Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili ano ja ti budem drzat aj mysliet na teba🙂
@archanjel007 ved som pisala ze je mensie o 2tt.....
@archanjel007 dakujeeeem 😘
@kotatko12345 ale kolko ma mm a o dva tyzdne mensie od coho ?ved ked si bola 6 plus5 len nebilo srdce ja ked som bola mi povedla plod ma 7.7mm ked som bola druhylrat mi ppvedal ze ma 4cm premeral ho tak to mam namysli.Mylim sa ak napisem ze pozitivne testy si mala az po velkej noci cely marec nic ?
Baby chcem sa este poradit mam 4dni pred ms ale nemam skoro vobec vytok nevadi to? A ked mam tak akoby taky vodnaty a kus akoby hrudky biele cim to moze byt?
@iva2795 no nemalo by to vadit ja som nemala nikdy vytok az teraz ked som tehu a ten vytok ta nesvrbi nepali ak nie malo by to byt v pohode a ak sa ti zda ina konzinstencia vytoku tak skus tehu testik lebo biely je signalom tehu ja som tak mals 🙂
@archanjel007 skusala som test som 10dpo a test nic neukazal :(
@iva2795 14 dni trva uhniezdenie este skus o 4 dni
@archanjel007 o 4 dni uz mam dostat mrchu 🙂 tak uvidim ci pride podbrusko ma stale pobolieva aj vajecniky :(
@iva2795 budem drzar aby neprisla
@archanjel007 dufam ze nepride 🙂 dakujem ;)
@archanjel007 Pozerala som si tehu kalkulacku podla ovulacie a ked pisala,ze mala ovu 30.3.,tak podla toho by mala byt uz v tom 12.tt.No,ale je o 2tt mensie,to tiez napisala.A preco sa jej pytas na testy z marca,ked pisala,ze ovu bola az 30.marca?Ja uz vam fakt baby nerozumiem preco sa pytate na nelogicke veci.
@archanjel007 nechapes ze my sme tie zle? S ktorymi sa bavit nebude o veciach,ktore napisala? Lebo sama zrejme nema potuchy co a kedy. A ved bola na kontrolnom v nemo. Baby sa aj pytali ci takou rychlostou to stihla az neveriackou
@rebeka211 mala by byt podla kalkulacky v 8-9 tyzdni. Takze to nesedi ani tak
@marlenka222 aha,ano,zle som si to pozrela.Podla tej ovulacie mi ukazalo 8.tt
@rebeka211 takze zial zasa vazne klame ☹ aspon teda co sa casu tyka isto. Teraz uz fakt neviem. Pred viac ako 2 tyzdnami bola 9+. Takze teraz by mala byt skoro 12. Je o 2 tyzdne pozadu-teda v 10 tyzdni. Ale skutocnost je 8-9. Ci?
@marlenka222 Odkial si zobrala,ze pred vyse dvoma tyzdnami bola 9+?Na foto zo sona vtedy bola 6+5,takze teraz je 9+5,cize je v 10.tt.Jedine co nesedi je to podla ovulacie.Jedine podla ovulacie to nesedi.Preto je najpodstatnejsie sono.
@rebeka211 pred 2 tyzdnami tvrdila v diskusii ze je 9+. Nadala mi nech sa pakujem ze moj nazor nikoho nezaujima. Doslova
@candies Gratulka k diplomovke!...Co sa tyka kontroly buduci tyzden, daj nam potom vediet, ako pokracujete...Neboj, pohyby pridu behom tohto mesiaca uz urcite...A co sa tyka tripple testu, kasli na neho, ak mas dobre vysledky na utz. a babätko rastie ako ma a nie je podozrenie na nejake "vykyvy", tak ja by som tripple, ani nic neriesila...Ako moj gynekolog tu hovori: Treba verit babätku a Bohu!...Ja som pri druhom tehu mala 35 rokov, ziadne geneticke testy mi nerobili, ani tripple, ani amnio, ani mi to nenavrhli, kedze vsetko prebiehalo ako malo...A ja som ani len na minutku nezapochybovala, zeby babätko malo byt nejak chore - bolo silno vymodlene, prave preto som verila Bohu, ze je bez "poskodeni"...A maly je zdravy...Moj Dr. povazuje vsetky tieto testy zbytocne stresujuce pre kazdu jednu zenu...Ak by mal podozrenie napr. na DS, verim, zeby nam vhodne testy odporucil...Uzivaj tehulkovanie a rozhodni sa ako citis - je to len na Tebe...Pohladkaj brusenko za mna 😘
Zienky "rypalky" a zienky, ktore vas bavi stale riesit kotatko, kaslite uz na to a najdite si inu zabavu...Ved cela jedna strana len vase diskusie o jej tyzdni tehotenstva, o jej ovulke atd....Naco to riesite?!...Vsetko ma svoj cas a myslim, ze o vsetkom, co sa jej tyka sa dozvieme vcas...Tiez som zvedava, aky tt.jej nakoniec Dr.povie, kolko meria fazulka a vsetko ostatne...Dolezite je, aby ona a jej babätko boli v uplnom poriadku...Prajte jej len to najlepsie a nekazte naladu nielen jej, ale aj vsetkym ostatnym, co tu denne citaju diskusie...Je to doslovne neprijemne a intriganske...Dobru noc vsetkym 😘
Jedno viem, ze kotatko je tehulka a je mi jedno kolky tt. a co vsetko je okolo toho tu rozruchu...Pre mna je podstatne, ze srdiecko bije, brusko sa zväcsuje a ze neklame celkovo o tom, ze je tehulka!...Ja jej prajem len to naj, ako kazdej z vas - aby ste vynosili a porodili zdrave babätka, ktore ste si vysnivali a tuzite po nich...A je mi jedno kolkate dieta to bude v poradi, kazda mame inu predstavu o pocte 🙂...Prikladam jej fotky bruska aby ste videli rozdiel, ze pekne babätko rastie - jedna je z Aprila a druha teraz myslim pred tyzdnom (nie som si ista presne datumami, tak pisem priblizne) 🙂

@rebeka211 pozitivne testy davala po velkej noci lebo na velky piatok isla do madarska tak niekedy v utorok...skor nic a to mala len duchov...vcera je 9plus4 no menses mohla mat posledny 27.2 ale cely marec nemala pozitovny test .tak preco jej lekar 26.4 ked bola 6plus 5 nepovedal ze babo je male?a nepovedal jej velkost az teraz?a mala prist lebo srdce nebilo ...