Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 boze.. nejak si to vycitila... ja som si sla po knizku a fotku a lekar povedal, ze babo uz dva tyzdne nezije... ako som dosla domov tak som zacala spinit cerstvu krv a o dva dni na to v noci to prislo same... ale musela som aj tak do nemocnice o polnoci, lebo som na moj vkus nejako moc krvacala... chcela som sa zakroku vyhnut ale radsej som sla.... a dobre som urobila.. pred tyzdnom mi na hemato potvrdili problem so zrazanlivostou krvi... na jednej strane sklon k zvysenemu zrazaniu a na druhej aj k zvysenej krvacavosti... neviem jak to je mozne, ale tak nejak mi to lekarka povedala... takze ja uz poznam aj najpravdepodobnejsi dovod....
@luta13 zatial beriem len anopyrin... o tri tyzdne idem na kontrolne odbery, ci to nieco robi so mnou.... potom nieco doktorka hovorila o prednisone.. ale ten by som velmi nerada brala.. a ked by som otehu, tak nasadi aj fraxiparin.... povedala, ze mozno aj vdaka tomu sa nam tak skoro nezadarilo... tak uvidime... snazim sa moc o tom nerozmyslat... bude ako bude... ked k nam babo bude chiet prist tak pride.... nechcem to uz silit.. kazi to vztah...
@bluebell0412 moja to mi je veľmi ľúto. Viem ako sa cítiš nie je nič horšie ako prísť o bábätko. Želám veľa síl
@ikonica Akurát čítam o tvojom zdravotnom stave. Asi sme na tom podobne. Mňa ešte hemato len čaká v pondelok, ale bola som na reprodukčnej imunológii a tam mi zistili vysoké NK bunky, imunitnu reakciu voci partnerovym ovariam/spermiam a nizku hladinu D vitaminu. Takze tiez budem brat fraxiparin, ked otehotniem. Mne doktorka v NR prednison nedala, vraj pre mna je lepsie brat infuzie intralapidov, ked otehotniem. A este podla vysledkov z hemato mi daju, prip. nedaju anopyrin. Mozem sa ta spytat, ako dlho si cakala na vysledky z hematologie? Ja idem v pondelok v Bratislave a dr. z Nitry mi hovorila, ze akonahle budeme mat vysledky, mozeme sa pokusat o dalsie babatko.
@bluebell0412 Mrzí ma to. Držím palce, nech sa ti podarí čo najlepšie sa s tým zmieriť. Je to ťažké. Viem o tom svoje ☹
@bluebell0412 Je mi to ľúto... Drž sa... Silno držím palce, nech sa dáš čo najškôr do kopy a znova budeš tehuľka a do šťastného konca🙏
@jasminka77777 Ahoj. Nevieš poslať originál foto? Vo farbách? Lebo niečo sa mi tam marí, ale neviem, či je to duch, alebo kanálik. Ak si 4 dni pred očakávanou mrchou, tak si na tom super, ak ti 25tkový test ukázal ducha. Niektorým ukáže test druhú čiarku, až keď im mrcha mešká.
@ejuska2586 cakala som asi mesiac... mam asi antifosfolipidovy syndrom ci co a ine srandicky... musim sa jej spytat, ako sa tym mojim mutaciam ludovo hovori nech si nieco nacitam.... na reproduknom imnune som nebola len na alergo, ci nemam histaminovu ci ci potravinovu intoleranciu... nemam... len mam nizsi enzym dao ale kedze nemam prejavy hist. intolerancie, nebudeme to riesit... zajtra a spytam gyndosa ci ma neposle este na reproimuno....
@bluebell0412 bože je mi to úprimne ľúto poznám veľmi dobre ten pocit 😥😭😦😧
@ejuska2586 dakujem za odpoved☺,ked ono to na tej foto moc nevidno,len volnym ockom ..ale skusim ..Ved prave uz som narobila kopu testov ,ale takyto som este nemala..idem to skusit odfotit .
