Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 ja len takto lietam a deň noc otvorené okná ešte si prievan robím lebo nedá sa mi dýchať u nás už 26 stupňov
@olylili parada takze tak to ma byt 🙂
@olylili brusko mas prenadherne🙂
@archanjel007 áno 😊 až mám strach keď prídu 30-tky 😀 len lekár vravel že sekciu urobíme asi v 38tt kvôli panve tak to vychádza na koniec júna to už nejak prežijem máme klímu len sa bojím aby som teraz neochorela
@archanjel007 Ďakujem 😊🤰
@milasik10 tak mna tiež Páli záha z hocičoho ale nemusíš papať len suchare dávaj si pozor len na korenené jedla,, mne stačí napr zjesť trosku kečupu a už :D ale inak papať treba ,, len chápem ak si mala aj kŕče,,, a Neviem ci si chcela napisat panadol , ale myslím ze na záhu je zbytočný... chúďatko :D priprav sa aj na to ze sa pár mesiacov pálenia možno nezbaviš
@olylili davaj na seba pozor a neboj sa neochories tak to ti uz rychlo zbehne a budes mat maleho pri sebe
@archanjel007 ďakujem nápodobne 😊 už počítam hodiny do štvrtka na ultrazvuk som zvedavá koľko pribral macko 😀👶
@trblietava tak to áno to sme na tom podobne 😋 áno mala som presne na mysli že to čo keď motyka vystrelí tento cyklus 😂 s milostivá nedôjde 👊 no a ty ideš kedy na tú laparku?
@lauritka no to ano,chcela som z materskej rovno do materskej 😂😂😂😂😂
Inak aj ja celý deň premýšlam o Miriamn76,bodaj by to dobre dopadlo,velmi by som jej to priala
@zuzanka_h s tymto Ti neporadim, no ja zijem v DE, ale napr. 3D utz.som si objednala na SK v Trnave - v mojom rodnom meste...Aj kedsom mala moznost dat si robit tu v DE za rovnaku sumu 😉...Takze myslim, zeby to malo ist takto...Skus si zavolat niekam, kde genetiku robia a nech Ti daju termin - hladaj na Google v okoli Tvojho bydliska na SK, alebo priamo u Tvojho byvaleho gynekologa, ci by nespravil...Drzim palceky, nech Ti vsetko dobre dopadne potom 😉

@paulimauli *pancreolan som chcela napisat,nie panadol