icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
16. máj 2017

@miriamn76 budem na teba veľmi myslieť nech sa to vyrieši a dozviete sa že je bábätko v poriadku

meli8412
16. máj 2017

@miriamn76 Amnio nie je podľa mňa na 99, moja známa mala aj krvné testy poz. na dawnov syndróm a aj amnio a rozhodla sa vynosiť dieťa a hľa, má zdravého už 5 ročného synčeka.
Kamoška teraz tiež mala zlé krvné testy a zaplatila si trisomy test a ten je 100 percentny.

bembaa
16. máj 2017

@miriamn76 ja by som asi zopakovala amnio co najskor,sono je ok to je super si myslim,stale je sanca,ze sa pomylili,ja ked som otehu s druhou mala som zavedene teliesko,lekarka mi ho nechala pridlho,schudla som v tej dobe a nejak uz nebolo spravne zavedene,vtedy som mala problemy s akne a kedze koziar vedel,ze som chranena,predpisal mi Roacutane sa to tusim volalo,lieky na kozu,vysoko teratogenne,ja som samozrejme nevedela,ze dana nedrzi ako ma,az ked som ju zacala citit pri chodzi,tak som bola na vybratí a presne v tej dobe som otehotnela,vsetky krvne vysledky som mala zle,presviedcali ma len o tom comu som neverila a nakoniec je vsetko ok,ziadne 100% ochorenie a ani prognozy,takze vzdy je velka sanca,ze sa mylia,su to len ludia,drzim ti palce

rebeka211
16. máj 2017

Ahojte baby.Vidim,ze ste zase dnes riesili istu tehulku-netehulku.Nejdem si nikoho zastavat,ale nerozumiem na co vkuse narazate.Ano,v minulosti tu vodila zeny za nos,ze je tehotna a potom zrazu nebola,ale teraz si nemyslim,ze by klamala.
26.4. mala sono a bola 6+5,takze dnes by mala byt 9+4 a to aj napisala.A to,ze jej dr. povedal,ze je o 2tt mensie,tak on to bere pravdepodobne podla ms.Ale ocividne sa ona sama v tom zamotava,lebo je z toho mimo,ale nemusi teraz klamat.To je iba moj nazor

ria294
16. máj 2017

@milasik10 na zahu sú dobre mandle, určite pomôžu 😉 Odskúšané 😉

luta13
16. máj 2017

@alilka fajn clanok o zemiakoch, ani som to veru nevedela, ze zemiaky su take "zazracne" 😉

luta13
16. máj 2017

@rebeka211 Presne si to vystihla, citas mi z pier, no ja som dnes na "negativizmus" tu radsej nereagovala, ozvala si sa za mna...Vdaka 👏 😘

luta13
16. máj 2017

@miriamn76 Miriam, ja stale verim, ze nosis pod srdcom zdraveho chlapceka 🤰❤ ...Verim, ze Boh Ta pozehnal po takej dlhej dobe snazenia a ze vam doprial zdrave babätko...Ja verim, ze ak si bola u Dr. Brestanskeho, ze on sa nemyli, verila by som tomu, co by som videla na jeho 3D sone, keby som videla dieta, jeho rucky, nozky a hlavne jeho hlavicku, ci nema nadmerne rozmery (ktore su typicke pre DS), tak by som verila jednoznacne tomu, ze moje dieta je zdrave!...Neverila by som amnio aj ked ma 99% uspesnost...Chod si dat prosim Ta este raz urobit nejake dalsie geneticke testy, aj keby znova tripple testy, alebo aj amnio...Ja by som to podstupila este raz na Tvojom mieste a stala by som si za svojim!...Prepac, ak som Ti zle napisala, no pisem, co citim a viem, co by som asi citila, keby som bola na Tvojom mieste!...Jedno viem iste...Dieta by som si len tak vziat nedala a bojovala by som do poslednej minuty...Verim, ze sa rozhodnes este pre dalsie testy, ak je to mozne, a ze dokaze sa, ze vsetky testy doteraz boli zle urobene!!!...Boh s vami nadalej a nech sa stane co sa stat ma 🙏 ...Posielam Ti objatie a pohladkaj za mna maleho princa 👶😘

sticker
luta13
16. máj 2017

@milasik10 moja mila, prosim nestresuj...Vsetko, co sa s Tebou deje je preto, lebo si tehulka...Ver, ze ked porodis, bude vsetko tak ako si prajes...Potom budes moct kludne spat aj na brusku, ak nebudes po SC - vtedy budes s tym musiet chvilku pockat, kym sa ako-tak zahoji rana...No vyckaj do konca 1.trimestra, mozno sa Ti potom trosku ulavi a palenie bude miernejsie, alebo vymizne uplne na dobu, kym neprides do 3.trimestra...Ale vzdy si povedz, nech sa deje cokolvek, ze to robis pre svoje vysnivane babätko a ze trpis len preto, aby sa ono malo dobre...Pohladkaj za mna brusenko a malu fazulku v nom...Prvy trimester sa vzdy vlecie, ale tes sa na druhy, ked sa Ti drobcek zacne ozyvat svojimi dotykmi na Tvoje brusenko zvnutra...Aj zabudnes, ze Ta daco palilo v pazeraku 😉 😘