@ejuska2586 inac drzim palce nech mas dobre vysledky a nemusis do seba davat nejaku chemiu... ja sa najviac toho prednisonu bojim... aj ked citam, ze nie kazdemu sarapatu narobil.,
@ikonica Tam Ťa pošle bez problémov podľa mňa. Ale stojí to kopec prachov. My sme tam nechali skoro 300 Euro a to je ešte len začiatok. Keď budem tehotná, budem platiť zas za tie infúzky. Ale stojí mi to za to. Aspoň zistili príčinu.
@ikonica Tak chémia ma čaká v každom prípade. Ale pre bábätko spravím čokoľvek.
@ejuska2586
Nejde to odfotit.Nevadi..mna zmiatlo to ze som si ho robila rano a bola tam a ked po obede nebola..to by mozno aj sedelo kedze 25kovy ukaze neskvor.No nic uvidime v sobotu ☺kazdopadne dakujem ☺
@ejuska2586 omg.... to vazne? ma picne... no uvidime.. mne na alergo robili aj nejake nk bunky len ja sa do toho nerozumiem... a tie som mala tusim nizsie.. ale to asi nesuvisi s tym co tebe robili...
s tou chemiou som to myslela tak , ze cim menej radsej no.... nevyhnes sa jej uplne no.... silno drzim palce...
@ikonica tie moje pocity neviem preco no vzdy vychadzaju
Uz mám po ekg len mi volal dr ze z piatka mi to preložili na utorok ale v prípade ze začnem krvácať do nemocnice hneď no najhoršie ze mm robi na tyzdnovky tak som.mu volala ze musí byť na telefóne lebo neviem.cp nastane a nemám kde chalanov nechať
Prajem ti aby napriek všetkému sa tehu podarilo a len stastne az do konca
@maciatko950 ďakujem moja ešte raz
@kudusko
@ejuska2586
@adria88 ďakujem vám dievčatá a zas mi volal dr zas mú volali z nemocnice ze v piatok ma môže robiť takže v piatok uz je isty
@cvikla12
@ikonica No, ono aj tych NK buniek je viac. Ale tu robi aj mnoho dalsich vysetreni. Skus pozriet: http://www.dzurilla.com/reprodukcna-imunologia/
@bluebell0412 A nemas niekoho, s kým by si ich nechala? Starkú, alebo tak? Ja keď som bola, som tam bola cca 4-5 hodín. Tak to by ti ich mohla aj nejaká kamoška postrážiť po prípade, nie?
@ejuska2586 praveze nie ....my sme sa v zime sťahovali nepoznám tu tak nikoh a rodiny máme ďaleko stovky km od nás 😕
@bluebell0412 dakujem, aj ja ti drzim prsty 😘
@bluebell0412 A odkiaľ si? Resp. kde teraz bývate? Možno by sa tu našla nejaká mamička na materskej, ktorá by ti ich postrážila, ak by manžel nemohol.
tu v Presove vraj mame tiez dobre reproimuno tak snad... a na to nizke Dcko ti co povedali? ja ho mam tiez nizke.. sice vysetrovali mi to uz davno ale myslim ze nestuplo... lebo na slnku som coraz menej :/.. dali ti nieco na zvysenie? ci si si sama naordinovala?

@miriamn76 Gratulujem!!!...A verim, ze po svadbe dostanete najväcsi darcek a to super vysledky a budete stastni, az kym nepomriete...Dufam, ze hodis nam sem potom svadobnu fotecku - uz teraz sa tesim, budes urcite ako princezna krasna s malym princom v brusenku...Uzite si svoju svadbu - dalsia uz nebude 😉 ...My sme tiez nemali velku svadbu - okolo 30 ludi nas bolo, no svadbovali sme v podniku s noclahom a na dasli den sme podaktori pokracovali v "svadbovani" az do vecera - bol to krasny cas pre mna, ktory sa taktiez uz opakovat nebude ❤