icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
16. máj 2017

@bembaa veru veru

alilka
16. máj 2017

@milasik10 môj ségra surový zemiak zje keď ju páli zaha 😁 skús je to ozaj účinné 😉

leonela12
16. máj 2017

@luta13 ďakujem si zlata verim v dobrom zajtra budu vysledky z druhého odberu tak napisem

luta13
16. máj 2017

@archanjel007 pri prvom tehu som skapinala od tepla, tiez od Oktobra tehulka a od Decembra az do leta som chodila len v "spageti top tricku", co stale teplo a kolegyne mi nadavali, nech sa obleciem, ved zamrznem...Pri druhom som bola uzimena od konca 2.mesiaca do neskorej jari, potom ked bolo vonku teplucko, tak to bolo v pohode 🙂

luta13
16. máj 2017

@sara34valentina krasny testik a ukazkove //...Gratulujem, ze sa vam tak rychlo zadarilo, tesim sa s vami a prajem Ti tentokrat princeznicku, nech si uzijes aj trosku ruzovej a pozapletas copceky atd...😉...Velmi sa tesim na Tvoje fotecky v blogu zas...Budem sledovat, ako budes pridavat rastuce brusko a fotky zo sona...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😘

luta13
16. máj 2017

@miriamn76 snad ste dopadli dobre a vysledky vyvratili DS, alebo aspon jeho tazsiu formu s pridruzeniami...Velmi tu na Teba a drobceka myslime vsetky 🙏😘

milasik10
16. máj 2017

@alilka surovy ? 😱 to by som nezjedla ,cosi... uvareny este ale surovy niee...

laydy7777
16. máj 2017

@luta13 dakujem.neviem ani ja co sa deje vo stvrtok idem doktorovi. Uzivam inogolik ze by to bolo v tom neviem. Uvidim . dufam ze mi nenajde nieco zle dalsie.

alilka
16. máj 2017

@milasik10 neznesiteľne surový zemiak??veď to je fajné 😁😁

domci1203
16. máj 2017

@laydy7777 aspon sme dve co im tal dlho blbne menstruacia. Ja som poslednu MS mala 17.3 a od vtedy noc nic a uz som 12dni po agolutine. Buduci tyzden idem k dr opat:/

sara34valentina
16. máj 2017

@luta13 dakujem 💋

laydy7777
16. máj 2017

@domci1203 a ty to tak mavas ci len teraz?

luta13
16. máj 2017

@milasik10 mm mi bezne berie surove zemiaky, ked ich cistim a len tak si jeden-dva hodi do pusy...Ma ich tak rad, obsahuju skrob a myslim, ze Ti neuskodia ani surove...Skus, uvidis, mozno prave to Ti pomoz proti paleniu 😉...Mne pri oboch tehu pomahalo vlazne mlieko a vyssie vankus na spanie 😉...Drzim palceky, nech Ti to prejde co najskor...Druhy trimester by mal byt bez palenia - teoreticky 😉...Ja som mala len chvilku prvy trimester a potom az treti a to bolo peklo, no aj to sa dalo prezit 😂

laydy7777
16. máj 2017

@domci1203 robila si si aj test?

alilka
16. máj 2017

@milasik10 nech sa páči čítaj 😁
https://www.dobrarada.sk/clanok/pijete-stavu-zo...
@luta13 sestrina mala bežné takto surové zemiaky "kradne" pri ich čistení a papá ich..noo udala sa na sestru 😁😁

leonela12
16. máj 2017

@karmela dakujem krasne vazim si tieto povzbudenia zajtta volam koli krvy a vo stvrtok kontola ultrazvuk

olylili
16. máj 2017

@alilka aj moja mladšia tak kradne a papa a dokonca aj maminy hafici dokonca aj šupky idú sa zabiť na zemiakoch 😀

karmela
16. máj 2017

@sara34valentina blahoželám k tehu 😊

milasik10
16. máj 2017

@luta13
@alilka nechutnala som surovy zemiak este... skor mam pocit,ze by mi to pomohlo dostat obsah zaludka vonku 😬 ale ked budem najblizsie robit zemiaky,tak skusim ako chuti... strasne je to neprijemne... zjedla som teraz jednu parku so sucharom a zase to citim ,dala som aj tabletku a nic 😞ja mam inak uz teraz stresy ako nebudem moct spat na bruchu,lebo ja teraz inak neviem zaspat.. 😕

alilka
16. máj 2017

@milasik10 budeš musieť zvyknúť..ja keď som Naposledy otehu tak ma príšerné boleli prsia že som tiež nemohla spať na bruchu..až týždeň alebo 2,po zákroku sa dalo..čiže 2mesiace som nemohla ale bol to pre mňa des..no privykla som 😊 teraz znova len na bruchu 😁😁

sara34valentina
16. máj 2017

@karmela dakujem pekne 😃 aj tebe blahozelam 😃

biba12
16. máj 2017

@adria88 ďakujem za opravu ;)

biba12
16. máj 2017

@olylili myslím,že hej. Stále sem od rána nákukam,či sa tu neukaze. Ale keďže tu nie je, tak to asi dobre nedopadlo. Veľmi ma to mrzí

olylili
16. máj 2017

@biba12 hmm aj mne je to strašne ľúto

bembaa
16. máj 2017

@biba12 aj ja nakukám :(Moc sa ani nečudujem teraz,že sa jej moc nechce:(Ja som slabá povaha a takéto nieco by ma uplne polozilo na kolená

domci1203
16. máj 2017

@laydy7777 ja som svoju normalnu MS mala 23.12.2016 a potom vo februari som ju mala vyvolanu v marci tiez a od marca nic. Som 12 dni po vyvolavacke a MS nic. Test som si robila pred dvoma tyzdnami ak nie aj tromi a negativny. Keby som tehu tak uz by som bola 9-10tt takze to tie dva tyzdne tri dozadu by ukazal testik a aj dr mi sono robila a nic tam nebolo🙂

laydy7777
16. máj 2017

@domci1203 ja rano urobim testik a vo stvrtok doktor tak som zvedava s cim zase namna pojde.....

cvikla12
16. máj 2017

miriamn76 ahoj moja tak ako si dopadla?

cvikla12
16. máj 2017

@miriamn76 ahoj moja pekná ako si dopadla? Moc tu na teba myslíme 😘

miriamn76
16. máj 2017

@cvikla12 @luta13 @karmela ahojte babulky. Tak lekar len krutil hlavou ze keby nevidel vysledky z amnia tak cakame uplne zdrave babo ani jeden jediny znak ds nenasiel vsetko ma ako zdrave babo nostek rucicky nozicky hlavicku srdiecko prosto vsetko meral ho zo dva razy. Moj sa pyta ze comu mame teda verit a doktor povedal ze amnio je na 99% . Moj stale nechce dieta s ds ze 99% je dost neviem co robit este horsie my je ako predtym. Zajtra zavolam na genetiku a popripade este tie trisomy testy