luta13
16. máj 2017

@miriamn76 toto si precitaj a uvazuj nad tym, aj ked je to vela penazi, no myslim, ze by to mohlo objasnit Vase pochybnosti...Ja neviem, ako Ti inak poradit...Tak velmi si prajem, aby Tvoj chlapcek bol uplne zdravucky!!! 🙏🙄

tehotenstvo.rodinka.sk/.../novy-test-odhali-downov-syndrom-aj-pohlavie-babaetka/

luta13
16. máj 2017

@miriamn76 nejde mi to poslat ako link, na ktory ked kliknes, tak sa hned zobrazi, budes si musiet asi naklikat do Google cely nazov 🙂

mokilko
17. máj 2017

Kočky ja už buntosim. Nemozem späť, taká som nervózna! 😲

slniecko26
17. máj 2017

@miriamn76 ahoj vcera som na teba velmi myslela a stale myslim drzim palce aby bolo vsetko v poriadku ❤

karmela
17. máj 2017

@miriamn76 ahojte zlaticka naše ty kokso normálne som čítala dve strany s napätím čo napíšeš či sa ozveš..určite by som zašla aj na ďalšie sono aj nejaké testy..zo srdca Vám želám nech sa všetko na dobre obráti.Mimi aj 500km by som šla za nejakým odborníkom by ste si spravili aj výlet..silno silno Vám držím palčeky

karmela
17. máj 2017

@mokilko aj ja sa budím cez noc aj hodinu sa prevalujem v posteli 🙈 Ale už radšej idem len na wc a do postele nech zaspim včera som padla už o 20:00 do postele od únavy

bluebell0412
17. máj 2017

@mokilko máš poradňu?
Lebo ja áno tak isto od 4h nervózna hore

bluebell0412
17. máj 2017

@miriamn76 boze veľmi fo držím.palce aby sa u vás všetko na dobré obrátilo.

karmela
17. máj 2017

@bluebell0412 držím ti silno palčeky na poradňu verím že bude všetko Ok aj keď po tých smutných komentov troch v decembrovkach mám obavy som si povedala že radšej budem myslieť pozitívne a niečo iné robiť ako na to myslieť..budeš odchádzať šťastná a veselá s ordinácie s foteckou v ruke

lela123
17. máj 2017

@miriamn76 povedala som si, že si dám pokoj od koníka, ale stále na teba myslím, ako sa držíš, musela som sa prísť pozrieť. Nezávidím ti tvoju situáciu. Vravela som, že tie testy debilne by som zrušila. Vôbec by som ti nevedela poradiť, čo robiť. Len jedno viem, že, keď žena už cíti pohyby,dušička dieťaťa už vstúpila do tela.A keď sono vyzerá dobre, je tam stále šanca. No naozaj ti držím palce a drž sa, veľa síl 🙏❤

lela123
17. máj 2017

@luta13 ahoj😉❤

nivea777
17. máj 2017

@bluebell0412
@mokilko
@cvikla12
@olylili nezastavam sa ale mozno kotatko tentokrat neklame..Kazdy dr berie inak odbery

bluebell0412
17. máj 2017

@karmela ďakujem moja .....presne to normálne snažím sa byt pozitivna no tie príspevky mali co do seba clovek skor uvazuje potom.nad vsetkym aj ked nechce.

@nivea777 ja sa k tejto téme uz nevyjadrujem

olylili
17. máj 2017

@nivea777 jasné a mesiac nevie plod odmerať

laydy7777
17. máj 2017

Takze testik bol podla mna negativny ale kamoska videla dusik takze som v pomykove lebo ja som nevidela nic

mokilko
17. máj 2017

@bluebell0412 mám o 8.00 krv a poradnu potom 🙂 veru aj ja po tých príspevkoch smutných chytám paniku....

mokilko
17. máj 2017

@karmela môj mm strašne dnes v noci chrapal, inak mi to nevadí, ale odkedy som tehotná mám strašne plytký spánok 😖

nivea777
17. máj 2017

@olylili to je uz druha vec..mne bral krv az v 12tt na prvej poradni.v 8tt pozrel akciu srdiecka a to bolo vsetko

olylili
17. máj 2017

@nivea777 a si vedela že si v 8tt ...Mne je to tak uprdele ja mám svoje tehotenstvo

biba12
17. máj 2017

@luta13
@meli8412 trisomy test nie je 100 percentný . Každý test má na výsledkoch napísané, že nie sú 100ˇ% a pravdivosť výsledkov potvrdí alebo vyvráti len amnio. Ja by som na mieste @miriamn76 absolvovala tu zrýchlenú amnio, výsledky do troch dní. Moc držím palce, nech tie druhé výsledky nepotvrdia DS. Aj laboratórny pracovník sa vie pomýliť, je to len človek, takže si to daj potvrdiť.

http://mediweb.hnonline.sk/spravy/aktualne/test...

http://plus7dni.pluska.sk/Kauzy/Obchod-s-pokojn...

nivea777
17. máj 2017

@biba12 tiez si myslim,ze amnio je spolahlivejsie ako trisomy..dokonca som citala recenzie ,ze sa mnoho krat pri trisomy sekli,zlyhal ludsky faktor