Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko No, tie vlhke gatky a bolest krizov a podbruska mozu byt aj priznakom ovulacie. Ved uvidis, ci a kedy pride, prip. nepride mrcha. Drzim palce
@peta1223 Tak to potom bol spontanny potrat. Teraz uz len vyckat, ci sa krvacanie spusti (drzim palce, aby sa spustilo). Ak nie, poslu ta asi na kyretaz.
@ejuska2586 Jaskaaa a Dakujem 🙂
@simbatko Po splynutí sa vajíčko vyberie na ďalšiu cestu až do maternice - do nej vstupuje asi na 3. až 4. po oplodnení a medzi 5. až 10. dňom dôjde k jeho uhniezdeniu k stene maternice. Celý tento proces teda môže trvať cca. 10 dní.
Až po úplnom zahniezdení vajíčka začne vztunikať vyššia produkcia ľudského choriového gonadotropínu (hCG), ktorý pospne preniká do krvi a moču, a až prítomnosť tohto hormónu môžeme následne zachytiť pomocou domácich tehotenských testov.
@lela123 Pokial je tam zbytkove HCG nemusi krvacat. Len jej odumrel plod. Bud sa jej to spusti, alebo bude musiet ist na kyretaz. Zial, aj take pripady su ☹
@peta1223 Ak si brala Duphaston, tak si nekrvacala kvoli tomu. Mne sa to stalo pri prvom potrate a zacala som krvacat do 1 dna po vysadeni.
@ejuska2586 ďakujem uvidíme zajtra či príde či čo
@lela123 aj ja
@peta1223 Veď uvidíš. Chcela by som ti povedať, že dúfam, že je všetko v poriadku, ale keď kleslo HCG... Duphaston drzi progesteron hore, preto sa ti nespusti menstruacia. Aj bezne, ked ho beru netehotne, tak po jeho vysadeni tak do max. 2-3 dni zvykne prist mrcha.
@ejuska2586 ano ja som to mala tak že po visadeni som dostala na 3 deň ms no hcg mi kleslo z 924.300 na 29.5 takže už stim rátam že som o Babo prišla
@kudusko no ďakujem ale ja som bola na iui bo sa nám nedarilo a v centre nám navrhli toto riešenie a že keď sa toto nepodarí tak na ivf ale to asi nemôžem ísť hnet na ivf asi bo dnes na sone nebolo vidieť nič a už keď mi volali z visledky z hcg tak som túžila že dačo zle z 924.300 som klesla na 29.5
Babulky musim sa v pochvalit ze po veľkých problémoch som na poslednú chvilu odovzdala diplomovku ...o tri tyzdne statnice a potom uz len spokojne tehulkovanie ...polka kameňa mi spadla zo srdca...bábätko rastie ale pohyby este asi necitim :D v pondelok mam poradňu budem uz v 17tt a rozmýšľam ci si dat alebo nedať ten tripple test ... rozmýšľam ze ho odmietnem...mam 25rokov som mladá vcelku zdrava a babatku verim ze je zdravé 🙂
@kaki221 mozes sa tesit.Podla mna su oba pozitivne.Gratulujem 👍
@kaki221 Sú pozitivne,gratulujem 😊
@cvikla12
@kukurica77
@suesue1983
Ďakujem babenky😉...už som ani nedúfala,že sa to podarí....už len čakať či bude silnieť

@ejuska2586 aaaa ano som sa pomylila 🙂 Nevravela mi ze mam uz po ovulke.Nejak si nesledujem ovulku.ale teraz som mala take ze straany vytok az mokre gatky.Ale bolia ma krize a podbrusko...Kolko asi trva kym sa uhniezdi tam kam sa patri?