Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mokilko mame :D pred 2 tyzdnami som napisala,ze je opat tehotna a ze cakam,ze o 2 tyzdne sa bude riesit smutny potrat. Tentokrat je to este zaujimavejsie ako po ine razy. Vtedy ma skoro ukamebovali lebo som hnusna ze takto pisem o kotatko...ako kazdy krat niekto,ked je "tehotna"
@marlenka222 a už sa ozvala?
@bluebell0412 ži srdca ti želám nech si čím skôr tehuľka a úspešná až do pôrodu a šťastná si držala babatko v náručí
@trinka jasne. Uz sa riesi,ze drobec je maly,zaostava ci co, v 11tyzdni este nema prvotne vysetrenia spravene ani tehu knizku,lebo lekari rozne davaju. Tak ja mam vlastne stastie. Lebo ked sa mi mala narodila v 38.tyzdni,vobec som tehu knizku podla kotatko nemusela dostat😉
@marlenka222 a kde...? Ja som to nezachytila... och skoda... by som sa aspon pobavila a rozptýlila... :D (som strašná,že?)
@marlenka222 no to som videla... to čudne foto... a ja že či sa potom ozvala... lebo v blogu mala foto a tam mala riadne brušisko teda...
@marlenka222 a ja realna teda som :D dufam, že to bol preklep :D :D
@trinka realna nie je tato situacia. Chyba tam ciarka. Nie,si realna,lebo toto uz nie je mozne... Idem kuk na tu foto s brusiskom. Ale v 11 tyzdni... Ake brusisko?
@trinka
@marlenka222 nemate chybu baby🙂😀
@marlenka222 videla som. Konstatujem,ze take mam od 1.porodu a tehotna isto nie som. Inak aj presne take saty mam ale modre

@kaki221 nech silnejú! ✊🏻