Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 pri prvom tehu som skapinala od tepla, tiez od Oktobra tehulka a od Decembra az do leta som chodila len v "spageti top tricku", co stale teplo a kolegyne mi nadavali, nech sa obleciem, ved zamrznem...Pri druhom som bola uzimena od konca 2.mesiaca do neskorej jari, potom ked bolo vonku teplucko, tak to bolo v pohode 🙂
@sara34valentina krasny testik a ukazkove //...Gratulujem, ze sa vam tak rychlo zadarilo, tesim sa s vami a prajem Ti tentokrat princeznicku, nech si uzijes aj trosku ruzovej a pozapletas copceky atd...😉...Velmi sa tesim na Tvoje fotecky v blogu zas...Budem sledovat, ako budes pridavat rastuce brusko a fotky zo sona...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😘
@luta13 dakujem 💋
@milasik10 mm mi bezne berie surove zemiaky, ked ich cistim a len tak si jeden-dva hodi do pusy...Ma ich tak rad, obsahuju skrob a myslim, ze Ti neuskodia ani surove...Skus, uvidis, mozno prave to Ti pomoz proti paleniu 😉...Mne pri oboch tehu pomahalo vlazne mlieko a vyssie vankus na spanie 😉...Drzim palceky, nech Ti to prejde co najskor...Druhy trimester by mal byt bez palenia - teoreticky 😉...Ja som mala len chvilku prvy trimester a potom az treti a to bolo peklo, no aj to sa dalo prezit 😂
@milasik10 nech sa páči čítaj 😁
https://www.dobrarada.sk/clanok/pijete-stavu-zo...
@luta13 sestrina mala bežné takto surové zemiaky "kradne" pri ich čistení a papá ich..noo udala sa na sestru 😁😁
@sara34valentina blahoželám k tehu 😊
@luta13
@alilka nechutnala som surovy zemiak este... skor mam pocit,ze by mi to pomohlo dostat obsah zaludka vonku 😬 ale ked budem najblizsie robit zemiaky,tak skusim ako chuti... strasne je to neprijemne... zjedla som teraz jednu parku so sucharom a zase to citim ,dala som aj tabletku a nic 😞ja mam inak uz teraz stresy ako nebudem moct spat na bruchu,lebo ja teraz inak neviem zaspat.. 😕
@karmela dakujem pekne 😃 aj tebe blahozelam 😃
@laydy7777 ja som svoju normalnu MS mala 23.12.2016 a potom vo februari som ju mala vyvolanu v marci tiez a od marca nic. Som 12 dni po vyvolavacke a MS nic. Test som si robila pred dvoma tyzdnami ak nie aj tromi a negativny. Keby som tehu tak uz by som bola 9-10tt takze to tie dva tyzdne tri dozadu by ukazal testik a aj dr mi sono robila a nic tam nebolo🙂
miriamn76 ahoj moja tak ako si dopadla?
@cvikla12 @luta13 @karmela ahojte babulky. Tak lekar len krutil hlavou ze keby nevidel vysledky z amnia tak cakame uplne zdrave babo ani jeden jediny znak ds nenasiel vsetko ma ako zdrave babo nostek rucicky nozicky hlavicku srdiecko prosto vsetko meral ho zo dva razy. Moj sa pyta ze comu mame teda verit a doktor povedal ze amnio je na 99% . Moj stale nechce dieta s ds ze 99% je dost neviem co robit este horsie my je ako predtym. Zajtra zavolam na genetiku a popripade este tie trisomy testy

@bembaa veru veru