest a pit, kedy si prdnut a kedy nie.. Ved nech si urobi svoju temu, popripade prispieva do prislusnych, ci terminovych. 😉

alilka
16. máj 2017

@myskahryzka to vôbec nieje o závisti..išla som podotknúť na niečo iné .a i tom kto kedy čo pojedol atď nepíše zas len ona..téma je duch na teste a rozoberá sa tu kade čo len nie duch na teste 😁😁

myskahryzka
16. máj 2017

@alilka No ved to sa mi prave nepaci. Idem poobdivovat dusikov a same prdy su tu 😀

bluebell0412
16. máj 2017

@myskahryzka myslím ze
@alilka vôbec nechcela podotknúť dotyčnej pozornosť....skôr to ze bežne tu baba napíše a dostane sa jej ledva odpoveď ( viem podľa vlastnej skúseností) ale napíše jedna osoba a baby tu komentujú jedna radosť...

myskahryzka
16. máj 2017

@bluebell0412 Klud.. ja som zartovala a alilka to tak aj pochopila.. ci? @alilka

bluebell0412
16. máj 2017

@myskahryzka ja som kludna ☺ ja len moja reakcia nič viac nič menej ☺

archanjel007
16. máj 2017

@alilka ja som si vcera citala tvoj prispevok a viem ako sa citis a verim ze coskoro budes mat dve ciarky a co sa tyka tej druhej baby reaguju preto lebo uz dlhodobo tu prispieva foti si nafuknute brucho a kazdy tyzden je ini tyzden tehu ...a toto uz ani neni duch na teste lebo tu pise vela tehuliek a pisu tu o hocicom to netreba tak brat.mozno nereagovali lebo nevedia co ti nato povedat...nepotrebovala si radu len podporit..

trblietava
16. máj 2017

@lienocka1988 z clostilu? Hrozne..no tak dufam ze laparka pomoze a ze sa ti to da do ppriadku.ja uz to chcem mat za sebou..

trblietava
16. máj 2017

@matka295 ja som dnes 12DC ty si dnes 13DC tak sme na tom podobne 😉 ja testujem ovu aby som vedela lebo mam nepravidelne cykly v poslednom case..ako muslis ci vobec pride? 😀 ked myslis na 👶 tak dufam ze nepride ❤ drzim palce

archanjel007
16. máj 2017

@kotatko12345 no ja ti napisem to je poslednykrat co budem na teba reagovat .Fakt tu chodia baby ktore potrebuju poradit alebo pisu normalne a k veci.Ty pises ale nikdy nie konkretne stale len bludy.Ja si ta citam kazdy tvoj prispevok a fakt sa uz zamotavas najskor som ti verila ked si dala fotku zo sona ale teraz nemozes tvrdit ze lekar ti nedal ziadne stanovisko a zas si napisala ine meno lekara.Ja neviem myslim ze z nudy to asi nerobis alebo sa len zabavas na nas.A to ze sa pytas co v tehotenstve pit jest si druhykrat tehu tak vies co si robila pri prvom uz by si mala byt skusenejsia a davat rady ty a nevyzadovat ich.Tiez vies ako to chodi u lekara ked si bola 1 krat tehu aky je postup tiez by si ty mohla davat rady pokial si nezila v divocine a osetrovala ta opica..Uz tu radsej nic nepis alebo ak hej tak k veci a nemotaj tu.

alilka
16. máj 2017

@bluebell0412
@archanjel007 presne tak baby ako píšete 😁
@myskahryzka áno pochopila. Veď vieš 😁😁 toto si ešte vyriadime 😂😂😂

archanjel007
16. máj 2017

@alilka nic sa neboj o chvilu budes pridavat testiky aj ty sa dockas kazda zena na tejto zemi je nato aby priviedla na svet dieta moja kamoska tiez jej vzali jeden vajcovod jej praskla cysta a do 3 rokoch sa jej podarilo ostat tehu a uz ma dievcatko budem ti drzat palce a posielam pozitivnu energiu aby ti to vyslo zelam ti to uprimne z celeho srdiecka❤

domci1203
16. máj 2017

😀 😀 telenovela pokracuje😀 jooj boze toto az sa mi teraz zastavil rozum co popisala. To je chora bytost toto. Prvykrat jej tu zeny nalozili este boli aj nesucitne a neviem ake,dotycna si ucet na MK zrusila dva tyzdne tema splnala co mala hold psychopatka dosla po dlhsej odmlke s poradim cisel od 1 do 5 v nicku a zacala sa pytat kto co je,pije zenska okrem roho toho ze je chora na hlavu asi trpi aj dislexiou Ked v teme duch na teste sa pyta na jedlo🙏 a dnes opat excelovala ach.

archanjel007
16. máj 2017

@domci1203 🙂a teraz ti je lepsie urcite ty aj teplota klesla🙂

sara34valentina
16. máj 2017

@lauritka zajtra mam dostat, ale kedze ma pri peceni kurata napinalo, som si urobila uz dnes 😂😂😂
A priznaky boli rovnake ako na ms 😂😂😂

sara34valentina
16. máj 2017

@lauritka zabudla som Foto pridat 😂😂😂

butterfly333
16. máj 2017

@sara34valentina ahoj moja ako sa máš čo malinky?? Planujete dalšie?👶

sara34valentina
16. máj 2017

@butterfly333 na druhy cyklus 😂😂😂