Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 takze babatko moze byt aj uplne zdravucke ?nemozu sa mylit tie vysledky?
@miriamn76 myslela som na teba držim mooc palce verím že bude dieta zdravé verím že to nejake testy potvrdia. Budem moc držat palce a modlit sa za maličké.😙😙😙
@archanjel007 neviem zajtra zavolam na genetiku popripade dam tych 350 este na trisomy
@butterfly333 dakujem krasne☺
@miriamn76 aj ja som bola u brestanskeho,ale ja som bola s banalitou oproti tebe..co sa tyka trisomy pocula som aj zle recenzie na ne a amnio je spolahlivejsia,ale ak chces platit tak si radsej daj spravit nifty testy..zameriavaju sa na viac ochoreni ale su samozrejme aj drahsie o niečo
@miriamn76 ja tiež chodím k breštanskemu už 20rokov je to sused z ulice viem že si ho ženy velmi chvália verím že sonu ukazuje správne a maličke je v poriadku.
@butterfly333 povedal ze podla sona ano ale ze sono je len na 50% a amnio na 99% mam sto chuti si dat este raz urobit to amnio
@miriamn76 ja pôjdem už 3x na 3D práve k Brestanskemu. Je to profík,verila by som mu. Budem sa za vás modlit, verím že nakoniec všetko dobre dopadne. Ja mám doma hendikepované dieťa (autizmus), ale nemenila by som nikdy, aj keby čo bolo. Samozrejme s DS sa to porovnať až tak nedá, ale poznám aj osobne niekoľko detí a sú to zlaticka, nepopisane listy papiera, čisté sušičky 🙂 vedia ľúbiť inak ako ostatní a nám nás syn dal velmi veľa.

@miriamn76 Nedaj sa odradit uvidis bide zdrave co ked nahodou sa pomiesali vzorky? Hm? Aj.morfo je dost presny kamoska mala downovnow neviem ako sa to pise ze proste na99% a isla.na morfo a nepotvrdil sa mala je uplne zdrava az velmi.